BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK

15 Şubat 2016

Boluspor, PTT 1’inci ligin 21’inci haftasının kapanış karşılaşmasında deplasmanda Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmada Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı. Maçın 36’ıncı dakikasında Jansen ile öne geçen kırmızı beyazlılar 61’inci dakikada Youssef Yeşilmen’ frikikten attığı gole engel olamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, deplasmanda aldığı beraberliğin arından puanını 31’e çıkardı. İlk 45 dakikada rakibine oranla üstün bir oyun ile dikkat çeken Boluspor soyunma odasına galip gitse de kaçırdığı goller ile ilk 45 dakikada farkı açamadı.

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke Karşıyaka karşısına; Erdi, Luiz, Hasan, Umut, Kemal, Cumali, Alican, Emre, Anco, Tevfik, Özgürcan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Melih, Özgür Özkaya, Fatih Turan, Ricketts, Sebastian, Arif Şahin, Mirko Ivanovski görev bekleyen oyuncular oldu.

Ev sahibi takım Karşıyaka ise Boluspor karşısına, Behram, Ömer Can Sokullu, Çağlar birinci, Tisdell, Can Erdem, Youssef Yeşilmen, Efe Halil Özarslan, Mustafa Aşan, Kovalchuk, Diarra, Ömer Kandemir on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke, sakatlığı bulanan Soner Şahin’in yerine Erdi’ye kalede görev verdi. Genç teknik adam kart cezalıları bulanan Adem Alkaşi ve Yusuf Emre Gültekin’in yerlerine de Kemal Tokak ve Özgürcan Özcan’a formayı teslim etti.

İlk yarıda üstün Taraf Bizdik

Zorlu karşılaşmaya Karşıyaka’nın vuruşu ile başlandı. Boluspor maça hızlı başlayan taraf oldu. Kırmızı beyazlılar, özellikle duran toplardan ve korner atışlarından Karşıyaka kalesinde gol aradı. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. Maçın 27’inci dakikasında Boluspor’dan Jansen sarı kart gördü.30 dakika itibariyle her iki takımda isteği pozisyonları rakip kalede yakalayamadı.

JANSEN’DEN MÜTHİŞ BİR GOL

Maçın 36’ıncı dakikasında Boluspor golü buldu. Ani gelişen Boluspor atağında topla ceza sahası dışında buluşan Jansen, rakibini ekarte edip çok sert vurdu. Top kalecinin sağından filelerle buluştu. Bu golle Boluspor, deplasmanda Karşıyaka karşısında 1-0 öne geçti.  İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

KARŞIYAKA FAUL OLMAYAN POZİSYONDA GOLÜ BULDU

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Kırmızı beyazlılarda ikinci yarının başında değişiklik yapılmazken, ev sahibi Karşıyaka iki oyuncu değişikliği birden yaptı. İkinci yarıya ev sahibi takım Karşıyaka daha etkili başladı. 52’inci dakikada Gökhan’ın sert vuruşunu kaleci Erdi kornere gönderdi. Bu dakikalarda Karşıyaka baskılı oyununu Boluspor kalesinde hissettirdi. Maçın 58’inci dakikasında Boluspor ikinci gole çok yaklaştı. Özgürcan, Tevfik’in önüne topu indirdi, Tevfik kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu, şutu kaleci kornere gönderdi. Maçın 60’ıncı dakikasında Boluspor’dan Alican sarı kart gördü. Maçın 61’inci dakikasında ev sahibi takım beraberlik golünü buldu. Youssef Yeşilmen, serbest vuruştan topu filelere gönderdi. Bu golle Karşıyaka, Boluspor karşısında skoru 1-1’e getirdi.  Golün ardından Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Fatih Nurullah oyuna girdi, Özgürcan oyundan çıktı.

KALAN DAKİKALARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşıyaka’nın beraberlik golünün ardından Boluspor bütün hatlarıyla oyunu kendi yarı alanında kabul etti. Kırmızı beyazlılar, kontrataklardan ve uzun toplarla Karşıyaka kalesine gitmeye çalıştı. Maçın 74’üncü dakikasında Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Tevfik Köse oyundan çıktı, Mirko Ivanovski oyuna dahil oldu. Oyunun son bölümlerinde Karşıyaka, baskılı oyununu Boluspor’a hissettirdi. Boluspor’da son oyuncu değişikliğini 86’ıncı dakikada yaptı. Cumali oyundan çıktı, Sebastian oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre eklendi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, deplasmanda Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların tek golünü 36’ıncı dakikada Anco Jansen attı. Kırmızı beyazlılar, İzmir’de aldığı beraberlikle puanını 31’e çıkardı. Boluspor, ligin 22’inci haftasında kendi sahasında Samsunspor ile karşılaşacak.

 

BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK
BARAJA 2 PUAN BIRAKTIK

1891 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068309783935547