Basın Açıklaması

2 Eylül 2010

Boluspor kulüp başkanı Semercioğlu eski başkan Necip Çarıkçı hakkında çıkan haberler ardından bir basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Basın açıklaması...

Boluspor kulüp başkanı Semercioğlu eski başkan Necip Çarıkçı hakkında çıkan haberler ardından bir basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Basın açıklaması sonrası eski başkan Necip Çarıkçı da kendisi hakkında yazılanlarla ilgilide cevap vererek basın mensuplarını değerlendirmede bulundu.

Bolu Olay Gazetesi ve Bolu Ekspress Gazetelerinin 31.08.2010 tarihli sayılarında yer verilen 'Para Boluspor Aşkının Önüne Geçti' başlıklı habere ilişkin birtakım hususlara açıklık getirerek Bolu kamuoyunun ve Boluspor taraftarının doğru bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla tarafımca bir açıklama yapılması gereği doğmuştur.

Anılan haberde Boluspor Kulübümüzün bir önceki başkanı Necip Çarıkçı'nın Kulübümüzden alacağı olan 300.000 TL'lik tutara karşılık Boluspor'un gelirlerine temdit işlenmesi hususu, kongre sonrası yeni yönetim döneminde gerçekleşmiş bir işlem değildir. Öncelikle bunun bilinmesi ve iyi anlaşılması gereklidir. Konu, kongre öncesi dönemde Necip Çarıkçı başkanlığındaki Boluspor Yönetim Kurulunca karara bağlanmış olup, hukuki anlamda süreç devam etmektedir. Dolayısıyla 15 Mayıs 2010 tarihinde şahsım önderliğinde görevi devralan yeni kulüp yönetimimizin bilgisi dahilindedir.

Kongre öncesinde gerçekleşen söz konusu işlemin yeni bir konu gibi bugün birdenbire gündeme getirilmesine, başta şahsım olmak üzere Kulüp yönetimimizce bir anlam verilememiştir. Yanı sıra, haber içeriğinde yer verilen yoruma dayalı ifadelerin iyi niyet taşımadığı görülmektedir. Bu gibi yayınlar, Kulübümüze olumlu anlamda hiçbir katkıda bulunmayacağı gibi, tesis etmeye çalıştığımız birlik ve beraberliğimize zarar verme tehlikesi taşımaktadır. Kaldı ki, Kulübümüze büyük hizmetler vermiş eski başkan ve yöneticilerimizin Boluspor sevgileri tartışılamayacak kadar büyük olmuştur.

Sayın Necip Çarıkçı, Kulübümüzün Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılmış olmasına rağmen gönüllü olarak zamanını ayırarak Kulübümüz için çalışmaya ve yönetimimizin yanında yer almaya devam etmektedir. Eski ve yeni yönetim arasında sergilenen bu birlik ve beraberlik, bizlerin görevlerimize daha sıkı sarılarak daha büyük bir azimle çalışmamıza zemin hazırlamaktadır. Keza Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz başta olmak üzere göreve geldiğimiz günden bu yana desteğini bir an olsun Kulübümüzden esirgemeyen herkese de Boluspor yönetimi olarak müteşekkiriz.

Bu düşünceler etrafında, hedefleri olan, bizlere özlediğimiz sevinçleri yeniden yaşatabilmek için yola çıkmış olan güzide Kulübümüz için herkesi sağduyulu davranmaya, günün birlik ve beraberlik günü olduğunu unutmamaya, elini taşın altına koymaya, beraberliğimizi güçlendirecek ve perçinleyecek yapıcı faaliyetlerde bulunmaya davet ediyorum.

Saygılarımla,

(Ayrıca eski başkan Necip Çarıkçı'nın açıklamaları sitemizde olacaktır.)

2038 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050961971282959