Başka Boluspor Yok

18 Ocak 2014

MERHABA SEVGİLİ OKURLAR İnsan bazen kendini tutamaz dışarıya aktarmayı ister ki rahatlasın. Hayatta yaşanacak şeyler hapşuruk gibidir geldi mi tutamazsın bende...

MERHABA SEVGİLİ OKURLAR

İnsan bazen kendini tutamaz dışarıya aktarmayı ister ki rahatlasın. Hayatta yaşanacak şeyler hapşuruk gibidir geldi mi tutamazsın bende bundan  sebep içimden geldiği gibi dilimin döndüğü kadar bir şeyler karalama ihtiyacı duydum. Bir taraftar gözüyle BOLUSPOR’u değerlendirmek istedim. Diyen olabilir ki sen kimsin BOLUSPOR’u değerlendiriyorsun ? –Haşa  benim amacım fikir  görüş belirtmek o kadar.

KONUMUZ BOLUSPOR : 49 yıllık büyük efsane  bu sene zor günler geçirdi. Tarihinde belki de hiç olmadığı  gibi bir yılda 3.kongresini geçirdi düşme potasına geldi başkanını yöneticisini çok üzdü üzüldük.3kongrede başkan seçilen başkan SAVAŞ ABAK’ı akşam Yarenler derneği olarak hayırlı olsun ziyaretine gittik  iyi ki de gittik. Şimdiye kadar alışık olmadığımız bir başkan ve yönetim ile karşılaştık hepsi çok arzulu istekli genç dinamik nasıl daha iyi yaparız nasıl daha faydalı oluruz düşüncesiyle işini gücünü bırakmış tek dertleri ‘’BOLUSPOR ‘’ olmuş. Başkan ile konuştuk gözlemlediğim kadarıyla özlediğimiz başkan türü diyebilirim ‘’ savaşçı, disiplinli, otoriter, gözünü budak’dan  esirgemeyen, haklının yanında, fedakar gecesiyle gündüzüyle tek derdi BOLUSPOR ‘’ Bütün yönetici arkadaşlar için de aynı şeyi söyleyebilirim. Kulübe kaynak yaratma borçları ödeme oyuncu transferindeki gizlilik ve titizlik takım içi havayı düzeltme ve en önemlisi takımı disipline etmek ve daha fazlası. ALLAH yardım eder de bu genç yönetim başarılı olur. Yönetim göreve gelir gelmez bazı aksaklıkları düzeltmeye başladılar takımın ahengini bozan faydası olmayan arkadaşlarla yollar ayrıldı takımın bütün alacakları ödendi.(Denizlispor galibiyet primi dahil) TÜRKİYE liglerinde hem maaşını hem primini bu kadar zamanında ödeyen tek kulübüz. Mustafa KAYABAŞI sağbek Adem ALKAŞİ forvet Atabey ÇİÇEK ve son olarak İsmail haktan ODABAŞI belki bir transfer daha gelebilir. Gelelim kulüpteki gelişmelere Başkanımızın da dediği gibi ‘’Paran çekin gününde ödeniyor mu arkadaş ? Tesislerin sahaların kamp yaptığın oteller iyi mi ? –iyi  Peki siz kötü futbolcumuzunuz? -hayır  Bir sorununuz var mı  derdi sıkıntısı olan? Yok başkanım ‘’ evet arkadaşlar bunlar böyleyse biz elimizden geleni yapıyorsak canla başla uğraşıyorsak sizde elinizde geleni yapacaksınız. Sizin aklınızda Bolu Ankara’ya İstanbul’a yakın hafta sonları gezerim tozarım diye geldiyseniz şimdi bırakıp gidin. Bizim istediğimiz  sahada terinizin son damlasına kadar mücadele edin pes etmeyin istekli oynayın rakibi ısırın maçı isteyin arkadaşlar!’’ gerisi Allah’a kalmış.

GELELİM SON ADANADEMİRSPOR MAÇINA;

Besim hoca maça  4-4-2 ile çıktı maçı istediği buradan belliydi.Tek beklemediğimiz ise sağbek de cemil şans bulması olmuştu Besim hocanın amacı duran toplarda hava toplarında rakibe üstünlük sağlamaktı ama yeteri kadar şans burada hesaba katmadığımız ise rakip sol açık MEHMET EREN POYRAZ ki Sprinter bir kanat oyuncusu hızlı ve  teknik bir oyuncu Cemili buraya koymak bize handikap oldu ve stoperlerin gollerde yaptığı kademe hatası  birbiriyle uyumu iyi değildi. Fakat gel gelelim yiğidi öldür hakkını yeme ama gayet iyi oynadık  geçmiş maçlara bakarak maçı isteyen basan oynayan istekli oynadık şansta bulduk nitekim İskender Emrah ve son dakikalarda dixon minareye  gönderdiği ama çok şansız 2 gol yedik ilk golde Atacan hatalıydı demek haksızlık olur  rakip 2 defa geldi 2 gol attı gitti. Her şeye  rağmen BOLUSPOR olarak iyi yoldayız. İlk yarıya bakarak gözle görülür bir değişim var EMRAH METOĞLU çok formda (Allah bozmasın) yeni gelen transferlerle çok daha iyi duruma geleceğiz. Önümüzde ki  ANTEP BB maçı hayati öneme sahip olmazsa olmaz bu maçta gerek takım gerek yönetim  en önemlisi de taraftar olarak bu maça 4 elle sarılmalı 3 puanı mutlak suretle almalıyız. Çok önemli bir maç buradan sonra rüzgarı arkamıza alıp bu konumdan kurtulacağız aksi halde maçın başında bir kazan golü gelir tepki verirsek şanşımıza tükürmüş oluruz rüzgar esecek konuma gelmeyelim. Herkesi ANTEP BB maçına gelelim son dakikaya kadar destek verelim. Yönetime takıma olan inancımızı hep bir ağızdan 90 dakika gösterelim. Diyeceğim şu ki başka BOLUSPOR yok.

SAYGILARIMLA

1991 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.07598614692688