Başka Oyun Planları Geliştirmek Lazım !

6 Şubat 2012

Sıralamaya baktığımızda Akhisar Belediyespor da Boluspor da aynı puandalar . Ve karşılaşmaya da aynı oyun sisteminde başladılar.   Karşılaşmada orta sahayı...

Sıralamaya baktığımızda Akhisar Belediyespor da Boluspor da aynı puandalar .
Ve karşılaşmaya da aynı oyun sisteminde başladılar.

 

Karşılaşmada orta sahayı kalabalık ve daha savunmacı oyuncularla kontrollü bir oyun anlayışına sahip olarak bir birlerini kontrol ettiler.

 

Hamza Hamzaoğlu iki öndeki kenar oyuncuları Ferhat ve Kenan'a Gökhan ,Hakan'la tamamen yakın oynatarak takımımızın en etkili olduğu bölgeleri  kapatarak ve Veysel'in de top tutmasına ilk hamlelerde izin vermeyince Caner Ağca'nın da etkisini azalttı.

 

Oyunun ilk yarısındaki Akhisar takımının tek artısı iki ön liberosu  Merter ve Mustafa'nın orta sahada daha dikine ve alan kat ederek oynaması dolayısıyla topun biraz daha onlarda kalmasını sağladı.

 

İkinci yarıda iki takımda oyuncu değişikliği yapmadan maça başlarken bizim takımımızda  Caner'in Kenan'ın arkasına yaptığı hamleler vardı  ama Canrr'i orda topla  buluşturamadık.

 

Özcan hoca daha çok yorulan oyuncuların yerine yine aynı özellik deki oyuncular koyarak (Omar - Caner, Emre 'Savaş ,Veysel-Aydın)değişikliklerine gitti.

 

Özcan hoca neyi yapabilirdi daha çok hücum da aktif olabilmemiz için.
Kızıltan ,Emre'nin yerine Omar,oyuna alarak 4.1.4.1 dönerek kenarlardan gelemediğimiz için Omar ve Caner ile göbek den destek verebilirdi. Ayrıca Veysel'in yanına Aydın, Omar'ı da arkalarına koyarak 4.1.3.2 yapabilirdik ama Özcan hoca maç öncesi 1 puan iyidir deyip risk almadan maçı beraberliğe bağladı diyebiliriz

 

Özcan hocamız ligi iyi tanıdığı için kesinlikle risk almama ve deplasmandan 1 puan üzerine dayalı strateji izliyor. Hocamıza naçizane tavsiyemiz. Rakiplerimiz bizim takımda Ferhat,Kenan'a önlem aldıkları zaman 3 bölgeye girmemizin zorlaştığı belli. Buna önlem olarak başka oyun planlarını geliştirmek zorundayız.

 

Bir de dikkatlerimizden kaçmayan bir noktaya da değinmek isterim. Sitemizdeki bir haberimizde Omar Wade ile ilgili bir haber yapmıştık. "Mesaj vermek istiyor" diye  ona da değinmek isterim.

 

Omar Wade'nin vücut dili sanki "Ben 11'de oynamazsam pek önemsemem" tarzında. Bence buna da önlem alınması lazım. Ona Boluspor kulübünde olduğunu ve yedek kala bileceğini de hatırlatılması lazım tabiî ki bu bizim düşüncelerimiz.

 

Boluspor da bir hedef var! Bu hedef yolunda ne kadar az kayıp bizim hedefe o kadar yaklaşmamız demektir. Ama bu hataları daha aza indirip deplasmanda bile olsa Boluspor takımının ne kadar kaliteli bir takım olduğunu rakibe hissettirmek lazım. Onun için şuanda çok kötü durumda değiliz. Şuana kadar oyuncu arkadaşların mücadelelerinden dolayı kutlarım.

 

Son olarak lig sonuna kadar biz ne kadar az hata yaparsak Kasımpaşaspor,Boluspor, ve Play Off dan Karşıyaka'nın mutlu sona ulaşmaları kaçınılmaz. Bu üç takımın dışında çok kaliteli ve bu işi sonuna kadar getirecek takım yok.

Korner köşesinden izlenimlerim devam edecek......

 

İyi haftalar  

2359 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.056448936462402