Başkan Abak’tan özel açıklamalar “Hoca konusunda acele etmeyeceğiz”

10 Temmuz 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor’da yapılan olağanüstü kongrede mevcut Başkan Savaş Abak yeniden Başkan olarak göreve geldi. Başkan Abak, yapılan...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor’da yapılan olağanüstü kongrede mevcut Başkan Savaş Abak yeniden Başkan olarak göreve geldi. Başkan Abak, yapılan olağanüstü kongrenin ardından özel açıklamalarda bulundu. Abak, kongrenin ardından ilk olarak teknik adam konusunu çözeceklerini işaret etti.

Kırmızı beyazlılarda yapılan kongrenin ardından Savaş Abak ve yönetim kurulu devam kararı aldı. 26 Haziran’da top başı yapan Boluspor’da ilk çözülecek konu teknik direktör durumu olacak.

“Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü netleşti şirketleşme”

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, şirketleşme konusunun geçtiğimiz hafta netleştiğini ifade ederek; “Yeni sezon hazırlıklarını tamamladık. Hoca eksiğimiz var. Kongreye biraz geç kaldığımız için az öncede söyledim. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü netleşti şirketleşme. Öncesinde söylediğim gibi aday da değildim. Çarşamba günü netleşince geldim. İnşallah Boluspor’a yakışan bir hoca, yakışan oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Ama her zaman söylüyorum, şirketleşme olmazsa buranın dönüşümü çok zor. Gelirler 1, giderler 10. Tüm kulüplerde böyle. Şirketleşme olmazsa çoğu kulüp batar. Boluspor’da bu kervana girmiş olur. İnşallah önümüzdeki sene şirketleşmeyi beceririz. 2025-2026 yılında planı olan, programı olan, bütçesi olan anayasası olan, uzun vadeli stratejileri olan bir camia olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

“Yalçın hocayla birbirimize bir sözümüz vardı ama Yalçın hocama da bir şey söyleyemedim”

Başkan Abak, teknik adam, geçtiğimiz yıl takımın başında yer alan Yalçın Koşukavak hakkında da övgü dolu sözler söyleyerek; “Çok acele etmeyeceğiz. Çünkü rakamlar değişik. Normalde hocamız bizim belliydi. Yalçın hocayla birbirimize bir sözümüz vardı ama Yalçın hocama da bir şey söyleyemedim. Benim Başkan olacağım Çarşamba günü netleşti. Mecburen hoca bir takımla anlaştı. Bizim verdiğimiz bedellerin de çok fazlasını aldı. Ama onunda çoluğu çocuğu var. Mecburen ayrılığımız oldu. Aslında Yalçın hocamın da sözleşmesi yoktu. O beyefendiliğinden, kibarlığından bizden bir izin istedi. Durumlar böyle” dedi.

569 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.031908988952637