Başkan Basınla Bir Araya Geldi

25 Aralık 2010

Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Boluspor'un Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, ''İkinci yarıya aynı kadroyla devam edeceğiz'' dedi. Başkan Emin Semercioğlu ve...

Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Boluspor'un Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, ''İkinci yarıya aynı kadroyla devam edeceğiz'' dedi. Başkan Emin Semercioğlu ve genel kaptan Tuncer Şengün basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundular.

 

Boluspor Yönetim Kurulu karaçayır tesislerinde basın mensuplarına ilk yarıyı değerlendirdi. Toplantıya Boluspor hakkında basında yer alan haberler damga vurdu.

 

Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, Altay karşılaşması sonrası meydana gelen olayların ardından Boluspor'un aldığı tedbirleri açıkladı. Altay karşılaşmasının ardından çıkan olaylarda adı geçen Boluspor Masörü Yılmaz Renksizkaya hakkında bazı kararlar aldıklarını belirten Semercioğlu, Renksizkaya'nın artık Boluspor'la bağlantısı kalmadığını, Renksizkaya'nın yeni bir masör bulunana kadar sadece kulüp binasında bulunan odasında görev yapacağını ifade etti.

 

Diğer taraftan Renksizkaya'ya 5 bin TL para cezası verdiklerini de dile getiren Semercioğlu, bu parayı Renksizkaya'nın maaşından ve primlerinden keseceklerini belirtti.

 

Semercioğlu konuşmasının devamında, ''İkinci yarıya aynı kadroyla devam edeceğiz. Çok önemli bir durum olmadığı sürece yeni bir transfer yapmayacağız. Şu anda kadroda bulunan futbolcularımız ve teknik direktörümüzle yolumuza devam edeceğiz. Bunun yanında orta saha mevkiinde görev yapan Makedonyalı Oliver Peev ile 3 yıllık ön sözleşme imzaladık'' şeklinde konuştu.

 

Semercioğlu'nun ardından ikinci yarıda mücadele edecek kadro hakkında da bilgi veren Boluspor Futbol Şube Sorumlusu Tuncer Şengün, basında Boluspor kalecisi Ferhat Odabaşı'nın kadrodan çıkarılacağı ve satılacağı ile ilgili yanlış bir anlaşılma olduğunu , tam tersine Boluspor yönetimi ve teknik heyetinin Ferhat'ı takımda görmek istediğini kaydetti.

İkinci yarının çok zorlu geçeceğini de hatırlatan Şengün, Ferhat'ın sakatlıktan yeni çıktığını ve Boluspor'un diğer kalecisi Atacan'ın ise görevine devam ettiğini, kesin bir karar olmamakla beraber üçüncü bir kaleci alınabileceğini söyledi.

 

 

 

 

1752 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • bolu14
    26 Aralık 2010 • 14:40
    kartaldan kaya tarakçı,sivasspordan akın vardar ile görüşülüyor.az ihtimal de olsa karşıyakadan recep öztürk ile de anlaşılabilir.akın vardar ve kata tarakçı dan biri büyük ihtimal bolusporda olacak.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061830997467041