BAŞKAN ÇARIKCI, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

15 Şubat 2017

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Köroğlu TV ekranlarında yayınlanan ‘Serbest Vuruş’ programının canlı yayın konuğu oldu.

Mustafa Özkan’ın moderatörlüğünü yaptığı programa spor yorumcusu İlhan Özdemir’de katıldı. Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, son günlerde Bolu spor kamuoyunu meşgul eden Sportif Direktörlük konusunda tüm merak edilenleri açıkladı.

Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkcı; “Bolu’daki büyüklerimiz, beni arayın. Diyin ki, ‘başkan Kasımpaşaspor eski menajerine böyle bir şey yaptın, neden yaptın? Bize neden söylemedin?’ Maalesef bunlar dışarılarda konuşuluyor. Yazılıyor, çiziliyor. Sağ da, solda onu aramak, bunu aramak yazmakla eline ne geçiyor. Gereksiz, lüzumsuz şeyler. Benim anlayışımda bana taş atana, ben ekmek atarım” ifadelerine yer verdi.

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bir tasarı ön görüyor. Diyor ki, ‘Türkiye’de spor kulüplerine nasıl daha iyi bir şekilde eğitelim ki, kulüpler doğru transfer yapsın, doğru yönetilsin’ diyor. Bu bir tasarı. Sportif Direktör adı altında, bir çalışma yapıyorlar, burada da kulüplere böyle bir tasarımız var. İsteyen buna katılabilir. Hiçbir zorunluluk yok. 22 kişi buna kayıt oluyor. Burada çoğu kulübün temsilcisi yok. Dışarıdan insanlar. Ama bir kulüp göstermek zorunda. Ama bu TFF yönetim kurulunun almış olduğu bir karar da değil. Derki federasyon, ‘2017 yılının sonuna kadar Süper Lig, 2018 yılının sonuna kadar birinci lig. Böyle bir karar aldık.’derler. Böyle bir olay yok. Öyle bir plan projede yok. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ‘kulüplerden katılmak isteyen varsa katılsın’ diyor. Bizde baktık ki Boluspor açısından bir zorunluluk yok. Kazım söyledi bu konuyu bana. Dedi ki, ‘Başkanım böyle bir şey var. Zorunluluk var mı dedim. ‘yok’ dedi. Ben de o zaman gerek yok dedim. Daha sonradan Boluspor Kulübü’ne çok destek olmuş, Boluspor’a maddi ve manevi destek olmuş bir arkadaşımız Süha Sidal Bey bu kişi. Süha Bey beni aradı. Başkanım böyle bir şey var. Aklıma sen geldin dedi. Bir kulüp olması gerekiyormuş dedi. Bu arkadaşımızı da belki bütün kulüp başkanları tanır. Tamam dedim. Aslında bakıldığında basit bir konu. Daha sonradan baktık ki, Bolu’daki büyüklerimiz, beni arayın. Diyin ki, ‘başkan Kasımpaşaspor eski menajerine böyle bir şey yaptın, neden yaptın? Bize neden söylemedin?’ Maalesef bunlar dışarılarda konuşuluyor. Yazılıyor, çiziliyor. Ne zaman birisi bana telefon açtı da ben cevap vermedim. Açın sorun, Başkan bunu neden böyle yaptın diye sorun. Sağ da, solda onu aramak, bunu aramak yazmakla eline ne geçiyor. Ne faydası oluyor. Yani Boluspor’da bunları mı tartışacağız. Boluspor kulübünün dolu sorunları var. Boluspor’a proje üretsinler. Boluspor için ne yapabiliriz bunu söylesinler. Gereksiz, lüzumsuz şeyler. Süha Bey beni arasaydı, öbür arkadaşlar var deseydim gene kabul ederdim. Ben şimdi 12 sene geçmiş ben düşman mı olacağım. Benim anlayışımda bana taş atana, ben ekmek atarım. Kasımpaşa maçı olmuştur, bitmiştir. Burada bunu düşünmek kadar kötü bir şey yok. Bunu söyleyen büyüklerimizin bana söylemesiydi ama bunlar söylemediler. Canları sağ olsun. Biz Süha Bey’e Boluspor’un Sportif Direktörlüğünü verecek halimiz yok. Böyle bir şey olmaz. Yine isteyen varsa da söyleriz hemen katılımını sağlarız. Sıkıntı yok bunda. Burada kötü niyette yok. Kimseye peşkeş çekmedik, kimseden para da almadık. Böyle bir rica oldu. Ama o ricayı yapan adam, Boluspor’a çok büyük para kazandırdı. Konu bu.”

1978 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.076088905334473