Başkan Genel Sekretiyle Ne Konuştu

8 Kasım 2010

Boluspor başkanı Emin Semercioğlu Güngören karşılaşması öncesi genel sekreter Ahmet Ufuk Gülerle ne konuştu. Sıkıntılı bir haftanın ardından gidilen İstanbul...

Boluspor başkanı Emin Semercioğlu Güngören karşılaşması öncesi genel sekreter Ahmet Ufuk Gülerle ne konuştu. Sıkıntılı bir haftanın ardından gidilen İstanbul deplasmanında heyecan içinde olan Semercioğlu sık sık genel sekreter Ahmet Ufuk Güler'i yanına çağırarak birşeyler konuştu. Boluspor kulübünde yeni yapılan görevlendirmenin ardından  Genel Sekreterlik görevine başlayarak zor bir görevi olan Ahmet Ufuk Güler başkan Emin Semercioğlu'nun direktifleri doğrultusunda sık sık telefon konuşmaları yaptı.

 

 

Bir Birlerine Kenetlendiler   

 

Levent Eriş ve ekibi Genel Kaptan Tuncer Şengün ile birlik de  Güngören Belediyespor karşılaşmasına adeta tekrar kenetlenmiş gibi sahaya  çıktılar. Karşılaşmanın başlamasına az bir süre kala sahaya çıktıklarında kenar yönetimin yüz ifadelerinde stresli oldukları gözlenirken Eriş tüm ekibiyle ve Genel kaptan Tuncer Şengün ile kenetlendi.  

 

 

Şeytanın Bacağını Kırdı 

 

Son haftaların suskun golcüsü Ferhat Kiraz haftalar sonra golle buluştu. Geçtiğimiz haftalarda kaçırdığı gollerle gündeme gelen Yıldız oyuncu Güngören Belediyespor karşılamamsında maçın üçüncü golünü atarak son haftalardaki gol orucunu da bozmuş oldu.

 

Hakemlerden Çekmeye Devam Ediyoruz  

 

Sezonun başlamasıyla Boluspor karşılaşmalarında yapılan bariz hakem hataları devam ediyor. Hemen hemen her karşılaşma da çaldıkları  yanlı düdükler ile gösterdikleri sarı ve kırmızı  kartlarla adeta Boluspor futbol takımını omurgasını kıran hakemler Güngören Belediyespor karşılaşmasında da iş başındaydılar. Müsabakanın hakemi Ercan Hellaç  futbolcumuz Ahmet Gökhan Güney göstermiş olduğu ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla cezalı duruma düşerken Kaptan Burak'a da art niyetli olarak sarı kart göstermesi sonrasında her iki oyuncumuzun da önümüzdeki hafta oynanacak olan Gaziantep Belediyespor karşılaşmasında takımlarındaki yerlerini alamayacaklar.

 

Şinanoğlu İlk Defa Forma Giydi

 

Boluspor'a geldiği günden bugüne kadar forma giyemeyen Gökhan Sinanoğlu Güngörenspor karşılaşmasında Gencer'in sakatlanmasının ardından oyuna ikinci yarı dahil olarak kırmızı beyazlı  formaya kavuştu. Stoper mevkiinde oynayan genç oyuncu sahada kaldığı süre içinde başarılı bir futbol oynarken taraftarından da alkış aldı.

Nereye Bakıyorlar

 

 

Pazar günü zor ve mücadele yönüyle  sert bir karşılaşma oynayan Boluspor da sakatlıklarla bir hayli üzüldü. Güngören Belediyespor karşılaşmasında sakatlıklardan dolayı zorunlu iki oyuncu değişikliğine giden kırmızı beyazlı ekibimizde Ömer Ateş sakatlanması sonrası Gökhan Güney oyuna dahil olurken Gencer'in sakatlanması sonrası da Gökhan Şinanoğlu karşılaşmaya dahil olmuştu.  3 oyuncu değişikliği içinde kenarı da ısınan Caner Ağca, Fatih Gül , Alp Ergin ise oyuna girmek için hocalarından gelecek hareketi bekliyorlardı. Goller arka arkaya gelirken üç oyuncumuzda heyecan içersinde hem ısınıp hem oyuna girmek için sıra beklerken objektiflerimize de böyle yakalandılar .  

 

İsmail Öztürk  Arkadaşlar Çalışalım Diyorlar

 

Boluspor da geçtiğimiz hafta iki yöneticinin istifası sonrası boşalan yerlere kimin geleceği merakla beklenirken Boluspor'un eski yöneticilerinden İsmail Öztürk yönetime yakın gibi görünüyor. Yakın çevresinin gel tekrar beraber çalışalım dedikleri İsmail Öztürk İstanbul da Güngören Belediyespor karşılaşmasına gelerek karşılaşmayı izledi. Geçtiğimiz yıllarda Necip Çarıkçı yönetimi ile çalışıp başarılı olan Öztürk Bolusporluyuz.com'un sorusuna  şöyle cevap verdi.

'Evet yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarım beraber çalışalım diyorlar. Boluspor kulübünün bir tüzüğü var bu tüzüğün dışına çıkamayız kurallar neyi gösteriyorsa ona göre hareket ederiz. Yedek listede kaçıncı sıradayım bilmiyorum artık. Birkaç güne kadar beli ola bilir' dedi.

 

Eski Yönetimden Destek

 

Boluspor  yönetim kuruluna  zor günlerde eski yöneticilerden destek geldi. Sonucu merakla beklene Güngören Belediyespor karşılaşmasına gelerek yönetime destek veren eski yöneticilerden Hasan Aksoy ,Erdal Gören ,  Seçkin Kavarna Boluspor'un yanında oldular. Her zaman her platformda kırmızı beyazlı ekibe destek olan eski yöneticilerimiz galibiyet sonrası tüm kesimleri tebrik ettiler.

 

 

Kankalar Bu Defa Deplasmanda   

 

Hemen hemen her sezon Boluspor'u tüm deplasman karşılaşmalarında destekleyen tribünlerin renkli simalarından Bolu'nun genç iş adamları Murat Şen ,Selçuk Zorlu , Gökhan Dere ,  Tuncay Yılmaz İstanbul'da Boluspor'u yalnız bırakmadılar. Maraton tribünde coşkuyla karşılaşmayı izleyip Boluspor alkışlayan kankaların yanında İsmail Kavarna'nın yokluğu göze çarparken İsmail Kavarna ise karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

 

Yıldızı Olmayı Hak Etti

 

Geldiği günden buya istediği performansı gösteremeyip hayal kırıklığı yaşayan Yaser Yıldız kendini Güngören Belediyespor maçında buldu. Boluspor camiasının kendinden çok şey beklediği Yaser Yıldız geçtiğimiz haftalarda suskunluğunu korurken Yaser Yıldız  giderek form tuttuğunu deplasman karşılaşmasında gösterdi. Zorlu Güngören Belediyespor deplasmanında alınan üç puan sonrası maçın Yıldızı olan Yaser Yıldız attığı şık golle ayakta alkışlanırken ilerleyen haftalar için iyi sinyaller verdi

 

 

Kırmızı Gördü Neşesini Kaybetmedi

 

Boluspor takımının en neşeli oyuncularından olan Gökhan Güney  zaman gelir kadroya giremez zaman gelir takımın moral ilacı olur hiçbir zaman küsmez sadece işini yapar. Orduspor karşılaşması sonrası bir hayli morali bozulan Gökhan Güney Güngören karşılaşmasında oyuna Ömer Ateş sakatlığı sonrası dahil olurken sahanında savaşan oyuncularındandı. Zorlu gecen müsabakada hakem hataları ile çift sarı kart görerek oyun dışı kalırken adeta dünyası yıkılan Gökhan Güney bu kadar ucuz kart gösterilmez diyerek de tepkisini gösterirken arkadaşlarını önümüzdeki hafta yalnız bıraktığı içinde üzgün oldugunuda belirtti. Üç puanın ardından haftalardır alınan kötü sonuçlar sonrası yüzler gülerken İstanbul da takımını yalnız bırakmayan Boluspor taraftarı da maç sonu Gökhan Güney'i sahanın ortasına çıkararak üçlü çekmesini isterlerken Gökhan Güney ise kırmızı kart üzüntüsünü unutup taraftarı ile birlik de üçlü çektirip galibiyetin sevincini yaşadı. 

 

Başkan Genel Sekretiyle Ne Konuştu
Başkan Genel Sekretiyle Ne Konuştu
Başkan Genel Sekretiyle Ne Konuştu
Başkan Genel Sekretiyle Ne Konuştu
Başkan Genel Sekretiyle Ne Konuştu
Başkan Genel Sekretiyle Ne Konuştu
Başkan Genel Sekretiyle Ne Konuştu
Başkan Genel Sekretiyle Ne Konuştu

2537 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10217308998108