BAŞKAN İNCEAYAN HESAP SORMALI

12 Kasım 2013

İzmir deplasmanında Boluspor iki kez öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı ve Bolu ya 1 puanla dönüyor. Karşıyaka takımı köklü tarihine yakışmayacak derece...

İzmir deplasmanında Boluspor iki kez öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı ve Bolu ya 1 puanla dönüyor.

Karşıyaka takımı köklü tarihine yakışmayacak derece zayıf bir takım. Onlarında sağ kanat savunucusu yok, iyi bir golcüleri yok. Orta saha organizasyonları zayıf. Buna rağmen Boluspor takımımın iki kez öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamaması acı verici. 

Boluspor da bu maçta da sağ bek sorunu kendini gösterdi. Karşıyaka da bunu fark etmiş ki o kanadı kullanmaya çalıştılar.

Birilerinin Metin DEPE, Fatih GÜL, Gökhan EMRECİKSİN, Onur TÜRK transferlerini kimlerin yaptığını ve kaç para verildiğini açıklaması lazım. Şayet taraftarların konuştuğu rakamlar bu oyunculara verildi ise vah Boluspor um vah. Ayrıca Kulüp başkanı Sayın İNCEAYAN bu transferden sorumlu olan yöneticilerle kulübün ilişkilerini ciddi anlamda gözden geçirmeli ve hesabını sormalı. Bu oyunculara verilen paralarla PTT 1 ligin dokusuna uygun takıma katkı verecek iki oyuncu alınmış olsa Boluspor en az 5-6 puan fazla toplardı. Yönetim sezon başında bu transferleri hiç yapmayıp alt yapıdan oyuncularla devam etse idi seyirci anlayışla karşılar ve sonuna kadar takımına sahip çıkardı.

İzmir deplasmanında alınan 1 puan başarıdır. Rakibimiz olan Karşıyaka ya 3 puan vermemiş olmakta önemli. Tabiki galibiyeti koruyabilseydik 3 puan şahane olurdu. Ama eldeki kadromuzla bu 1 puan başarı.

İzmir de formasını ıslatan Başta İskender olmak üzere tüm futbolcuları tebrik etmek lazım. Hatalar yapan Alican da buna dahil. Mevkisi olmayan bir yerde elinden geleni yapmaya çalıştı. Hoş orta sahada oynadığı bölümde de kayıptı ama olsu. En azından yukarda saydığımız oyunculara göre 10 kat faydalı.

Maçın hakemi benim beğenmediğim bir hakem Özkan ÇETİNER Verdiği penaltı kararında haklı idi. Hiç pozisyon yokken Alp ERGİN'İN gereksiz hareketi penaltıya sebep oldu. Hakemin ne verdiğini uzun süre kimse anlamadı. Kendiside düdüğü çaldıktan sonra karar verdi. Verdiği penaltıdan emin değildi. Karşıyakalı oyuncuya kart gösterip endirekt serbest vuruş verip; penaltı arasında gitti geldi. Doğru kararı da buldu.

İyi haftalar.


1645 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062968969345093