Başkan Soyunma Odasına Neler Söyledi

17 Mart 2015

Haftayı sahasında aldığı Denizlispor mağlubiyeti ile kapatan Boluspor’da ağızları bıçak açmıyor. Başkan Savaş Abak’ın, alınan mağlubiyet sonrası maç sonunda uzun süre yerinden kalkmamasının ardından bir süre yerinde oturması dikkat çekti. Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, daha sonra yerinden kalkarak soyunma odasına giderek oyuncuları ile görüştü. Bucaspor maçı sonrası soyunma odasına gitmesi kamuoyunda büyük yankı bulan Abak’ ın Denizlispor maçı sonrası soyunma odasına gitmesi sonrası da oyuncuları ile kısa bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Boluspor, Denizlispor’a kendi sahasında 1-0’lık skorla kaybetmesinin ardından Play Off yolunda da büyük bir yara almıştı. Bucaspor maçında yaşananlar uzun süre konuşulmuştu. Başkan Savaş Abak’ın Denizlispor maçı sonrası da soyunma odasına gittiği dikkatlerden kaçmadı. Alınan şok Denizlispor mağlubiyeti sonrası şeref tribününde uzun süre oturan Boluspor Başkanı Savaş Abak, yerinden kalkarak soyunma odasına birkaç yöneticiyle gitti.

Bucaspor karşılaşması sonrası teknik direktör Reha Erginer ’in; “Maç sonu taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Takımı çağırıp alkışladılar, Bu da birilerine ders olsun. Takım üç dakika önce iyi idi de, üç dakika sonra mı kötü oldu. Herkes şapkasını çıkarıp önüne koysun, Umarım vermek istediğim mesaj yerine ulaşmıştır” demesiyle birlikte camiada soğuk rüzgarlar esmiş Başkan Savaş Abak’ın soyunma odasına gitmesini oyuncular ile konuşmasını teknik direktör Reha Erginer eleştirmişti. Denizlispor maçının kaybedilmesi sonrası da şok yaşayan Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın, bir süre yerinde oturup daha sonra yerinden kalkarak oyuncularının yanına gittiği göründü.

Denizlispor mağlubiyetine çok üzülen Başkan Savaş Abak, soyunma odasına giderek oyuncularına kaybedilen maçtan sonra şu ifadeleri kullandı: “Kafanızı kaldırın futbolda böyle sonuçlar var. Çok istediniz olmadı. Ben sizin bugün oynadığınız futboldan memnunun. Her zaman sizlerin yanındayım. Kimse kendini fazla üzmesin.  Artık bu kazayı unutup önümüzdeki Giresunspor maçını düşünelim. Herkese geçmiş olsun” diyerek futbolcularının gönlünü aldığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Başkan Soyunma Odasına Neler Söyledi
Başkan Soyunma Odasına Neler Söyledi
Başkan Soyunma Odasına Neler Söyledi
Başkan Soyunma Odasına Neler Söyledi

2496 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.21568894386292