Başkan Yılmaz Gazetecileri Yalnız Bırakmadı

11 Ocak 2011

Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen gece de Başkan Yılmaz gazetecileri yalnız bırakmadı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Bolu Gazeteciler Cemiyeti...

Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen gece de Başkan Yılmaz gazetecileri yalnız bırakmadı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından Köroğlu Otel'de bir yemek düzenlendi.

Köroğlu Otel' de düzenlenen yemek, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda gazetecinin katılımıyla gerçekleşti.

Yemeğin ardından günün anlam ve önemi ile ilgili Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Hakan Aydın, 'Burada oluşan bu kalabalığı her zaman yakalamak mümkün olmuyor. Bizim Cemiyetimizin birlik ve beraberliğin en güzel göstergesidir bu tablo. Hepinize bu geceye katıldığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da yaptığı konuşmasında'İlk geldiğimde geniş bir yer ayrılmış bu salonda. Yarıya kadar dolu değildi. Ama şimdi baktım ki hınca hınç doldu burası. Bu güzel bir beraberlik. Sizleri böyle bütün beraber görmenin çoşkusu sizler kadar benide mutlu etmiş gençleştirmiş durumda..Önümüzdeki dönem içerisinde birlik ve beraberliğimizin yeni sinerjiler oluşturacağına inanıyorum. Hepimiz Bolu'da yaşıyoruz. Beraber çok güzel çalışmaların altına imza atacağız. Önümüzdeki günlerde Bolu'nun en çok tartışılan konusu Kent Meydanı. Kızılay Parkını da içine katabilsek daha geniş bir kent meydanı oluşacak. Önümüzdeki günlerde Kent Meydanı ile ilgili en önemli 3 sunum yapılacak. Bu sunumlar sizler vasıtasıyla Bolu'da kentini seven, kenti ile ilgili fikir üretebilen insanların tamamını davet edeceğiz. Sizler bütünlüğünüzü bozmayın biz ayrılsak da siz bütünlüğünüzü devam ettirin. Gününüzü kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum. Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.'dedi. Konuşmaların ardından Bolu Gazeteciler eski Başkanı Mehmet Ali Atalay, Başkan Yılmaza Bolu Gazeteciler Cemiyeti Rozeti hediye etti. Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından üyeleri için yaptırdığı Montlar veridi. Başkan Yılmaz geceye katılan gazeteciler adına ilk montu Köşe yazarı avukat Yener Bandakçıoğlu'na giydirdi. Geceye katılan gazeteciler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

 

 

 

 

1898 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070624113082886