Başkan Yılmaz Spor Basını İle Buluştu

19 Nisan 2011

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz spor basını ile bir araya geldi.   Başkan Yılmaz spor basınına akşam yemeği verirken yemekte yapmış olduğu...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz spor basını ile bir araya geldi.

 

Başkan Yılmaz spor basınına akşam yemeği verirken yemekte yapmış olduğu konuşmada önümüzdeki 4 karşılaşmada takıma destek verilmesini rica etti. Yılmaz konuşmasında ' Arkadaşlar ligin ne kadar zor olduğunu hepimiz görüyoruz. Beklentilerimizin aksine almış olduğumuz sonuçlar tabiî ki bizleri memnunda etmemiş olabilir. Ancak daha her şey bitmiş değil. Bana göre şuanda Samsunspor ile hiçbir farkımız yok. Ben sonuna kadar bu takıma güvenilmesini ve destek verilmesini arzu ediyorum. Değerli Boluspor yönetimi ile yaptığım görüşmede de kendilerine dedim. Öncelikle sizlerin inanması gerekir dedim. Aynı şeyi sizlere de söylüyorum. Yönetim inanırsa, basınımız inanırsa , taraftarımız inanırsa başarının gelmemesi için bir sebep yok. Onun için önümüzdeki 4 hafta bizler için çok önemli. Her şey bitmeden yerden yere vurmanın anlamıyor. Sezon sonu bu takım şampiyon olsa da olmasa da herkes eteğindeki taşları döker. Ben değerli hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz ile de görüştüm. Onlara inandığımızı ilettim. Sizlerden de aynı hassasiyeti bekliyorum' dedi.

 

Yılmaz konuşmasında ayrıca ' Bizler bir plan yaparken günün planını değil Boluspor'un geleceğini de düşünerek plan yapıyoruz. Şuanda tesislerin dış işçiliği bitti sayılır. İnce işçilik bittikten sonra gelecek sezon takımımız yeni adresinde olacak. Eski tesislerde de  Türkiye'nin  dört bir yanından tespit edilmiş yetenekli oyuncuları ağırlayacağız ve onların okulu dahil her imkanı ile ilgileneceğiz. Boluspor'un sağlam temelleri olması gerekiyor. Bakın Abant'ta bulunan sahalar bitmek üzere, kartalkaya'da ki 8 sahadan 4'ü bitti . Bilindiği üzere Fenerbahçe topuk yaylasında tesis yapıyor. Beşiktaş'ta bir yer satın aldı benzeri yer yapıyor. Bizimde bu yönde bir planımız ve projemiz var. 2 Alanımız var birine biz yapacağız diğerine Galatasaray olur , Trabzon olur fark etmez gel sende yap diyeceğiz. Yani ilerleyen yıllarda Bolu artık futbolun kalbi olacak. Onun için geleceği düşünerek de her zaman sağ duyulu olmamız gerekli.'dedi.

 

Başkanın geceden ayrılmasından sonra basın mensupları da kısa bir değerlendirme yaparken futbol takıma bir ziyaret gerçekleştirilmesi kararı aldı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti başkanı Hakan Aydın Boluspor teknik direktörü Levent Eriş ile görüşerek Çarşamba günü saat 12:30 'da spor basını olarak futbol takımına toplu bir ziyaret gerçekleştirmek istediklerini ve kalan maçlarda başarı temennilerinde takıma iletmek istediklerini iletti. Eriş bu ziyaretten son derece memnun olacaklarını belirtti.

 

Bolu spor basını Çarşamba günü saat 12:30'da Boluspor'u ziyaret ederek futbolcularımıza Akhisar Belediyespor karşılaşması  öncesi başarı dileyecekler.

 

 

Bolusporluyuz.com

 

Başkan Yılmaz Spor Basını İle Buluştu
Başkan Yılmaz Spor Basını İle Buluştu
Başkan Yılmaz Spor Basını İle Buluştu

2015 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • hancı 14
    21 Nisan 2011 • 07:03
    Sevgili başkan kadar acaba kendi şehrinin takımına kendini adamış bir başka başkan varmı .Bu konuda bolu ili şanslı bazıları sadece konuşur bazıları icraat yapar sevgili başkanı icraat adamı oldugu için tebrik ederim.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15434813499451