Başkan Yılmaz'dan Boluspor'a müjde

25 Temmuz 2012

Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz ve Ak Parti Belediye meclis üyeleri, Boluspor yönetim kurulunu ziyaret etti. Başkan Alaaddin Yılmaz, Boluspor'u...

Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz ve Ak Parti Belediye meclis üyeleri, Boluspor yönetim kurulunu ziyaret etti. Başkan Alaaddin Yılmaz, Boluspor'u ziyaret ederek birbirinden müjdeli haberler verdi.

 

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor'a hayırlı olsun ve destek ziyaretleri devam ediyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindeki heyet, dün Boluspor Kulübü'nü ziyaret etti. Başkan Alaaddin Yılmaz, Boluspor'u ziyaret ederek birbirinden müjdeli haberler verdi. Yılmaz 'Belediye meclis üyelerimizle beraber ilk defa Boluspor yönetim kurulunu ziyarete geliyoruz. Herhalde en son gelen ekip bizizdir. Her şeyde bir hayır vardır. Şuanda yeni bir ekip olarak Boluspor'u devraldınız. Allah yolunuzu açık etsin. Boluspor, Bolu'nun ortak malı. Böyle olunca da sahiplenme konusunda sıkıntılar çekiyor bazen, bu sahiplenme savaşa da sebep oluyor. Ama hiç önemli değil, Boluspor Bolu'nun ortak malıdır. Bizde Bolu Belediye Başkanı olarak, her zaman Boluspor yönetiminin yanındayız' dedi.

 

BOLUSPOR'UN İŞİNE HİÇ KARIŞMADIM

İçinde değiliz, iç işleriyle hiç ilgimiz olmaz. Bizim genel bir yapımız vardır. Biz bir futbolcuyu kaça aldınız, kaça sattınız diye sorarsak, sizde bizim işlerimize karışırsınız. Biz kendi işlerimize karışılmasını istemediğimiz için, başkalarının işlerine karışmamayı eylemişizdir. Ben belediye başkanı olduğum günden bu güne kadar, Boluspor'un hiçbir işine karışmamışımdır. Sadece son dönemde, bundan önceki dönemde Necip'e nedim ki? Şunları yönetime alabilir misin? O da almadı. O kadar bir karışmışlığım oldu. Ama dışardan sanki, herkes Boluspor yönetimine müdahale ediyor gibi telaffuz ediyorlar. Sizlerde şuanda yöneticilersiniz, geçmiş yöneticilerde görmüştür. Bizim karışmamız doğru olmaz. Seçimle gelmiş bir yönetim var. Bir şey de akıl vermek içinde bilmek lazım. Ben spordan anlamam ve bilmem. Bilmekte istemem. O işi sevenlerin yapması lazım.

 

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Bu güne kadar Boluspor, Türkiye'de herhalde isim yapmış ender spor kulüplerinden bir tanesidir. Zor günler geçirmiştir ama ben ilk belediye başkanı olduğumda sanırım amatöre doğru giden bir yapıdaydı. Ben belediye başkanı olduğumda bana ziyarete geldiler ve bana anahtar verdiler. Dedim ki bu ne anahtarı. Boluspor anahtarı dediler. O zamanlar üç arkadaşı bulmuştum. Bunlardan birisi Necip beydi. Hasan Aksoy ve Kamil Erbayram idi. Daha sonra onlar kendi aralarında yürüttüler biz sadece destek olduk. Bu desteğimizde halen sürüyor, bundan sonra da sürmeye devam edecektir.

 

NAKİT PARAYA İHTİYAÇ VAR

Amacımız, Boluspor'un kalıcı gelirlerini biraz daha artırıp, müdanasız hala getirmek. Bu noktaya getirebilirsek, kendi yağında kavrulur halde işlerini kendisi yürütebilir. Eğer Boluspor'un borçları başka spor kulüplerinde olduğu gibi 7-8 ve 9 milyona doğru çıkarsa Bolu'da ne yönetici bulabiliriz, ne para bulabiliriz, nede ayakta durabiliriz. Bugünkü rakamlar içersinde bu işi yürütebilmek zorundayız. Bu konuda büyük risk yükleniyor yöneticiler. Nakit paraya ihtiyaç var. En az 2-3 trilyon parayı nakit bulabilmeleri gerekiyor. Ne kadar topçu alınıyor bilmiyorum. Ben oyuncuları tanıyasıya kadar zaten lig bitiyor. Onlar gidiyor yenileri geliyor. Bu güne kadar futbolcuların tamamının ismini hiç öğrenemedim. İnşallah sizin döneminizde öğrenirim.

 

BOLUSPOR'A 5 OTOBÜS VEREBİLİRİZ

Bizler her zaman Boluspor takımın yanında olduk. Artık Gölcük'e giriş ücretleri ve tuvaletlerin gelirleri Boluspor'a gidecek. Tabiî ki oradaki işletmelerden de Boluspor'a destek gelecek. Şunu da ilk defa açıklıyorum. Abant'la ilgili çalışmalarda başladı. Biraz süreç alacak ama inşallah orası da Bolu'ya ve Boluspor'a faydalı olacak. Bizim için en önemlisi eğer kültür park projesini gerçekleştirebilirsek ki şuanda ihale aşamasında. O zaman bölgesel otopark, meclis kararıyla Boluspor'a verebilirsek, bu sayede gelirler daha da artmış olacak. Ayrıca Boluspor'a 5 otobüs verebiliriz. Üniversite hattında çalışabilirsiniz. Daha fazla isterseniz daha fazlasını da veririz. Ama biz istiyoruz ki, otobüsleri işletin. Alacağınız otobüslerde doğalgazlı olsun.

 

FAZLA UMUT VERMEYİN

İnşallah bu sene iyi geçer. Fazla umut vermeyin. Sonra kötü gününüzde yanınızda bulunacak adamlar azalır. Asıl sıkıntı siz değil benim. Boluspor kötü gitse, bana söylenecek laflar sizlere gelecektir. Kısacası bana kızan, hırsını Boluspor'dan alacaktır. İyi günde sizleri hep el üzerinde tutacaklardır. Ama ben sizlerin iyi gününüzde de ve kötü gününüzde de yanınızdayım.

 

LAF DEĞİL İŞ ÜRETMENİZİ İSTİYORUM

Karaçayır'a yeni stat yapılması konusunda Mera Komisyonu'na takılıyoruz. Yıllardır stadyumun Karaçayır'a taşınmasını istiyorum. Bunu Boluspor yöneticileri de dahil benden başka kimse istemiyor. Göreve geldiğimden beri kulüp başkanları da istemedi. Laf değil iş üretmenizi istiyorum. Bizler Boluspor için bir şeyler yapmak istiyoruz. Buna yöneticiler destek vermiyor. Anlamıyorum.

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Başarılar diliyorum. Yanımızda olduğumuzu ifade ediyoruz. Ama sportif anlamdaki çalışmalarda bizlere hem yön gösterici hemde yardımcı olursanız seviniriz. Boluspor'un gelirleri artması konusunda bize hangi teklif gelirse o konuda ciddi anlamda değerlendireceğimizi meclis üyelerimizle beraber onunda sözünü veriyoruz. Sizlere başarılar diliyoruz.

 

İNŞALLAH SONU İYİ OLUR

Boluspor kulüp başkanı Abdullah Abat'da başkan Yılmaz ve meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek 'Bizde bu dönem inşallah, sizlerin kulübümüze verdiğiniz destekleriniz hiçbir zaman göz ardı edilemez ama bu dönem biz geçtiğimiz senelere göre daha farklı bir şekilde kaynaklardan gelen paraları nasıl değerlendirebilirizin çalışmalarını yaptık. Bununla birlikte bizim için sportif başarıda önemli. Bizler yönetim kurulu olarak bu sene takımı fazla şişirmemek adına nokta transferler yapmaya çalıştık ve bunların maliyetini de düşürebildiğimiz kadar düşürdük. İnşallah sonu da iyi olur. Hem sportif hemde ekonomik anlamda Boluspor sene farklı bir noktada olur diye düşünüyoruz' diye konuştu.


1761 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065726041793823