Başkan'dan 1965 Derneğine Ziyaret

17 Ağustos 2011

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı 1965 Boluspor Taraftarlar Derneğine sezon öncesi bir ziyaret gerçekleştirirken bir çok konuda bilgi verdi.   Başkan...

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı 1965 Boluspor Taraftarlar Derneğine sezon öncesi bir ziyaret gerçekleştirirken bir çok konuda bilgi verdi.

 

Başkan Necip Çarıkçı yeni sezon öncesi dernek ziyaretlerine başlarken son zamanlardaki gelişmeler hakkında bilgi verirken taraftarlarında merak ettikleri sorulara cevap verdi.

Futbol camiasını sarsan operasyon sebebi ile bu sene sezonun geç başladığını ve hazırlıkların bu doğrultuda devam ettiğini vurgulayan Çarıkçı yeni sezona genç , koşan ve mücadele eden bir ekip yetiştirmeye çalıştıklarını iletti.
Başkan Necip Çarıkç'ının 1965 Boluspor Taraftarlar Derneğine yapmış olduğu ziyarette şu konular öne çıktı.

 

" Genç Bir Kadro Kurmaya Çalışıyoruz"

Bilindiği üzere senelerdir fazla futbolcu sirkülasyon ile hedefe ulaşmaya çalışıyoruz. Bizlerinde yanlış yaptığı dönemler oldu. Bu sene itibari ile artık gelecek yıllarımızı da düşünerek bir transfer politikası düşünüyoruz. Şuan için yaş ortalamamız 23 oldu. Genç ve dinamik bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızın aklına sakın hedefsiz olduğumuz gelmesin. Boluspor'un her zaman bir hedefi vardır. Hedef olmazsa mücadele etmenin bir anlamı yok zaten. Biz bu genç kadroyu kurarken gelecek sezonunda planını yapıyoruz.Onun için taraftarımızın içi rahat olsun ve her zaman olduğu gibi desteklerini esirgemesinler.

 

"Kurumsal Anlamda Yeniliklerimiz Oldu ve Olacakta"

Geçmiş yıllara bakarsak her konuya koşan koşturan belli bazlı bazı arkadaşlarımız vardı. Sağ olsun Yaşar bey  bugüne kadar bir konuda bizlere destek verdi. Sıkıntı yaşadığımız bazı konularda yeniliklere gittik. Basın temsilcisi , tesisler sorumlusu , alt yapı sorumlusu , işletmelerimizin sorumlusu gibi bazı arkadaşlara görev verdik ki o bölgeler daha sağlıklı çalışabilsin. Kontrol mekanizmasını artırdık. Bu sürecin sonunda şirket statüsünde yönetilen ve bölümlerin sorumluları olan bir yapı kurmak belki de bir cio yapısı kurmak amacımız. İleriye dönük Boluspor için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız.

 

"İşi Takip Edersen Sonuca Ulaşırsın"

Stadyumumuzun ışıklandırması konusunda geçmiş olduğumuz dönemlerde biz görevdeyken çalışmaya başlamıştık. Ne yazık ki bazı istenmeyen olaylar sonrası taraftarımız geçen sezon gece maçı izleyemediler. Göreve gelir gelmez ilk işimiz bu sorunu çözmek oldu. Ankara'ya giderek yüklenici firma ile görüşmeler yaptık. İlimizden bu konuda uzman olan bazı arkadaşları yanımızda götürdük ve firma ile masaya oturduk. Firma zaten çok zor durumda kalmış. Yapmış olduğumuz pazarlıklarla bu ödenmesi gereken bedeli çok düşük miktarlara çektik ve bu sorunu ortadan kaldırdık. Eğer işi takip edersen sonuca ulaşırsın. Bizde bu işin peşini bırakmadık ve çok kısa bir sürede bu işi çözdük. TFF temsilcileri geçen gün kulübe gelerek incelemeler yaptı ve bir sorun yok. Bu sezon taraftarımız artık gece maçı izleyebilecek.

 

"Gelir Kaynağı İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor"

Geçen sene için Spor Toto dan bir ödenek almamız söz konusuydu. Bir çok kulübe bu imkan verilmişti ancak kulübümüz geçen sezon bu ödeneği alamdı. Konunun aydınlığa kavuşması için Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyarette kulübüzü tanıttık ve devletimize ne bir vergi, nede bir sigorta borcumuzun olmadığını belirtitm. Spor Toto'nun geçen sezondan bize bir destek sözü olduğunu belirtim ve bir çok kulübün bu desteği aldığını ancak Boluspor kulübünün alamadığını belirttim. Toplantımızda bulunan Spor Tota dairesi başkanımızda bu konuyu teyit etti. Bu dönem için yardımda bulunacaklarının sözünü aldık.

Daha önce tebliğ ettiğimiz bazı projelerin takipciliğini halen yapmaktayız. Şuan için burada paylaşayım ancak basınımız konu hakkında şu an için açıklama yapmasın bazı konularda girişimlerimiz var. Bu konular eğer faaliyete geçerse daha iyi olacak. Buna benzer kafamızda bazı gelir kaynağı sağlaya bileceğimiz konuları arkadaşlarımızla araştırıyoruz.

BSTORE mağazamız için büyük bir çalışma içersindeyiz. Seçkin Kavarna arkadaşımız bu konuda büyük bir özveri göstererek bu sene mağazamızın tam anlamı ile faaliyete geçmesini sağlayacak.  100'e yakın ürün gamı olacak diye biliyorum. Bardaktan , çakmağa kadar  hatta yeni doğmuş bebek kıyafetleri bile olacak diye biliyorum. Kısa zamanda bu eksikliğin giderilmesi  ve taraftarımızın hizmetine sunmayı düşünüyoruz.

 

"Boluspor Gelişiyor ve Gelişecek"  

Boluspor köklü ve mazisi olan bir kulüp. Kent olarak küçük olsakta Türk futboluna büyük hizmetleri olan bir kulüp. İlimizin profesyonel basketbol takımı Bolu Sportif basketbol takımı ile bir birleşmemiz oldu. Şube başkanımız Fatih Yamaner ve arkadaşlarımızın basketbola büyük hizmetleri var. Boluspor kimliği ile birleştik ve bundan sonra tek vicut olarak sadece futbolda değil basketbolda da adımızdan söz ettirmek istiyoruz. İlerleyen yıllarda diğer branşlarada geçebiliriz. Bunlar bir süreç meselesi. Taraftarımızında desteği çok önemli.

 

" Sponsorluk Çalışmaları Devam Ediyor"

Reklam konusunda sağ olsun bu güne kadar esnafımız olsun yada sanayi kuruluşlarımız hep destek oldu. Boluspor Bolu'nun takımı ve bu desteklerini her zaman görmek isteriz. Onların desteği bizlerin bir çok konuda darboğazdan kurtulmamızı sağlayacak. Forma reklamları için bir dizi çalışmalarımız var. Sırt reklamı için bir firma ile ilgili Enerji bakanımız ile bir görüşmemiz olacak. Bu görüşenin olumlu geçeceğini düşünüyor sayın bakanımızdan bu konuda destek isteyeceğiz. Bu sene kollar içinde reklam düşünüyoruz. bun için bir firma ile görüşme içersindeyiz.  Bu ve buna benzer çalışmalarımız olacak

 

" Dernek Temsilcileri ile Taraftar Temsilcisi Yöneticilerimiz Karar Verecek"

Belli dönemlerde sürekli öğrenci bilet uygulaması ile ilgili sorular ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu sene derneklerimiz ile yapmış olduğumuz görüşmede her dernekten 3'er temsilci seçilmesi ve taraftar temsilci yöneticilerimiz ile yaşanan sorunların giderilmesinden tutunda yapılacak olan organizasyonların halledilmesi için bir komite kurulmasını talep ettik. Kısa bir zaman içinde dernek temsilcileri ile arkadaşlarımız görüşecek. Artık bu öğrenci bileti konusunda bir çalışma yapıp herkesin tatmin olabileceği bir sistem geliştirilmesi gerekli. Artık kombine mi olur, Öğrenci pasosu mu olur bilemem ama arkadaşlarımızın sezon öncesi bu sorunu çözecek ve derneklerimizde gişelerde zorluk yaşamayacak. 

Artık Kulüp olarak kurumsallaşma anlamında bir çok adım atıyoruz. Dernekler arası ilişkilerin de bu bağlamda çözülmesi gerekiyor. Derneklerimizin seçeceği bu temsilci arkadaşlar bu köprüyü kuracak.  Diğer taraftarlarımızın b u dernek temsilcisi arkadaşlara ve yönetici arkadaşlarımıza yardımcı olması en büyük temennim.

Son zamanlardaki derneklerimizin arasındaki birliktelik son derece güzel bir olay. Sağduyu ile konulara yaklaşırsak çözemeyeceğimiz sorun yok. Artık bazı tabuları yıkmalıyız. 

 

 

 

 

Bolusporluyuz.com

1858 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.056663036346436