Başkan'dan Sert Açıklama

23 Aralık 2013

Boluspor kulübünün 3 Ocak'da yapacağı kongre öncesi Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz sosyal paylaşım sitesinden camiaya seslenerek her zaman Boluspor'un...

Boluspor kulübünün 3 Ocak'da yapacağı kongre öncesi Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz sosyal paylaşım sitesinden camiaya seslenerek her zaman Boluspor'un yanında olduğunu belirtti. Yılmaz her kongre öncesi adının sürekli müdahale ediyor şeklindeki yorumlara ise sert bir şekilde ret etti. Başkan Yılmaz'ın yaptığı açıklama şu şekilde.

Değerli Bolusporlular…

3 Ocak’ta yapılacak olan Boluspor Olağanüstü Kongresi öncesinde şahsımla ilgili gündeme getirilen konularla alakalı olarak kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı hissettim…

Göreve başladığım 2004 yılından bu yana kentimizin en büyük değerlerinden biri olan Boluspor için hukuk çerçevesi içinde elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım. Allah’ta 3. Lig’den 2. Lige oradan da PTT 1. Lig’e çıkarak final oynamayı ve birçok başarıyı görmeyi nasip etti. Bu günlere kadar Boluspor’un başarısı için emek veren başkan ve yönetimlere teşekkürü bir borç bilirim…

Ayrıca hepinizin bildiği gibi göreve geldiğimizde Boluspor’un antrenman yapacak bir tane bile sahası yoktu. Tesisleşme yıllarca ihmal edilmiş ve Boluspor adeta çıkmaz içine girmişti. Kamuoyunun da malumu olduğu üzere takımımız kayyuma gitmek üzereydi. Şahsımın, Boluspor başkanlarının, milletvekillerimizin ve hükümetimizin de desteğini yanımıza alarak antrenman sahalarımızı ve 5 yıldızlı otel konforundaki tesislerimizi Boluspor camiasına kazandırdık.

Boluspor herkesin bildiği gibi zor günler geçiriyor. Bundan önceki dönemlerde iyi niyetle çalışan başkan ve yönetim kurullarımız olduğu gibi iyi niyetinden şüphe etmediğimiz mevcut başkan ve yönetim kurulumuz kongreye gitme kararı almıştır.

Şahsımın Boluspor kongrelerinde bazı kişileri işaret ettiğim şeklindeki söylemler gerçeği yansıtmamaktadır. Her Boluspor kongresi öncesinde Boluspor’un kurtuluşunun benim ve Necip Çarıkçı’nın Boluspor’a müdahale etmemesin de görenler ve kongre dönemlerinde kendilerini Boluspor üzerinden meşrulaştırmaya çalışanlar da dahil Boluspor’a somut katkı verecek kim varsa sonuna kadar yanlarında duracağımı ifade ediyorum.

Boluspor zor günler geçiriyor. Bu zor günlerden çıkmak için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bugüne kadar hep elini taşın altına koyan ben olduğum halde Boluspor üzerinden yıpratılmaya çalışıldım.

Bundan önceki belediye başkanları Boluspor başkanlığı yaptıkları zaman Boluspor siyasallaşmıyor da ben sadece destek verdiğim zaman mı Boluspor siyasallaşıyor? 9 yıllık görev süremde kimseyi Boluspor Başkanı olarak işaret etmedim. Sadece görevde bulunan yönetimlere destek verdim. Görevde olan hiçbir başkan ve yönetimine “Şu kişiyi yönetime alın veya şu futbolcuyu takıma alın” diye bir isteğim de olmamıştır.

Eğer şu anda otoparklardan belirli paralar alınıyor ve bu paralar sayesinde Boluspor önemli gelirler elde ediyorsa, buna rağmen benim üzerime otoparklar üzerinden geliniyorsa bunu herkesin oturup düşünmesi gerekiyor. Otoparklardan alınan paralar üzerinden yapılan siyasetin beni sıkıntıya sokacağını bile bile ben Boluspor’un yanında duruyorum ve durmaya mecburum. Bizim bir tane takımımız var ve bu takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Ben Boluspor için her şeyi göze aldım. Kimse elini taşın altına koymadan boş keseden laf üretmeyi çok iyi biliyor.

Otoparklar üzerinden bile şahsıma eleştiri yapanlar “Kardeşim bu paralar Boluspor’a gidiyor” demedikleri halde ben dimdik Boluspor’un yanında duruyorum. Boluspor’un bu gelire ihtiyacı var. Yani Boluspor’un meşagatine katlanan benim ama tokmağı elinde bulunduranlar başkaları.

Tekrar ediyorum…

Kendini Boluspor üzerinden meşrulaştırmaya çalışanlarda dahil olmak üzere Boluspor’a somut olarak katkı verecek kim varsa sonuna kadar Belediye Başkanı olarak yanlarında olacağım.

Son olarak zor günlerde takımlarına verdikleri destek için Boluspor taraftarına teşekkürü bir borç bilirim. Bu zor günleri el ele vererek hep birlikte aşacağız. Kırmızı beyazlı takımımıza Denizlispor deplasmanında başarılar diliyorum… Allah yardımcımız olsun…

Saygılarımla…

1920 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15827703475952