BAŞKAN’DAN TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

24 Ekim 2017

Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, görüştükleri teknik direktörler olduğunu belirterek, “Birkaç gün sonra yeni teknik direktörümüzle anlaşarak, 30 Ekim Pazartesi...

Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, görüştükleri teknik direktörler olduğunu belirterek, “Birkaç gün sonra yeni teknik direktörümüzle anlaşarak, 30 Ekim Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçına yetiştirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Basın mensuplarına açıklama yapan Çarıkçı, geçen yıl sezon başında iki yıllık sözleşme imzaladıkları teknik direktör Fuat Çapa ile karşılıklı görüşmeler sonucunda yollarını ayırdıklarını belirtti.

“BU İŞİN BÖYLE YÜRÜMEYECEĞİNİ KENDİLERİNE İFADE ETTİM”

Teknik heyetle karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirten Çarıkcı; “Geçen sene bir proje ile hocamızla bu göreve başladık. Geçen sene 13–14 oyuncumuz vardı ama Play-Off’lara kaldık. Geçene sene bazen çok sıkıntılı günler yaşadık. Takımımız şampiyonluğu kaçırdı. Şunu söyledim, bu takım başarılı olamadı. Bu sene kadro derinliğimiz 13’ten 22-23’e çıktı. Bu sene takımımızı koruduk. Üzerine çok ilaveler yaptık. Ama sezona ilk 4 maç çok kötü başladık. Daha sonradan da iki maçımızı kazandık umutlandık ama demek ki 2 maçta alınan sonuçlar, oynanan futbol maalesef iyi yolda olmadığımızı gösterdi. Teknik heyetle de bu konuda görüşme yaptık. Bu işin böyle yürümeyeceğini kendilerine ifade ettim. Bu şekilde karşılıklı oturup, anlaştık. Hocamızla ayrılmış olduk” dedi.

“BU HAFTA BU İŞİ BİTİRMEK İSTİYORUZ”

En kısa zamanda yeni teknik adamla anlaşmak istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Çarıkcı; “Bugün antrenmanımızı alt yapıdaki hocalarımız yönetiyor. Hocamız ayrıldıktan sonra Yılmaz Özen hocamız şu anda göreve başladı. Perşembe günü Konya’da kupa maçımız var. Konya Selçuklu ile. Tüm isteğim, dün hocamızla yollarımızı ayrıldık, bugün itibariyle de birkaç gün içinde de yeni hocamızla anlaşmamız gerekiyor. Cuma günü lisansların son günü. Pazartesi günü de yeni teknik direktörümüzle Rize maçında olmasını ben istiyorum. İnşallah birkaç gün içinde de hoca işini halledip yeni hocamızla, yeni heyecanla başlamak istiyoruz. Baktığımız zaman, problemi olmayan kulüp yok. Takım anlamında en iyi takımız. Problemi olmayan ir yönetim kurulumuz var. Çalışan bir yönetimi kurulumuz var. Ama hiç beklemediğimiz sonuçlar aldık. Bu konuda da mutsuzuz. Buna son vermemiz gerekiyor. Bu ligin en iyi takımı Boluspor. İnşallah bu moralsizliği atlatacağız. Yeni hocamız inşallah bize değer katar. O anlamada da bu hafta bu işi bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“BOLUMUZA UYGUN BİR TEKNİK ADAMLA ANLAŞACAĞIZ”

Yeni teknik direktör konusunda ince eleyip sık dokuduklarını, Boluspor’a yakışan bir isimle anlaşmak istediklerinin altınız çizen Çarıkcı; “Boluspor kulübü bu ligin en iyi takımı. Ligde 3 büyüklerinden bir olarak görülen bir takım. Her anlamda bu camiada sevilen bir kulüp. Boluspor’un takım kadrosunu herkes biliyor. Herkes Boluspor’a gelmek istiyor. Bizde iyi bir karar verip, geçmişte de hatalar yaptık. İnşallah bu sefer hata yapmayız. Bizim yapımıza uygun, Bolumuza uygun bir teknik adamla anlaşacağız. Çok isim var. Önemli olan burada bizi, bu takımı ayağa kaldıracak, bu takıma hırs verecek, ağabeylik yapacak, takımı okuyacak, enerjik, heyecanı olan bir hoca lazım” ifadelerine yer verdi.

“BİZİM ŞU ANDA 23 PUANIMIZ OLMASI GEREKİYORDU”

Boluspor’un bulunduğu konumdan kurtulması için bir havaya ihtiyacı olduğunu dile getiren Çarıkcı; “Bizim görevimiz takımımızı kampa çıkarmak, takımımızın antrenman programını teknik heyet yapar. Transferimizi zamanında yapmak. Biz bu sene bütün transferlerimizi zamanında yaptık. Transferlerimizi teknik heyetle birlikte yaptık. Çoğu takım transferlerini kamp bittikten sonra yaptı. En iyi şekilde kamp yaptık. Bu takımda mali yönden hiçbir oyuncumuzun sıkıntısı olmadı. Bu konuda teknik heyetten de bir istek gelmedi. Ama maalesef bir türlü biz takımı kuramadık. Bizim şu anda 23 puanımız olması gerekiyordu. İyi bir takımız. Boluspor’da şu anda 2 tane 11 oynayacak takım var. Erzurumspor’u 9 eksikle yendik. Takımın hırsa, arzuya ihtiyacı var. Futbolda istek olmayınca olmuyor. Bu görev teknik heyetin görevi. Elimizde iyi malzeme var. Takım iyi, her şey var. Ligin en iyi kalecileri var, en iyi forvet oyuncuları var ama futbolda bazen havaya ihtiyaç var” dedi.  

“ERTUĞRUL İYİ BİR KALECİ”

Son iki maçta Boluspor’un kalesini koruyan ve kalesinde 6 gol gören Ertuğrul Taşkıran’ın iyi bir kaleci olduğunu da ifade eden Başkan Çarıkcı sözlerini şöyle noktaladı: “Futbol bir takım oyunudur. Sadece Ertuğrul’da kabahat bulmamak lazım. Ertuğrul’u 6 gol yedi diye eleştirmek doğru değil. Öncelikle takım olmamız gerekiyor. Bu hafta oynanan futbol, Ankaragücü maçının ikinci yarısı maalesef umut vermedi. Bu takım da her şey var ama bu havaya giremedik. Ertuğrul’un yediği goller hatalı da olsa diyecek bir şeyimiz yok. Ertuğrul iyi bir kaleci.”

 

 

2248 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.076503038406372