‘BAŞKANIM BEN BOLUSPOR’DA OYNAMAK İSTİYORUM’

12 Temmuz 2017

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor’da transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı beyazlıların Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, takıma yapılması planlanan transferlerle ilgili basın mensuplarını açıklamalarda bulundu.

Çarıkcı, Fenerbahçe’de forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Melih Okutan ile görüştüklerini ve oyuncunun da Boluspor’a gelmek istediğinin altını çizdi.

Başkan Çarıkcı, “Melih’te Boluspor’u istiyor bekliyoruz. Melih beni kendisi aradı. Futbolcu kendisi aradı. ‘Başkanım ben Boluspor’da oynamak istiyorum’ dedi. Artık futbolcuda oynayacağı kulübe gider” dedi.

Çarıkcı sözlerini şöyle tamamladı: “Melih Okutan ile şu an biz görüşüyoruz. Bu konuda Aziz Yıldırım ile görüşmelerimizi yaptık. Şuanda Melih’e Sivasspor talip, 3-5 kulüp talip. Ama futbolcu bizi istiyor. Futbolcunun Sivasspor’a gitmek istemediğini biliyorsunuz. Bekliyoruz. Önemli olan futbolcunun doğruyu bilmesi. Futbolcu diyor ki, ‘Ben Sivasspor’da oynayamam’ hangi futbolcu olursa olsun oynayabileceği bir kulüpte olması o açıdan doğru bir karar. Melih Okutan’da Boluspor’u istiyor. Bizde Fenerbahçe Başkanına bu konuyu ilettik. Bizde bizi isteyen futbolcuyu biz zorla bir kulübe gönderemeyiz. Mutsuz edemeyiz. Bizde de 15 oyuncu var şuanda. Futbolcu bana diyor ki, ‘Başkanım ben şu takımda oynamak istiyorum.’ Onu ben zorlayamam. Melih’te Boluspor’u istiyor bekliyoruz. Melih beni kendisi aradı. Futbolcu kendisi aradı. ‘Başkanım ben Boluspor’da oynamak istiyorum’ dedi. Artık futbolcuda oynayacağı kulübe gider. En başta kulüp başkanlarının bunu zorlamaması lazım. Ben hiçbir oyuncumu zorlamıyorum. Beni başka kulüp başkanları arıyor. ‘Futbolcumun gönlünü yapın’ diyorum. Oyuncunun gönlü istiyorsa, oynayabilir. Yoksa bu olayın olması doğru değil. İnşallah Melih Okutan olur. O olmazsa Boluspor’a gelmek isteyen çok topçu var biliyorsunuz.”

 

3128 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078017950057983