Başkanlar Kafkas ile

11 Nisan 2011

Karşılaşma önce Boluspor kulübü başkanı Emin Semercioğlu , eski başkanlardan Necip Çarıkçı ve Boluspor kulübü as başkanı Recep Aydoğanlı Gaziantepspor...

Karşılaşma önce Boluspor kulübü başkanı Emin Semercioğlu , eski başkanlardan Necip Çarıkçı ve Boluspor kulübü as başkanı Recep Aydoğanlı Gaziantepspor teknik direktörü Tolunay Kafkas işe bir araya geldi.

 


Bolsupor karşılaşmasını takip etmek için stadyuma gelen Tolunay Kafkas maç öncesi başkanlar ile ve Recep Aydoğanlı ile Bank Asya ligini değerlendirdiler. Tolunay Kafkas'ın Boluspor kulübü başkanları ile yakından ilgisi gözlerden kaçmadı.

 

 

 

 

 

 

Maç sonu üzgün ayrıldılar

 

Deplasman kafile başkanları olan Hakan Özmen , Feridun Yılmaz , Kazım Konak , Necati Yılmaz ve Kazım Ceylan ile birlikte karşılaşmayı takip etmeye giden birçok Boluspor sevdalıları sahadan üzgün ayrıldı.  Maç öncesi galibiyet bekleyen taraftarlarımız 10 kişi kalmış bir takıma yenilmenin üzüntüsünü yaşarlarken bu sonucu beklemiyorduk yorumları yaptılar.

 

Yaser faydalı olamadı

Boluspor gol silahlarından olan Yaser Yıldız karşılaşmanın son dakikalarında oyuna dahil olurken istediği topları alamayınca pek etkili olamadı. Son zamanlarda performansında bir düşüş olan Yaser Yıldız oyunda kaldığı süre içersinde bir şut pozisyonu bulurken bu ataktan da sonuç elde edemedik.

 

Suratlar Asıldı

Karşılaşma sonrası alınan mağlübiyetle suratlar asıldı. Şeref tribünde yönetim kurulu üyeleri ile eski yöneticilerimizin suratları asıldı. Herkesin en az 1 puan beklediği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında tribünde yer alan eski başkanlardan Necip Çarıkçı Boluspor kulübü başkan yardımcısı Osman Kayışoğlu  Yöneticilerimizden Nadi Okur, Metin Kumaş , Recep Aydoğanlı ve Erdal Gören gibi bir çok yöneticimizin suratları asıldı.

 

Başkanlar Umutlu Konuştular Ama Olmadı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi Emin Semercioğlu ve Necip Çarıkçı yaptıkları yorumlarda olumlu konuşmalar yaparken maç sonu alınan mağlubiyet morallerini bozdu.  Her iki başkanda alınacak bir puanın bile çok önemli olduğunu vurgularlarken 10 kişi kalmış bir talkıma skoru koruyamama sonucu alınan mağlubiyet bir halli moralini bozdu.

 

Bolusporluyuz.com

2968 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    11 Nisan 2011 • 21:08
    RAKİP TAKIM 10 KİŞİ AMA TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ TAKIMIMIZI 9 KİŞİ OYNATTI. SAHA AĞIR, KOŞAN MÜCADALE EDEN FUTBOLCUYA İHTİYACIMIZ VARKEN HAZIR OLMAYAN BURAK AKDİŞ VE YASER YILDIZI TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ TAKIMA SOKMAKLA TAKIMI 9 KİŞİ BIRAKTI. DEFANSI ORTA SAHAYI BOŞALTDI, FORVETİ YIĞDI. RAKİP TAKIM NOKSAN DEĞİLDİ, BİZ NOKSAN OYNADIK. BU İKİ FUTBOLCUMUZ EN İYİ FUTBOLCULARIMIZ AMA HAZIR DEĞİLLERDİ. İKİNCİ DEVREDE, ŞU ANDA İLK ALTIDA OLAN HANGİ TAKIMI YENEBİLDİK??? GAZİANTEP B.B. BÜTÇESİ BİZİM BÜTÇEMİZİN YARISI HER ŞEY PARA İLE OLMUYOR, ÖLÇÜLMÜYOR, KARŞILAŞTIRILMIYOR.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.080005168914795