Başkent de Hakem Skandalı

19 Ocak 2014

Lider olarak Ankara’ya Gençlerbirliği maçına giden Boluspor U15 adeta hakem ile durduruldu. Karşılaşma haftası iki haftadır oynatılmayan erteleme maçı Gençlerbirliği...

Lider olarak Ankara’ya Gençlerbirliği maçına giden Boluspor U15 adeta hakem ile durduruldu. Karşılaşma haftası iki haftadır oynatılmayan erteleme maçı Gençlerbirliği maçı öncesi oynatılıp takımımızın Ankara deplasmanına yorgun gitmesi sağlandı. Karşılaşma genelinde verilen kararlar adeta çileden çıkarırken Ankara temsilcisinin attığı ikinci gol yan hakemin kararına rağmen iptal edilmedi.

Lig de aldığı başarılı sonuçlar Gençlerbirliği deplasmanına 13 galibiyet ile giden Boluspor U15 ilk mağlubiyetini alırken hakem kararları maça damga vurdu. Gençlerbirliği maçı öncesi iki haftadır oynatılmayan ertele maçı karşılaşması jet hızıyla alınanan kararla oynatılan Konya Şekerspor maçı  ile Gençlerbirliği maçına kadar yoğun bir maç trafiği yaşayan Boluspor U15 takımı bu zorlu karşılaşmaya kadar bir haftada 3 maç oynamış oldu.

Ligde aldığı başarılı sonuçların ardından Alt yapılarda başarılı olan Gençlerbirliği takımını geride bırakan Boluspor zorlu karşılaşma öncesi durdurulmak için her şeyin yapıldığı göründü. Karşılaşmaya bir yıldır maç almayan hakemin atanması maç içinde verdiği kararlarla ne kadar eyyamcı olduğu ortaya çıktı.

Gençlerbirliği takımının kazandığı gole yan hakemin iptaline rağmen “karar bende deyip” golü veren orta hakem adeta kırmızı beyazlı ekibin durdurulmasında büyük rol oynadı. Rakip Gençlerbirliği ikinci golü sonrası yan hakem Mustafa Emre Pınarer ısrarla orta hakem Ahmet Arslan‘ı yanına çağırdı. Golün elle atıldığını söyleyen Mustafa Emre Pınarer’in söylediklerine kulak vermeyen orta hakem “karar benim ben golü verdim” diyerek bir skandala imza attı.

Gençlerbirliği alt yapı  koordinatörü Osman Nuri Işılar’ın Bolu maçına ne kadar çok önem verdiği de maç içinde bir kez daha görülmüş oldu. Boluspor U15 takımının zorlu karşılaşmada alacağı avantajlı skorla ligin üçüncü devresinde oynanacak olan tüm karşılaşmaların Bolu da oynanmaması için yapılan mücadele Boluspor U15 oyuncuları izin vermedi ve bir gol atarak avantajlı durumlarını sağlamlaştırdılar.

Verilen karara rağmen Boluspor teknik heyetinin sağ duyulu davranması ve karşılaşmayı izleyen mili takımlar sorumluları tarafından da taktirle karşılandı. Bitiş düdüğü ile birlik de teknik heyet maçın hakemlerinin centilmen bir şekilde elleri sıkılarak  teşekkür edildiği göründü.

3095 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070055961608887