Basketbol Şubede İmza Şov

20 Ağustos 2013

Boluspor Basketbol Takımı Boluspor tesislerinde 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Burak Dündar, Gökhan Tokatlı. Serhat Doğanay, Ali Tuncer ve Can Çavin Ötkan kendilerini Bolusporlu...

Boluspor Basketbol Takımı Boluspor tesislerinde 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Burak Dündar, Gökhan Tokatlı. Serhat Doğanay, Ali Tuncer ve Can Çavin Ötkan kendilerini Bolusporlu yapan sözleşmeye imza attılar. Boluspor basketbol takımına ise, yeni bir isim daha katıldı. Boluspor basketbol takımından sorumlu olarak Kağan Semercioğlu yeni görevine başladı. 

 

 Daha önce iç transferde 3 oyuncuyla sözleşme imzalayan Boluspor Basketbol takımı saat 15:00’de Boluspor tesislerinde Burak Dündar (İç Transfer), Gökhan Tokatlı (Pamukkale Üniversitesi), Serhat Doğanay (Manisa Belediyespor), Ali Tuncer (Siirt Polisgücüspor) ve Can Çavin Ötkan (Ankara Ormanspor) resmi sözleşme yapıldı. Yeni sezon öncesi kadrosunu  güçlendirmeye devam eden Boluspor Basketbol takımı önümüzdeki günlerde 2-3 oyuncu daha transfer ederek transferi bitirecek.

İmza töreninde konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan ve Basketbol Şube Sorumlusu Kayhan Dalman şunları söyledi.

Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan: “Kamuoyunu uzun zamandan beridir meşgul eden Boluspor basketbol takımı düşünüldüğü gibi kapatılmadı. Daha şevk ve hırsla bu senede mücadelesine devam edecek. Bizleri de hırsa getirdiniz. Şuanda kadromuzu tamamlıyoruz. Bolu’daki basketbol severler, bu sene güzel bir sezon geçirecekler.Biz anlaştığımız arkadaşlarımıza güveniyoruz. İnşallah Boluspor’un hedefleri doğrultusunda ipi göğüsleyeceğiz. Amacımız, Bolu’da basketbol’u daha üst seviyelere çıkarmak. Bu arada altyapıdaki gençlerimizi de ortaya çıkarıp, geleceğimizi sağlama almak istiyoruz. Sadece dışarıdan bu işler olmuyor. Kendi altyapımızı da kurmamız gerekiyor. Bu işi severek yapan, takımı takip eden Kağan Semercioğlu’nu da basketbol şubesinden sorumlu yönetici yaptık. Bu konuda ciddi adımlar atıyoruz.”

 

Basketbol Şube Sorumlusu Kayhan Dalman: “3 tane Bolu’dan genç arkadaşımız var. Yeni bir Bolulu arkadaşımızı takıma kazandırdık. Biz 1 tane daha iyi bir transfer düşünüyoruz. Ondan sonrada transferi noktalayacağız. Yine Play-off oynamamız gerekiyor. Zorda olsa, biz arkadaşlarımıza güveniyoruz. Bu işi başaracak güçteyiz. Hedef küçültmedik. Çıtayı daha da yükseltmek istiyoruz. İnşallah daha iyi olacağız.”

 

 

 

1727 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.24869084358215