Basketbol'da Şov Vardı

29 Haziran 2012

Boluspro basketbol takımı bugün kulübümüzde gerçekleşen imza töreni ile dış transferde ; Ferit Deniz ve Kağan Kavraal ,iç transferde Erhan...

Boluspro basketbol takımı bugün kulübümüzde gerçekleşen imza töreni ile dış transferde ; Ferit Deniz ve Kağan Kavraal ,iç transferde Erhan Taşlı,Ramazan Öksüz,Levent Altan,Serkan Çetin,Ufuk Bulşu ve genç takım'dan Halil Aksoy,Kaan Öztaş,Kaan Aksel'e ile 2012-2013 sezonu için anlaşma sağlandı ve imzalar atıldı.

 

Bugün yapılan imza töreninde başkanımız Abdullah ABAT,'Bugün basketbolcularımızın atmış olduğu imzalarla basketbol takımızın daha da başarılı olacağına inanıyor,hayırlı olmasını diliyorum.

Bu transferlerde emeği geçen basketbol şubesi yürütme kuruluna teşekkür ediyorum.dedi.

 

Başkan yardımcımız ve Basket bol Şube Sorumlusu Fatih YAMANER ise açıklamasında ise;

"Boluspor yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım , Boluspor basketbol takımımızın teknik kadrosu , değerli sporcuları ve spor basınının güzide temsilcileri 2012 -2013 sezonu basketbol imza törenine hoşgeldiniz.

 

Boluspor basketbol takımı olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz.İlk olarak teknik kadromuzu belirledikten sonra Boluspor basketbol takımına en iyi hizmeti vereceğine inandığımız sporcular ile anlaşmış bulunuyoruz.

Bugün sizlere tanıtacağımız oyuncularımızın özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz.

Boluspor basketbol takımına transfer ettiğimiz sporcular içinde ilimizden yetişen tecrübeli oyuncuların yanı sıra Efes Pilsen ,Ülker,Tofaş,Oyak Reno alt yapılarında yetişen , üst lig tecrübeleri olan ,genç milli (24 kişilik aday kadroda ) takım kadrosunda yer alan ,bulunduğumuz ligin en değerli oyuncuları , ilimizde yetişen genc ,yetenekli ve gelecek vaad eden oyuncuları da takımımıza katarak Boluspor taraftarlarının futboldan sonra zevk alarak izleyecekleri ikinci takımlarının oluşturmanın gayreti içindeyiz.

Bu sene Boluspor basketbolun hedeflerini su şekilde özetleyebiliriz;

Boluspor basketbol takımı olarak bu sene seyir zevki yüksek ve başarıya inanan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz .Boluspor arması için terinin son damlasına kadar savaşan bir takim kuracağımızın sözünü veriyoruz.Tecrübeli oyuncularımızın genç sporcularımıza örnek olacağı bir takim kurmayı hedefledik. Alt yapıya önem veren teknik kadro ve yönetim anlayışı sergileyeceğimiz belirtmek istiyoruz.

Transfer ettiğimiz oyuncularımız ve teknik kadromuz ne kadar büyük bir camiaya geldiklerinin bilinci içerisindeler. Oyuncularımızın gözlerindeki ışık ve teknik kadromuz ve biz yöneticilerin programlı ve yoğun çalışması ile basarili bir sezon geçireceğimize inanıyorum.

İlimizde basketbol sporuna meraklı genç sporcularımıza şu mesajı vermek istiyoruz. Eylul ayı basında ilimizde başlatacağımız turnuva ile yıldız,genç ve A takimi için değerlendirebileceğimiz yeni sporcu adaylarını da tespit edeceğiz. Boluspor basketbol takımına gönüllü olarak yeni sporcular kazandıran beden eğitimi öğretmenlerine ,iş birliği içinde olduğumuz Gençlik hizmetleri vespor il müdürlüğüne,A.İ.B.Üniversitesine ve gönüllü yürütme kurulu üyelerine basketbol sporunun gelişimine katkı verdikleri için teşekkür ediyoruz.

Sponsor firmaları , is adamlarımızı , bürokratlarımızı ve Boluspor taraftarlarını bizleri yalnız bırakmamalarını maddi ve manevi destek vermeye devam etmelerini istiyoruz.Azimle ilerlenen bu yolda başarıya ortak olmalarını istiyoruz.

Yeni transferlerimiz Bolu spor kamuoyuna hayırlı uğurlu olsun.''dedi.

 


5050 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063860893249512