Basketbolcular sağlık kontrolünden geçti

10 Ekim 2013

Boluspor Basketbol takımı yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde dün sabah saatlerinde Özel Çağsu Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.   Yaklaşık 1 ay önce yeni sezon hazırlıklarına...

Boluspor Basketbol takımı yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde dün sabah saatlerinde Özel Çağsu Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

 

Yaklaşık 1 ay önce yeni sezon hazırlıklarına başlayan Boluspor Basketbol takımı dün sabah saatlerinde Özel Çağsu Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Özel Çağsu Hastanesinde dün sabah gerçekleştirilen kontrolde takım kaptanı Çağdaş Çalış’ın yanı sıra tam kadro katılan kırmızı-beyazlı oyuncuların yanı sıra Boluspor Basketbol Takımı antrenörü Atalay Gemen, takım menajeri Sacit Kilitçi de yer aldı. Sağlık kontrolleri kapsamında bir dizi testten geçen basketbolcular, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Daha sonra akciğer ve kardiyak testlerinin yapılmasıyla sağlık kontrolleri tamamlandı.

LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Sabah saatlerinde Özel Çağsu Hastanesinde gerçekleştirilen sağlık kontrolü sonrası açıklamalarda bulunan Boluspor Basketbol Takımı takım kaptanı Çağdaş Çalış “Artık son hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Sağlık kontrolleri de federasyon tarafından bizden talep edilen bir şey. Geçmiş yıllarda da vardı ama bu kadar ciddi yapılmıyordu. Sağ olsunlar Özel Çağsu Hastanesi çalışanları bizlere yardımcı oluyorlar. Hiçbir takım arkadaşım zorluk yaşamadan yapılması gereken işlemleri yapıyoruz. 2-1 günlük çalışmalarımızdan sonra bayram arası girecek. 3-4 günlük bayram tatilinden sonra Bolu’da bir hazırlık maçı daha oynayacağız ve saha sonrası hafta bildiğiniz gibi ayın 27’sinde deplasmanda Düzce Belediyespor’la karşı karşıya geleceğiz. Düzce Belediyespor’la hazırlık maçı da yaptık. Onları burada yendik. Umarım ilk lig maçımızda da onları kendi sahalarında yeneriz ve lige galibiyetle başlarız” dedi.

İYİ BİR KADROYA SAHİBİZ

Geçtiğimiz yıla göre bu sene daha geniş ve iyi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Çağdaş Çalış “Boluspor’un adı olduğu için her sene hedeflerin artarak devam etmesi gerekiyor. Bu senede kadro o şekilde oluştu. Antrenörümüz aynı, menajerimiz Sacit Kilitçi bizlerin yani oyuncuların her isteğini yerine getiriyor. Takım arkadaşlarıma bireysel olarak baktığım zaman geçtiğimiz yıla göre daha geniş bir kadroya sahibiz ve daha iyi bir oyuncu kitlesine sahibiz. İnşallah geçtiğimiz yılın üzerine koyarak yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca bu sene ek olarak Boluspor dergisi çıkıyor. Kulübümüzün hem tarihi gerçeklerinin yansıtılacağı hemde güncel haberlerin yer aldığı röportajlar var. Bütün halkımızı bu dergiye abone olmasına davet ediyoruz. Bolulu spor severlerin kulübümüze katkılarını bekliyoruz” diye konuştu.

1624 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.079383134841919