Basketçiler Fenerbahçelilerin Misafiriydi.

21 Eylül 2011

Bolu Fenerbahçeliler derneği yönetimi bu akşam Boluspor basketbol takımına moral yemeği verdi. Fenerbahçeliler derneğinde verilen yemeğe Basketbol şube başkanı Fatih...

Bolu Fenerbahçeliler derneği yönetimi bu akşam Boluspor basketbol takımına moral yemeği verdi. Fenerbahçeliler derneğinde verilen yemeğe Basketbol şube başkanı Fatih Yamaner ve basketbol şubesi yöneticileri ile Boluspor yönetim kurulu üyesi Önder Şemşek katıldı.

 

 

Boluspor Baketbol takımını misafir eden Bolu Fenerbahçeliler derneği başkanı Selçuk Zorlu misafirleri ile tek tek ilgilenirken hepsine hoş geldiniz dedi. Basketbol takımı hakkında şube başkanı Fatih Yamaner den yeni sezon için bilgi alan Zorlu daha sonra bir konuşma yaptı.

 

Fenerbahçeliler derneği başkanı Selçuk Zorlu konuşmasında şunları söyledi. Bu akşam Boluspor basketbol takımını misafir  etmek den çok memnunuz, çalışmaları yakından takip ediyorum ilimize yeni bir hava yeni bir heyecan geldi.Bu heyecana ve bu havaya destek olmak için, basketbol takımımız ve hocalarımıza yönetici arkadaşlarımızla bir araya gelmek için böyle bir program düzenledik.Daha önceden de basketbol ve voleybol takımlarımıza böyle etkinlikler düzenledik. Bu akşamda Boluspor basketbol takımı olan sizlerle bir aradayız Basketbol sezonunda sizlerin başarılı olmanızı istiyoruz her zaman sizlerin yanındayız alacağınız başarılarla bizler sevindiğimiz sürece şehrimize de yeni bir heyecan gelecektir şimdiden yolunuz açık olsun hepinize başarılar diliyorum dedi.

 

Selçuk Zorlu 'nun ardından Boluspor basketbol şube başkanı fatih Yamaner yaptığı konuşmada Fenerbahçeliler derneği yönetimine ve Dernek Başkanı Selçuk Zorlu arkadaşımıza teşekkür ediyorum, çok güzel bir gece hazırlamış,  bize bu akşam olduğu destekle moral verdi. Selçuk Zorlu gibi arkadaşlarımızın desteği ile bizde başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız, iyi bir kadro kurduk, yeni transferimiz kadromuza katıldı maçların başlamasıyla tüm Bolu'yu maçlarımıza bekliyoruz dedi.

 

 

 

 

 

 

Basketçiler Fenerbahçelilerin Misafiriydi.

1977 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.082959890365601