Başladığımız gün hedefimiz neyse bugün de hedefimiz O

20 Ocak 2011

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş, Boluspor'un ilk iki içerisinde ligi bitirmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.   Eriş, yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarının...

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş, Boluspor'un ilk iki içerisinde ligi bitirmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

 

Eriş, yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarının çok iyi gittiğini ve her hangi bir problemin yaşanmadığını ifade ederek, ''Antalya kampında keyifli bir ortamda çalıştık. Bolu'ya geldik ve burada da keyifli bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 4 transfer yaptık. Eskişehirspor'dan sol bek Murat Önür, Aydın Ünsal, İsmail Altunsaban ve Makedonya Milli Takım orta saha oyuncusu Oliver Peev'i takıma dahil ettik. Bunların dışında bir transfer beklentimiz yoktu. Bu 4 transferi iyi transferler olarak değerlendiriyorum. Murat Önür Türk futbolunda kendini ispatlamış bir futbolcu. İnanıyorum ki bu 4 transferimiz oynadıkları bölgelerde bizlere çok ciddi anlamda katkı sağlayacak'' dedi.

İkinci devrenin çok zorlu geçeceğini kaydeden Eriş, ''İlk devre hazır olan takımlar vardı. Bir sene öncesinde kadrosunda 7-8 oyuncuyu barındıran takımlar vardı. Ve lige iyi başlangıç yaptılar ama sonrasında lig oturmaya başladı. Ortaya çok zorlu bir lig çıktı. Ligde herkes 5-6 hafta yukarıdaki takımların puan kaybettiğini düşündü ama aslında lig normale dönmüştü. Son 5 hafta sahaların ağır olması ligde başarılı görülen takımların performansının geriye düşmesine neden oldu'' diye konuştu.

Eriş, şunları söyledi: ''Başladığımız gün hedefimiz neyse bugün de hedefimiz o. Biz bundan çok daha avantalı durumda olduğumuz düşünüyorum. İyi takım olduğumuzu biliyorum. Takım olmak sadece sahanın içerisinde iyi oynayan, iyi işler yapan ve iyi performans sergileyen takım olarak değerlendirilmez. Sahanın dışında da çok iyi bir takımız. Birlikteliği üst düzeyde olan bir takımız. İkinci devrede Boluspor takımı aynen hedefine ulaşacak bir mücadele sergileyecek. Boluspor ilk iki içerisinde ligi bitirmenin gayreti içerisinde olacak.''

 

Bolusporluyuz.com

 

 

 

1772 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06122899055481