Batıyoruz ..!

24 Kasım 2013

BOLUSPOR:0 MANİSASPOR:1 Boluspor mutlak üç puan için ligin 14'üncü haftasında Manisaspor ile karşı karşıya gelirken, saat 19.00'da başlayan karşılaşmada tribünlerde beklenen ilgi...

BOLUSPOR:0 MANİSASPOR:1
Boluspor mutlak üç puan için ligin 14'üncü haftasında Manisaspor ile karşı karşıya gelirken, saat 19.00'da başlayan karşılaşmada tribünlerde beklenen ilgi gerçekleşmedi. Kırmızı beyazlılar zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı karşılaşmada, Fatih Şen'in 68'nci dakikasında büyük hatası sonucu Peroviç'in kafa ile attığı gole engel olmayınca kendi saha ve seyircisi önünde mağlup oldu.  Oyunun son 10 dakikalık zaman diliminde Bolusporlu taraftarlar kırmızı beyazlıları alkışlarla protesto etti. Boluspor aldığı bu mağlubiyetle ligin dibine biraz daha yaklaştı.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz Manisaspor karşısına kalede Atacan Öztürk, Abdulkadir Kayalı, Zlatkov, Fatih Şen, Cemil Vatansever, Çağrı Yarkın, Dimitrov, Hakan Arslan, Emrah Metoğlu, Emre Kılınç ve Sercan Türkeri on biri ile yer aldı. Cüneyt Gökhan Emreciksin, İlyas, Dixon, Onur, Alican ve Fatih gül ise 18 kişilik kadroda yer alan diğer isimler oldu.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz zorlu karşılaşma öncesinde baldırında ağrı hisseden İskender'in yerine Emrah Metoğlu'na forma şansı verdi.

Boluspor zorlu mücadeleye hızlı başlayan taraf oldu. Kırmızı beyazlılar ilk dakikalarda oyundaki üstünlüğünü Manisaspor'a kabul ettirdi. Oyunun ilerleyen bölümlerinde oyundaki dengeyi kuran Manisaspor, Boluspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı misafir takım Manisaspor'dan geldi. Misafir takım orta saha da kaptığı topla Boluspor ceza sahasına kadar girdi. Murat'ın vurduğu şutu Atacan kontrol etti. Bu pozisyonun devamında kırmızı beyazlılar kontra atağa çıktı, Abdulkadir'in ceza sahasına yaptığı ortayı Manisaspor defansı kornere gönderdi. Dakikalar 19'u gösterdiğinde Manisaspor gole çok yaklaştı. Defansın arkasına atılan topu iyi takip eden Perovic, Boluspor kalecisi Atacan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta attı. Misafir takım mutlak bir golden oldu. 23'ncü dakikada bu kez Boluspor gole çok yaklaştı. Orta saha da Zlatkov'un geliştirdiği atakta topla Abdulkadir buluştu. Bu oyuncunun içeriye yaptığı ortayı Emrah topukla filelere göndermek istedi ancak Manisaspor defansı araya girerek golü önledi. Boluspor 28'nci dakikada bir kez daha gole çok yaklaştı. Emre'nin ortasını iyi takip eden Dimitrov plase bir vuruşla topu ağlara göndermek istedi ancak Manisaspor kalecisi Volkan topa sahip oldu. Bu dakikadan itibaren iki takımda orta sahada baskı yaparak gol pozisyonu bulmaya çalıştı. Boluspor'dan Sercan rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle sarı kart gördü. İlk yarının uzatma anlarında Boluspor ceza sabası dışından serbest vuruş kazandı. Fatih Şen topu direk kaleye gönderdi, Manisaspor kalecisi Volkan topu güçlükle kornere tokatladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Çağrı'nın yerine Fatih Gül oyunsa girdi. Karşılaşmanın 51'nci dakikasında Boluspor'dan Fatih Şen sarı kart gördü. İkinci yarıda Boluspor rakip kalede biraz daha atak gözüken taraf oldu. Kırmızı beyazlılar duran toplardan ve kontra ataklardan pozisyon bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın 68'nci dakikasında Manispor'un golü geldi. Boluspor ceza sahasında oluşan karambolde Fatih Şen topu Atacan'a geri pas atmak istedi. Araya giren Manisaspor'dan Peroviç topu ağlarla buluşturdu. Manisaspor bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Teknik direktör Ali Beykoz karşılaşmada iki oyuncu değişikliği yaparak Fatih Şen'in yerine Onur Türk'ü aldı. Manisaspor bulduğu golden sonra Boluspor'u kendi yarı sahasında kabul eden taraf oldu. Bolupor oyunun son bölümlerinde pozisyon bulmakta zorluk çekti. Boluspor'da 85'nci dakikada son oyuncu değişikliği yapıldı. Emre Kılınç'ın yerine Gökhan Emreciksin oyuna girdi. Karşılaşmanın 88'nci dakikasında Boluspor'dan Zlatkov ve Manisaspor'dan Ümit kırmızı kartla oyundan atıldı. Karşılaşma Manispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Boluspor ligin 15'nci haftasında deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek.

2112 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.044486999511719