BAYAN GÖZÜYLE FUTBOL

21 Şubat 2017

“NEDEN İLK 6 OLMASIN” Hemen hemen iç saha maçlarının tamamını izleyen bazen de Boluspor’un deplasmanlarına giderek bayan olarak imkanlarımızla  dahilinde takımımızı...

“NEDEN İLK 6 OLMASIN”

Hemen hemen iç saha maçlarının tamamını izleyen bazen de Boluspor’un deplasmanlarına giderek bayan olarak imkanlarımızla  dahilinde takımımızı destekliyoruz.  Futbolu ve Boluspor’u çok seven futbolu araştıran ve futbol aşığı olan Bayanlar olarak Boluspor taraftarı olarak maçları ve takımımız analiz etmek istedik kimseyi kırmadan sadece kendi düşüncemizle.

Bize de bu değerlendirmeler için şans veren Boluspor’u her platformda takip eden içini dışını bilen Bolu kamu oyuna en güzel bilgileri veren Bolusporluyuz.com’da bize bu şansı verdiği içinde teşekkür ederiz

Gelelim ilkyazımıza ve Ümraniyespor maçı analizine;

Mucize maç demek yanlış olmamalı. Fuat Hocamızın kader maçı olabilirdi ve 6. Dakikada Rydell ona derin bir nefes aldırdı. Galip olduğumuz halde hakeminde etkisiyle oldukça gergin bir maç oldu. Tut ki mağlup olsaydık 70 gündür süren galibiyet hasreti son bulmasaydı o statta istenmeyen görüntüler görürdük belki ceza bile alabilirdik.

Maça baktığımızda özellikle 2. Yarı top bir o kalede bir bu kalede demek yanlış olmaz. Golü yedik yiyeceğiz diye yüreğimiz ağzımıza gelse de 1–0 kazanmayı başardık. Geçen yıl 2. Yarı Adana Demirspor maçında kazanıp 10 maç art arda galip gelemeyen Bolusporumuz bu yılda lig dikkate alındığında en son 6 hafta önce Adana Demirspor maçında galip gelmişti.

2 yıldır Adana Demirspor maçlarımız kilit maçı diyebiliriz. Ayrıca maç izlemeye gelen Boluspor’un play-off maçında oynadığı yıl Play-Off maçında forma giymiş eski defansımız Ahmet Görkem GÖRK gözlerden kaçmadı.

Maça dönersek haftalardır eleştiri oklarının merkezi olan Soner Şahin ve eski Bolusporlu yeni transferimiz Ramazan Sal agresif tavırlarıyla fazla dikkat çekti. Maç içerisinde Soner, Guido, Yusuf, Jansen ve sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen Özgür performanslarıyla göz doldurdu.

Andre Dos Santos topu rakipten çok iyi sakladı fakat maçın temposuna ayak uyduramadı.  Oyun esnasında Jansen ile Guido’nun yerleri değiştirildi. İki oyuncuda bulunduğu bölgeye çok iyi adapte oldu. Sivasspor’a transfer edilen oyuncumuz Emre Kılınç’ın yerine aldığımız Guido Ümraniye maçında Emre’yi aratmadı desek yeridir.

Fatih Turan’ı değerlendirmek gerekirse maçta çok fazla pas hatası yaptı ve isabetli orta açamadı. Topu uzaklaştırmaya çalışırken bakmadan, gelişine vuruyordu. Geçen yıl 2.yarı yaşadığı sakatlıktan sonra Umut Meraş’ın çok iyi toparlanmasına rağmen kadroya alınmaması gözlerden kaçmadı. Necati için ise U21 milli takımına çağırılmasına rağmen TFF1. Lig için yetersiz bir oyuncu alt liglerde oynayıp tecrübe kazanmasına ihtiyacı var tıpkı Emrullah Yıldırım ve Ozan Karabacak gibi.

Özetle bu maç sonucu bizi aldatmasın fikstüre bakıldığında önümüzde zor maçlar var fakat bu mücadele ve şansla neden ilk 6 da olmayalım ki?

2131 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10034894943237