Baykan Maçtan Önce Bolu'ya Gelmiş

9 Nisan 2012

Kaybedilen 3 puanın pis kokuları bir kez daha çıkmaya başladı . Adeta Boluspor' un 3 puan çalınırmışçasına elinden  alınırken Konyalı TFF yöneticisinin de...

Kaybedilen 3 puanın pis kokuları bir kez daha çıkmaya başladı . Adeta Boluspor' un 3 puan çalınırmışçasına elinden  alınırken Konyalı TFF yöneticisinin de maçtan birkaç gün önce ziyareti şaşkınlı yaratmaya devam ediyor.

Atalarımızın sözü bir kez daha tescillendi. Pazar'ın gelişi Cumartesi den belli oldu. Bu hafta Boluspor sahasında Konyaspor ile adeta hayati önem taşıyan bir karşılaşma oynarken sahada yapılanlarda adeta herkes çileden çıkmıştı. Karşılaşma dan 3 gün önce Bolu'ya bir takım ziyaretlerde bulunan Konyalı TFF ve GSG müdürü Mehmet Baykan sanki olayların habercisi gibi ilimize şirin görünmeye çalıştı. Yapılan bu ziyarette hiç kimsenin haberi olmazken bu ziyaret Bolu kamu oyundan gizlenmesi de dikkat çekiciydi.

TFF birinci ligde Konyaspor şampiyon olmak için önünde Boluspor'u büyük bir engel olarak görürken bu engeli aşmak içinde pis oyunların oynandığı 90 dakika içinde belli olmuştu.

Konyaspor takımının buralara gelmesinde büyük yardımları olan TFF yönetim kurulu üyesi GSG müdürü ve ASKF genel başkanı ve bir kimlikle 3 birimde görevli olan Konyalı Mehmet Baykan karşılaşmadan 3 gün önce Bolu'ya gelerek incelemelerde bulunmuş.

İlimizde yapılan spor tesislerini inceleyen ve bir takım bilgiler alan Mehmet Baykan sözde Bolu iliyle yakından ilgilenmiş şehre de şirin görünmüştür.

Bu ziyaretin arkasında şunlar gün yüzüne çıkıyor. TFF yönetim kurulu üyesi Konyalı Baykan sanki Pazar günü olacakların habercisi gibi maçtan birkaç gün önce ilimize  ziyaret de bulunup "Bakın ben Bolu iliylede ilgileniyorum" mesajını vermiştir .

Mehmet Baykan daha önceden düğmeye basmış ki hiç kimsenin haberi olmadan sadece kendi  kurumunda bulunan il  yöneticilerine haber verip Bolu'ya gelmiştir. Ne bir Bolu spor basınına nede bir söz konusu idari birimlere haber verilmeden acele ile yapılmış bir ziyarettir.

Pazar günü  yaşanan hakem skandalının ardından  bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü sözü bir kez daha hatırlanırken karşılaşmada yaşanan olayların ve hakem kararlarından sonra  bu işlerin buraya gelineceği  bal gibide beliymiş.

Evet buradan bir kez daha söylüyoruz. Pazar günü  TFF yönetim kurulu üyesi GSG müdürü Mehmet Baykan Boluspor'un yenilmesinde büyük rol oynamıştır ve haftalar önce bastığı düğmeden sonra maç oynanmadan da Bolu ya yaptığı ziyaret bu olaylara imza atmış durumdadır.

2616 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.096096038818359