Becikoğlu ' Her Zaman Arkandayım'

18 Ağustos 2011

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı'nın ailesinin vermiş olduğu iftar  yemeğine bir çok eski Boluspor kulübü eski başkanı katılırken geceye Yılmaz...

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı'nın ailesinin vermiş olduğu iftar  yemeğine bir çok eski Boluspor kulübü eski başkanı katılırken geceye Yılmaz Becikoğlu'nun sözleri damgasını vurdu.

 

İftar yemeğinde Hacı Fahri Çarıkçı ile birlikte oturan Yılmaz Beciikoğlu başkan Necip Çarıkçı ile ortak dostu olan TIRSAN Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ile yakından ilgilendi.

 

Boluspor kulübü eski başkanı Yılmaz Becikoğlu iftar yemeği sonrası TIRSAN Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu , Boluspor kulübü eski başkanı Emin Semercioğlu , Başoğlu Kablo firması sahibi Halil Başoğlu , Yenicağ Belediye Başkanı Ahmet Yeşiltan , Hacı Fahri Çarıkçı ile çay sohbetinde Başkan Necip Çarıkçı'ya sarf ettiği sözler ortamdakileri memnun etti. Yılmaz Becikoğlu konuşmasında daha önce yaşanan birkaç sıkıntı ile ilgili konuşulurken Başkan Necip Çarıkçı konu hakkında açıklamasından sonrası Becikoğlu ' Necip kardeşim böyle devam ettiği sürece her zaman arkasındayım. Bizim aramızdaki tatlı rekabet. Rekabette bazen olur öyle şeyler. Biz onun yanındayız' sözleri ortamda bulunanları memnun etti. Çetin Nuhoğlu her iki dostunu da sevdiğini dile getirirken Bolu için büyük bir hizmet içinde olduklarını söyledi.

 

HighWay Avm İftara Damgasını Vurdu

 

Yılmaz Becikoğlu ve sohbette bulunanlar geçtiğimiz ay Abant kavşağımda açılan Avrupa'nın en büyük otoyol alışveriş merkezi olan HighWay avm ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

Açılan AVM hakkında TIRSAN Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu bilgi verilirken bazı görüşler Bolu için faydalı bir proje olduğunu söylerken bazı düşünceler ise kış aylarından sis bastığında tesisin etkilenmemesi için önerilerde bulunuldu. Becikoğlu tespitlerini firma yetkililer ile paylaştığını dile getirirken Bolu ve çevre illerinde bu tesisten zaman geçtikçe yararlanacağı konuşuldu.

 

 

İftara Katıldılar

                               

Boluspor kulübü teknik direktörü Cihat Aslan ve yardımcıları , Menajer Kazım Kırcı , altyapı sorumluları  iftara katılırken Osman Gürsoy , Erdal Gören , Seçkin Kavarna, Hakan Dizman , Fatih Görür , Adnan Pulatlı gibi yöneticilerin yanı sıra kulüp müdürü Yaşar Yağdı , Boluspor İdari koordinatörü Muharrem Demirel ile Bolu spor basını iftara katılanlar arasındaydı.

 

2771 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066023111343384