Becikoğlu'nu hiç kimse böyle eleştirmemişti

27 Kasım 2010

Geçtiğimiz gün eski kulüp başkanı Necip Çarıkçı'yı hedef alan açıklamalarda bulunan işadamı Yılmaz Becikoğlu'na yönetim kurulu üyelerinden Osman Kayışoğlu ve...

Geçtiğimiz gün eski kulüp başkanı Necip Çarıkçı'yı hedef alan açıklamalarda bulunan işadamı Yılmaz Becikoğlu'na yönetim kurulu üyelerinden Osman Kayışoğlu ve Ercan Albayrak oldukça sert yanıt verdiler.
İşte 2 Boluspor yönetcisinin açıklamalarını noktasına virgülüne dokunmadan veriyoruz.
KAYIŞOĞLU 'SATTIĞIN FUTBOLCUDAN KAÇ PARA ALDIN'
Becikoğlunun açıklamalarını okudum ve merak ettiğim birkaç konu kafama takıldı. 'Eskilerden bazı kişiler orada pinekliyorlar' ifadesi ben ve birkaç arkadaşım için kullanılmıştır. Evet doğru, biz oradayız. Çünkü biz Bolusporu seviyoruz ve çıkar ilişkimiz yok.
Becikoğlu çıkarı bittiği için yıllardır kulübe 25 kuruşluk bir katkı sağlamamıştır. Yani demek ister ki, ben başkan değilsem Bolusporu tanımam. (eğer tanısaydı destek olurdu köstek değil) Şu an tek mücadelesi vardır bu kulübe 6 yıl emek vermiş Sayın Necip Çarıkçı'ya sataşmak suretiyle kaos çıkarıp koltuğu kapabilirmiyim derdine düşmüştür. Başkanlığı döneminde Doğu Karadenize alacağım var diye sattığı futbolcudan kaç para aldı onu açıklasın. Halk belki bilmiyor ama biz biliyoruz. Becikoğlu'nun ayan beyan koltuk sevdasına düşmüş olduğu ortadadır. Ne var ki Becikoğlu'nun hesaba katmadığı tek şey Bolu da herkesin kimin ne olduğunu bilmesidir. Bizim için BOLUSPOR önemlidir başkanının kim olduğu değil. Biz birbirimiz biliriz, bizleride halk bilir Becikoğlu.
ERCAN ALBAYRAK, 'KÖSTEK OLMA DESTEK OL'
"Vay benim Boluspor'um denmesi için mücadele veriliyor olsa da Allah'a Şükür Boluspor kale gibi ayakta, öyle kalmaya da devam edecek.
Şahsım adına medyada fazla yer almamaya hep dikkat etmişimdir. Yönetimde yer aldığım 6.yıl oluyor halende dikkat ediyorum. Ama bazen biraz konuşmak gerekiyor sanırım.
Yaklaşık 6 ay kadar önce demokratik bir kongre yapıldı ve gerçekten delegelerimizin olağan üstü ilgisi memnuniyet verici idi. Tüm delegeler kendi rızaları ile istediği oyu özgürce kullandı ve 2 yıl kulübü yönetecek yeni Yönetim Kurulunu seçtiler.
Bolusporun gerçek sevenleri için yarış bitti ve artık kenetlenme zamanı geldi. Öncelikle bu durumu kabullenmek çok önemli. Artık Boluspora katkı sağlamak zamanıydı zarar vermeye çalışmak değil. Eleştirmek kolay ama başarmak zordur. Başarı için fikri olanı dinlemeye hepimiz hazırdık halende hazırız. Biz seçilmedik diye paylaşamıyorlarsa onların Bolusporluluğundan şüphe duyarım.
Gelin başarı için kafa kafaya verelim. Ama bu kafayla bu yaklaşımla değil. Bolusporu karşılıksız sevebilmek lazım. Seçilmesen de sevmek destek olabilmek erdemdir. Böyle bir erdem görürsek önünde şapkamızı çıkarırız.
Seçim bitti delegeler bir tercih yaptı. Burası sizinde Boluspor'unuz değil mi?  Bizlerde emanetçiyiz, seçimde 10 vaad etmiştiyseniz şimdi 1 verin. Yok destek vermiyorsanız intikam almaya çalışırcasına türlü yollara başvurmamak yakışır diye düşünüyorum.
6 yıl görev yapmış ve amatöre gitmek üzere olan kulübü almış şampiyonluklar yaşatmış bir başkan ve yönetimi karalamaya çalışmak yerine bence sadece teşekkür etmek lazım. Bunu bildikleri halde yapamayanların yerine de ben teşekkür ederim "Teşekkürler sana Sayın ÇARIKÇI bu ligde bütün futbolcuların gelmek için can attığı güvenilir bir BOLUSPOR KULÜBÜ bıraktığın için".
Gelelim işi, evi, özel hayatı, Boluspor olmuş yeni Başkanımız Emin SEMERCİ ve Yönetim Kuruluna. Bolu'da sanayici işadamı ve BTSO Başkanı olan bir adama ve birbirinden değerli yönetim kurulundaki toplumun çeşitli kademelerinden olan Boluspor'a gönlünden daha çok şey vermiş insanlara "kukla" demenin densizliğine.
Ben dahil 49 kişinin hepsinin aklı yokta Necip Çarıkçı'nın aklıylamı geçiniyorlarki ? Bu arkadaşların hepsi Boluspor'un başarısı için mücadele veriyor. Kulüp Gelir kaynaklarını artırmak için mücadele ediyor. Para veriyorlar, emek veriyorlar, mesai veriyorlar. Hiçbir kazanımları yok (yukarıdaki yazı ve benzerlerini saymazsak).
Emek veren herkesi gönülden kucaklamak gerekir. Geçmiş yönetimlerde görev yapanları hatta hatalı görev yapanları bile kutlamak teşekkür etmek gerekir. Çünkü onlardan sonraki yönetim o hataları görüp belki ders almış aynı hatayı kendilerinin de yapmamalarına vesile olmuştur.
Buradan Boluspor'a emek vermiş gelmiş geçmiş bütün Başkan ve Yöneticilerine, taraftarına, personeline, emeği geçen herkese hizmetlerinden ötürü teşekkür eder :KÜÇÜK ŞEHRİN BÜYÜK ÖYKÜSÜ'nü, "küçük şehrin büyük sorunu" haline getirmeme erdemliliğini diliyor herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum"
Kaynak: Bolu Gazetesi

3644 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • alperdo
    28 Kasım 2010 • 14:21
    Becikoğluna laf yetiştireceklerine birazda takımla ilgilensinler. Süperlige çıkacağız diye kurdukları takım daha ilk 6 içinde bile değil.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.13062715530396