Bektaş ' Siyasi Görüşünüze Bulaşmayacağız'

7 Şubat 2014

Son günlerde otopark krizi ile başlayan açıklamaların ardı arkası kesilmezken son açıklama eski başkan Suha Alpaslan’ın yazdığı köşe yazısına istianeden...

Son günlerde otopark krizi ile başlayan açıklamaların ardı arkası kesilmezken son açıklama eski başkan Suha Alpaslan’ın yazdığı köşe yazısına istianeden cevap veren Erkan Bektaş’tan geldi. Basın medya ve taraftar sorumlusu Bektaş yaptığı açıklamada “Bizim tek hedefimiz Boluspor'u 50. yılında hem iktisadi hem de sportif alanda başarıya ulaştırmaktır. Kimse genç dinamik ve tek amacı Boluspor'un başarısı olan genç yönetime yanlış ve gerçek dışı ifadeler kullanmaya kalkmasın kendi siyasî görüşünü bulaştırmasın.”dedi.

Bektaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Geçmişte Boluspor başkanlığı yapmış sayın Süha Alparslan. Bizler Boluspor’un genç yöneticileri olarak sizin bırakmış olduğunuz bayrağı layıkıyla gece gündüz hiç düşünmeden taşımaya çalışmaktayız. Bu yönetimde farklı renkler farklı desenler bulunmaktadır ama hiç bir zaman siyaset konuşulmamış ve hiçbir siyasi görüşe hizmet edilmemiştir. Boluspor'a bir şekilde destek olmuş ya da Belediye’nin imkanlarından faydalandırılmasını sağlamış mevcut başkana Boluspor'a sağladığı gelirler karşılığında teşekkür edilmiştir. Boluspor yönetiminin son iki açıklamasında da kesinlikle siyaset yapılmamış ve üstüne basa basa “bize siyaseti bulaştırmayın, bizim gelirlerimizle oynamayın denmiş” ve Boluspor'a bir şekilde Belediyenin imkanları dahilinde sürekli bir gelir sağlamış Belediye Başkanına da teşekkür edilmiştir.
Şimdi soruyorum? Siyaset bunun neresinde ve sen Boluspor'u hakkettiği yerlere getirmeyi amaç edinmiş maddi ve manevi gece gündüz çalışan Bolu için istikbal vaat eden bu genç yönetime asılsız ve gerçeği yansıtmayan ifadeler kullanarak aslında sen siyasetin malzemesi oluyorsunuz. Boluspor yönetiminin kulüp çatısı altında hiçbir siyasi görüşü ve hedefi yoktur. Bu yönetimin ve Boluspor başkanının tek amacı ve hedefi Boluspor'u hakkettiği noktaya getirmektir. Boluspor'a hangi siyasi irade destek sağladıysa Allah hepsinden razı olsun. Kimse genç dinamik ve tek amacı Boluspor'un başarısı olan genç yönetime yanlış ve gerçek dışı ifadeler kullanmaya kalkmasın kendi siyasî görüşünü bulaştırmasın. Bizim tek hedefimiz Boluspor'u 50. yılında hem iktisadi hem de sportif alanda başarıya ulaştırmaktır.”

1671 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050494194030762