Belediyespor Hızlı başladı

20 Mayıs 2014

BOLU BELEDİYESPOR ÇOKŞEN’E EMANET Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Yönetim Kurulu 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Öncelikle antrenör sorunu çözmek isteyen yönetim,...

BOLU BELEDİYESPOR

ÇOKŞEN’E EMANET

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Yönetim Kurulu 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Öncelikle antrenör sorunu çözmek isteyen yönetim, bir süredir görüşme halinde olduğu ve geçtiğimiz sezon Anemon Hotels Spor Kulübü Takımını çalıştıran kariyeri başarılarla dolu Gökhan Çokşen ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

 

2013-2014 Sezonunda Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz sezona iyi başlamasına rağmen ikinci devre aldığı başarısız sonuçlar sonrası ligi 7.sırada tamamlayan Bolu Belediyespor, yeni sezon öncesi ilk transferini hocadan yana kullanarak geçtiğimiz sezon Anemon Hotels Spor Kulübü Takımını çalıştıran Gökhan Çokşen ile anlaşmaya vardı. Dün öğlen saatlerinde Bolu’ya gelerek Bolu Belediyespor Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen başarılı antrenör Çokşen, kendini Bolu Belediyespor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Bolu Belediyespor Yönetim Kurulu önümüzdeki günlerde antrenör Gökhan Çokşen’in vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacağı öğrenildi. Bir çok Süper Lig oyuncusuyla görüşme halinde olan yönetimin önümüzdeki günlerde bu oyunculara imza attırması bekleniliyor. 

 

GÖKHAN ÇOKŞEN’İN KARİYERİ

06.04.1974 yılında İstanbul’ da doğan Gökhan Çokşen 1985 yılında Özel Saint Joseph Fransız Lisesinde okurken yine aynı okulda voleybola başladı.

Sonrasında Arçelik, Galatasaray, Yeniköy ve Şişli Spor Kulüplerinde oyunculuk kariyerine devam etti. İlk antrenörlük deneyimine Özel Saint Joseph Fransız Lisesinde Okurken 1991 yılında Okul Takımlarını çalıştırarak başlamıştır. 1992-1999 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübünde Alt yapı antrenörlüğü, A Takım Yardımcı Antrenörlüğü ve 2004-2007 yılları arasında A Bayan Takım Teknik Direktörlüğü, 2000-2004 yıllarında M.Ü Marmara Koleji Spor Kulübünde Alt Yapı sorumluluğu ve A Erkek Takım Yardımcı Antrenörlüğü, 2007-2008 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü A Bayan Takım Teknik Direktörlüğü görevlerinde bulunmuş olup bu yıllar arasında birçok dereceler elde etmiş ve 1994-2003 yılları arasında Milli Takımlarda çeşitli görevler almıştır. Gökhan Çokşen iyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

 

GÖKHAN ÇOKŞEN KİMDİR?

Doğum Tarihi ve Yeri: 06.04.1974 /İstanbul

Medeni hali: Bekâr

Öğrenim Durumu: Üniversite

Yabancı Diller: Fransızca, İngilizce

Antrenörlük Derecesi: 4. Kademe

1726 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.043591022491455