BELEDİYESPOR RAHAT KAZANDI

24 Kasım 2013

BOLU BELEDİYESPOR:3 TVF SPOR LİSESİ:0  Bayanlar Voleybol 2.Ligde mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı 17 Temmuz Spor Salonu'nda oynadığı karşılaşmada TVF Spor Lisesi'ni...

BOLU BELEDİYESPOR:3 TVF SPOR LİSESİ:0 

Bayanlar Voleybol 2.Ligde mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı 17 Temmuz Spor Salonu'nda oynadığı karşılaşmada TVF Spor Lisesi'ni 3-0 yenerek galip geldi. Filenin Sultanları zayıf rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyerek salondan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.

 

17 Temmuz Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ ve Boluspor Basketbol Takımı da izledi. Rahat bir oyun çıkaran yeşil beyazlılar puan kayıplarına dur dedi. Karşılaşmadan sonra oyuncular ve teknik heyet galibiyeti doyasıya kutladı. 

Bolu Belediyespor oyuna çok iyi başladı ve 5-0'lık bir seri yakaladı. Yeşil-beyazlılar zayıf rakibi karşısında ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Bolu Belediyespor hücumdaki etkinliğini savunmada da gösterince oyunu rahat bir ortamda götürdü. Farkı koruyan Bolu Belediyespor 14-5'lik üstünlük sonrası 2'ncü teknik molaya da 16-6 önde giren taraf oldu. Filenin Sultanları son bölüme 19-9 önde girdi. Bloklardan sayılar bulan Bolu Belediyespor, seti 25-15 aldı ve oyunda 1-0 öne geçen taraf oldu. 

2'inci set karşılıklı sayılarla başladı. Ancak Bolu Belediyespor  kısa sürede öne geçti. TVF Spor Lisesi çok genç ve tecrübesiz bir kadroyla mücadele ederken, yeşil-beyazlılar Ankara ekibinin hatalarından faydalandı ve ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Moladan sonra fark Belediyespor lehine açıldı. 14-10'u bulan Bolu Belediyespor 2'nci teknik molaya da 16-10 önde girdi. Yeşil-beyazlılar son bölüme 19-12 önde girdi. Filenin Sultanları 2.seti de 25-12 kazandı ve 2-0 öne geçti.
 

Bolu Belediyespor 3'ncü yine iyi başlayan takım oldu. Ankara ekibi ara ara dengeyi kursa da Sultanlar yeniden oyuna ağırlığını koydu. Bolu Belediyespor ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Mola sonrası fark etkili servislerle birlikte artmaya başladı. Ancak konuk ekip bir anda farkı 3 sayıya kadar indirdi. Toparlanan Bolu Belediyespor 2'nci teknik molaya da 16-12 önde giren taraf oldu. Mola sonrası disiplini elden bırakmayan yeşil-beyazlılar son bölüme 19-13 önde girdi. Bolu Belediyespor bu seti 25-16, maçı da 3-0 alarak kendi saha ve seyircisi önünde rahat bir galibiyet aldı.

 

SALON: BOLU 17 TEMMUZ

BOLU BELEDİYESPOR: Emel, Neslihan, Merve, Yağmur Mislina, Mine, Gorina, Sevinç (K), Su, Nursevil, Pelin, Selvinaz, Bihter (L) 

TVF SPOR LİSESİ: Sacide, Deniz, Hilal, Ezgi Dokurlar (K), Selmin, Ezgi Akyaldız, Aleyna, Ecem 

SETLER: 25-15, 25-12, 25-16

 


2070 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.088178157806396