Belek Rüzgarı Devam Ediyor

6 Ocak 2011

Boluspor Antalya Belek'te ikinci hazırlık karşılamasını  Hollanda birinci lig takımlarından Agow Apeldorn ile yaparken ekibimiz karşılaşmayı her iki yarıda attığı...

Boluspor Antalya Belek'te ikinci hazırlık karşılamasını  Hollanda birinci lig takımlarından Agow Apeldorn ile yaparken ekibimiz karşılaşmayı her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yenmesini bildi.

 

Banka Asya birinci ligi ikinci yarısına Belek'te hazırlanırken güçlü rakiplerle karşılaşma oynayan Boluspor oynadığı futbolla alkış aldı. Agow Apeldorn ile yapılan hazırlık karşılaşmasının ilk dakikalarında oyuna üstünlüğünü kabul ettiren ekibimiz sağ dan soldan yaptığı ataklarla rakip kalede posizyonlar buldu. Kırmızı beyazlı ekibimiz ilk yarıda Burak, Yaser , Caner Ferhat Kiraz'la rakip kalede etkili olurken golde ilk yarının ortalarında geldi. Yaser Yıldız sağ kanat'tan tehlikeli bir şekilde atağını yaparken ortasını ön direk de bulunan Kaptan Burak'a doğru gönderdi. Kaptan topa kayarak müdahale etmek isterken arka direğe giden topu iyi takip eden Ferhat Kiraz şık bir gole kırmızı beyazlı ekibimizi Hollanda temsilcisi karşısında öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken ilk yarıda sahada mücadele eden oyuncuları performansı ligin ikinci yarısı için iyi sinyaller vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

İkinci yarıya Boluspor oyuncu değişiklikleri ile başladı. Gökhan Güney,Alp Ergin , Sefa Aksoy, Fatih Gül, Serkan Çevik, Tunahan , Aydın , Oltan karşılaşmada mücadele ettiler. İlk yarıda olduğu gibi Boluspor ikinci yarıda da oyunun tüm hakimiyetini sahada alırken maç içinde yapılan taktiksel ataklarda alkış aldı. İkinci yarının son bölümlerinde defansın arkasına atılan topu iyi takip eden Oltan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleciye de çalım atarak topu  Agow Apeldorn ağlarına göndererek Boluspor'un ikinci golünü kazandı. 90 dakika boyunca iyi sinyaller veren kırmızı beyazlı oyuncular şimdiden Bank Asya Birinci ligi ikinci yarısına hazırız dediler.

 

4125 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.053890943527222