Ben Böyle Adaletin !

11 Nisan 2012

Sabancı'nın Raporu , Olaylı Maçta Kimlere Ceza Geliyor ! Hafta sonu oynan Konyaspor karşılaşmasında Hakem Hüseyin Sabancı'nın kötü yönetimin ardından...

Sabancı'nın Raporu , Olaylı Maçta Kimlere Ceza Geliyor !

Hafta sonu oynan Konyaspor karşılaşmasında Hakem Hüseyin Sabancı'nın kötü yönetimin ardından sinirler bir hayli gerilmişti. Karşılaşma içinde Teknik Direktör Bahri Kaya'yı oyun alanı dışına gönderen Sabancı raporların ne yazacağı merak konusu olurken raporlarla  ilgili gerekli yazılarda Boluspor kulübüne geldi.

Yapılan yazılı açıklama hayretlik içinde olurken maç sonu konuştukları için PFDK tedbirsiz olarak sevk edilen başkan Necip Çarıkçı ve futbolcumuz Orhan Ak'ın PFDK uzun bir savunma yapmaları bekleniyor.

Sahamızda kaybedilen 2-1  Konyaspor maçında ve saha içi ve saha dışında yaşananları rapor eden karşılaşma hakemi Hüseyin Sabancı teknik direktörüz Bahri Kaya için uzun bir rapor sunup dosyasını tedbirli olarak  PFDK'na gönderdi ve  Boluspor kulübünden Bahri Kaya'nın savunması istendi.

Bahri Kaya'nın yardımcısı Şerif Hasanoğlu'nun ise maç sonu basın toplantısında konuştuklarını ve basın önünde kamu oyunu farklı yönlendirdiği için rapor yazan gözlemciler yardımcı antrenör Şerif Hasanoğlu'nun ise tedbirli olara PFDK sevkine karar verilirken savunması da istendi.

Ayrıca karşılaşma sonunda saha içinde her hangi bir olay olmaması için hakemlerin yardımına koşup karşılaşma hakemlerine her türlü yardımı yapan başkan Necip Çarıkçı'nın ise maç sonunda yaptığı açıklamalardan dolayı savunması istendi. Başkan Necip Çarıkçı'nın ise tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.

Boluspo' lu oyuncu Orhan Ak ise maç sonunda saha içinde yapılan haksızlıkları açıkladığından dolayı maçın gözlemcileri tecrübeli oyuncuyu yanlı konuşup açıklama yaptığı için tedbirsiz olarak PFDK sevk ederken tecrübeli oyuncumuz Orhan Ak dan savunma istendi.

Gelen raporların ardından Karabükspor ile oynanacak olan kupa karşılaşmasında  Bahri Kaya ve yardımcısı Şerif Hasanoğlu sahaya giremeyecekler.

PFDK maçla ilgili caza kararlarını ilerleyen günlerde vermesi bekleniyor.

Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !
Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !

2867 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.080966949462891