Ben Vuracam

24 Kasım 2011

Geçmiş haftalara nazaran Konyaspor maçında kazanılan serbest atışların çokluğu dikkatlerden kaçmadı.   Boluspor'un ikinci yarıdaki etkili futbolunun ardından ard arda  kazanılan serbest atışların...

Geçmiş haftalara nazaran Konyaspor maçında kazanılan serbest atışların çokluğu dikkatlerden kaçmadı.

 

Boluspor'un ikinci yarıdaki etkili futbolunun ardından ard arda  kazanılan serbest atışların ardından  kırmızı beyazlı oyuncuların ben vuracam diye bir birleri ile konuşmaları dikkatlerimizden kaçmadı.

 

Kendilerine olan öz güvenlerini duran toplarda göstermek isteyen Boluspor' lu oyuncular bir an önce sahadan galip gelmek isterlerken her faul atışında çok sayıda oyuncu topu başına geçtiği göründü.  

 

 

 

Kenar Yönetim Adeta Çıldırdı     

 

Karşılaşmada Ferhat Kiraz'ın son adam olarak düşürülmesinin ardından kırmızı kartını çıkarmayan Hakan Ceylan adeta kenar yönetim çileden çıkardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan yıldız oyuncu Ferhat Kiraz  kaleci Pawelec'den topu kurtardı kurtarmasına ama bir anda kendini yerde buldu. Son adam durumunda olan Pawelec sadece sarı kart göstererek faulü veren Hakan Ceylan'a da hem Cihat Arslan hem de yardımcıları büyük bir tepki gösterirken adeta verdikleri tepkiden kendilerinden geçen kenar yönetim objektiflerimize böyle yansıdılar.

 

Üç Puanı Çok İstemişlerdi

 

Haftalardır galibiyet sevinci yaşayamayan Boluspor' lu oyuncular Konyaspor maçında aşırı stresle çıkmışlardı. Sahadan üç puanla ayrılmak isteyen ekibimiz  ilk 45 dakikada etkili bir oyun oynamasalar da maçtaki mücadeleyi de  bırakmıyorlardı.

 

İlk 45 dakikada rakibine net pozisyon vermeseler de kalesinde gördükleri golden sonra adeta yıkılan kırmızı beyazlı oyuncular ikinci yarıya moral bozmadan başlayıp  adeta Konyaspor'u sahasına hapsedip gol ve golleri bulmak için mücadelesini gösteren Boluspor' lu oyuncular Alp Ergin'in ayağından kazandıkları şık gol sonrası adeta sevinç yumruğu oluşturarak kendilerine bağlılıklarını bir kez daha göstermiş oldular .

 

Sahanın En Şansızıydı

 

Konyaspor maçında beklide en sansız oyuncusu Ferhat Kiraz'dı. Önüne atılan  topta gole giderken kaleci tarafında sert hareketler yerde kalan Ferhat Kiraz maçın son bölümlerinde ise attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maç sonunda  genel menajer Kazım Kırcı ile soyunma odasına giderken yaptığı konuşmada 'o kadar dikkat ettim ofsayt olmasın diye. Kazım abi nedir bu şansızlık' diye yakınması da dikkatlerden kaçmadı.

  

 

Şu Takımı Yenemiyoruz     

 

Kırmızı Beyazlı ekibin defans oyuncusu Veli Kızılkaya maç sonunda adeta yıkıldı. İyi mücadele ile oynanan oyunun ardından  sahadan alınan 1-1 sonuç sonrası kendi kendine yaptığı konuşmada soyunma odasına giderken' şu takımı yenemiyoruz nedir bu basiretsizlik 'dedi.

 

 

 

 

Hem Defans Yaptılar Hem Gol Aradılar 

 

Defansın iki tecrübeli oyuncusu Veli ile Cemil Vatansever Konyaspor maçında gol yememek ve gol atmak için adeta her şeyi yaptılar. Son haftalarda iyi bir ikili oluşturan defansın bel kemikleri Cemil ile Veli duran toplarda ileriye çıkıp takımları adına gol arayan oyuncularımızdandı. Konyaspor' un ani geliştirdikleri ataklarda başarılı olan ikili maçta alkışı alan oyuncularımız arasına girdiler.

 

 

Onur Bektaş Sınırda 

 

Boluspor da orta sahanın etkili oyuncularından olan Onur Bektaş Konyaspor maçında gördüğü sarı kartın ardından sınıra yaklaştı. Tavşanlı ,Bucaspor, Konyaspor maçı ile gördüğü kartların ardından 3 sarı kartlı duruma gelen Onur Bektaş   Boluspor'a geldiği günden bugüne oynadığı futbolla herkesin taktirini kazanan Onur Bektaş hırslı mücadelesi ile rakiplerinin korkulu rüyası olan oyuncu oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2593 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • savaş
    25 Kasım 2011 • 08:14
    siz böle ben vuracam sen vuracan diye didişirseniz atı alan üsküdarı çoktannnn geçecek bırakın herkes görev yerini bilsinnn zaman ilerliyor
  • mansur abak
    27 Kasım 2011 • 11:18
    kim vurursa vursun vurdugunuz gol olsun zira gollere hasret kaldik.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065212965011597