Beni İdam Sehpasına Astılar

29 Aralık 2013

Bir hafta sonra yapılacak kongre öncesi kulüp binasında basın toplantısı düzenlenen Başkan Mehmet İnceayan, açtı ağzını yumdu gözünü. Gazetecilerle bir...

Bir hafta sonra yapılacak kongre öncesi kulüp binasında basın toplantısı düzenlenen Başkan Mehmet İnceayan, açtı ağzını yumdu gözünü. Gazetecilerle bir araya gelen İnceayan, zehir zemberek sözler sarf etti. Son günlerin en çarpıcı konularına değindi. İşte İnceayan’ın çarpıcı açıklamaları;

“Bu ayın 30’nda 315 bin TL ödeme var. Bu çeklerin mutlaka ödenmesi gerekiyor. Bankada hazırda kullanabileceğimiz 1 Milyon TL duruyor. Şuanda bizim yönetimimiz kongre kararı aldı. Bu kararı aldıktan sonra kimse imza atmak istemiyor. Fakat borcun yarın ödenmesi gerekiyor. Kamuoyunun baskısı, basının taraflı davranması bizi bu durumlara itti. Basına kapıları arkasına kadar açtık. Sizlerle bir arada olmak bizim için hataymış. Hala daha beni gazetelerde bay-pas ediyorlar. Hiç önemli değil. Benim adım Mehmet İnceayan, beni Bolu tanıyor. Ben kimseden itibar alacak değilim. Gazeteciler o kadar birlik ve beraberlik içinde ki Ali Beykoz’un şanssızlığının bizim gibi bir yönetimle çalışmak olduğunu yazıyorlar.”

BOLUSPOR ŞUANDA SAHİPSİZ”

“Seyirci dört maçta havaya girdi. Sezonun ilk maçlarında son yılların en iyi takımı dediler mi, dediler. Ama 6’ncı haftadan sonra takım 70 dakika, 60 dakika, 50 dakika top oynamaya başladı. Düşüşe geçtik. Herkes bilmeden sallıyor. Geçen televizyonda çıkmışlar, Besim Durmuş’un yardımcılarının falanca belgesi yokmuş diye konuşuyorlar. Bunlar tamamen Boluspor yönetimini yıpratmak içindir. Şuanda sahipsiz bir Boluspor var.”

SEYİRCİ PARAYA DEĞİL, PUANA BAKAR”

“Ben pasifsize edildim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım benim dedikodumu yaptılar. Cavit Demir’e gidip, ‘başkan ol’ dediler. Arkasından Savaş Abak’a gidip, ‘seni istiyoruz’ dediler. Bende teklif ettim ama yapan yok. Cavit’e ilk teklif eden benim. Ben yaklaşık 1,5 ay önce istifa ettim. Bana yönetim kurulu baskı yaptı. ‘Ayrılmayacaksın. Beraber geldik, beraber gideceğiz’ dediler. Ben 30 yılı aşkın süredir yöneticilik yapıyorum. Bugüne kadar istifa lafı duymadım. Ama şimdi beni istemiyorlar. Haklılar. Seyirci paraya değil, puana bakar.”

GAZETECİLER CEMİYETİ’NE BEN SORU İŞARETİ KOYARIM”

Basın bizi hiç tutmadı. Nedendir bilmem ama sevmediniz. Benim bir televizyonla olan problemimi Boluspor’a mal ettiler. Bu yanlış. Bu mudur etik basın? Gazeteciler Cemiyeti bu kadar birlik ve beraberlik içindeyse, doğruyu yanlışı tartamıyorsa, o Gazeteciler Cemiyeti’ne ben soru işareti koyarım. Boluspor, basın sitelerindeki ‘Abdulcabbarların, cambazların’ kurbanı oldu. Bunlar etik mi? Sitelere yorum yazanlar altına imzasını koyacaklar.

“KİMSE PARMAĞINI BİLE TAŞIN ALTINA SOKMUYOR. BOLUSPOR’DA RİSK VAR”

“Denizli galibiyeti ile ilgili hiçbir şey söylemiyorum. Boluspor’un ihtiyacı olan bir galibiyetti. Herkesten Allah razı olsun. Ben hatalarımı kabul ediyorum. Ama kamuoyunu siz yapıyorsunuz. Abdülaziz Solmaz, Engin Aktürk, Serdar Kulbilge, Barbaros Barut, Muhammet Özdin, İskender Alın, Alp Ergin, Cemil Vatansever, Hakan Arslan ve Ali Güzeldal gibi oyuncuların geçen yıldan kalan 315 bin TL ödemeleri var. Bunların 30 Aralık’ta, yani yarın ödenmesi gerekiyor. Biz bir önceki ayda bu parayı ödedik. Ama artık imza yetkimiz yok. Bankadan parayı alacak imza yetkimiz yok. Kimse bırakın yumruğunu, parmağını bile taşın altına sokmuyor. Bugün belediye meclis üyeliği için listelere baktığınızda insanlar hücum ediyor. Çünkü orada bir risk yok. Boluspor’da risk var.”

“TRANSFERDE HATA YAPTIĞIMIZ ADAMLAR ORTADA”

“Onur Türk’ü neden aldık. Geçen seneki performansını herkes gördü. Koskoca Beşiktaş, Fenerbahçe bile hata yapabiliyor. Bizim transferdeki hatamız Onur ve Gökhan’dır. Hangi hoca olursa olsun Gökhan’ı kullanmak ister. Ama adam kafa olarak bitmiş. Biz babalık yaptık ve kapılarımızı açtık. O değerlendiremedi. Onlar istiyor ki formayı çalışmadan alayım. Böyle bir şey yok. Orhun bile formayı giyiyorsa, çalışıp sen de giyeceksin. Metin Depe olayı yanlış bir olay değil. Bu takımda her zaman oynayabilecek kapasitede bir oyuncudur. Dixon’ın bu takımda kalmasından dolayı biz Metin Depe’yi kullanmadık. Metin’in maliyeti yüksek olduğu için biz de yönetim olarak kiralarız ya da satarız diye düşündük. Sinan Kurumuş dediğimiz futbolcu kendisini kanıtlayıp Beşiktaş’a gitmiş. Ama adamın aklı orada kalmış.”

“BİZE İHANET EDENLERİ BİLİYORSUNUZ”

Kimler olduğunu sizler daha iyi biliyorsunuz. Bize ihanet edenleri tanıyorsunuz. Hatta en son gidip Savaş Abak’a, Cavit beye teklif eden arkadaşlarımız var. Ama iki arkadaşımız da beni hiç çiğnemediler. Ben onları da biliyorum. Ben yeni inşaattan çıktım. Benim otelim yaklaşık 7 ay kapalı kaldı. Elbette ticari zararım oldu. Benim içeride hala 30 bin TL param var. Geçen yıl da Abdullah başkan giderken 20 bin TL bırakmıştır. Bende giderken 6 ayda 30 bin TL para bırakıyorum. Gidin bakın, kulüpte parası kalan kaç tane başkan var?”

“ÜÇ FUTBOLCU İLE KULÜBÜN BORCU YÜZDE 70 DÜŞER”

Maddi durumları kulüp müdürü Yaşar bey çok iyi biliyor. Biz bugüne kadar 5 Milyon’a yakın para ödedik. Futbolculara 1 milyon 100 bin TL olan maç başlarını ödemedik. Onlarda isteyemediler. Çünkü yüzleri yok. Buna Denizli maçı da dahil. Bu parayı ikinci dönemde de ödemezsen 2 milyon olur. Bildiğiniz gibi Emre milli takıma çağırıldı. Alp Ergin ve Hakan Arslan’la ilgili de çalışmalar var. Bu oyuncular kulübün borcunu yüzde 70 düşürür.

1717 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062176942825317