“Benim Attığım Golle Boluspor Kümede Kalmış”

12 Şubat 2014

A2 liginin Final gurubunda Boluspor ile Fenerbahçe A2 takımları Karaçayır’da karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak...

A2 liginin Final gurubunda Boluspor ile Fenerbahçe A2 takımları Karaçayır’da karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak çıkışını sürdürdü. Bu karşılaşmayı birçok teknik adamın yanı sıra, Fenerbahçe alt yapı koordinatörü Şenol Çorlu’da yakından takip etti. Eski Mili futbolcu Çorlu, 1987-1988 sezonunda Fenerbahçe formasıyla attığı gollerle Boluspor’un lig de kalmasını sağlamıştı. Fenerbahçe alt yapı koordinatörü Şenol Çorlu özel açıklamalarda bulunarak; “Benim attığım golle Boluspor kümede kalmış. Böyle bir anıyı bana hatırlattığınız için teşekkür ederim” dedi.

 

Çorlu şöyle devam etti: “Golü tabi siz hatırlattınız. Güzel bir anımız var. Bizde Kocaelispor ile oynuyoruz. Onlarda küme düşme tehlikesindeler. Boluspor’da, Sarıyer ile oynuyor. Biz o gün, Kocaelispor’u yendik. Benim attığım golle Boluspor kümede kalmış. Böyle bir anıyı bana hatırlattığınız için teşekkür ederim.”

Bolu ile ilgili bir anısının daha olduğunun hatırlatılması üzerine ise, Çorlu şunları dile getirdi: “Aslında benim hayatımın en önemli kişilerinden bir tanesidir, Ahmet Şerafettin Yamaner. Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki, top oynarken askerlik yapmak, çok önemli bir şey. Bende Sakaryaspor’da oynarken nasip oldu. Ama bana sahip çıkan, komutanım oldu. Sonra topu bıraktık. Uzun yıllar görüşmedik ama her defasında kendisinden övgüyle bahsederim. Buraya gelmemdeki sebepler ise, hem takımla birlikte oldum hem de kendisini gördüm. Çok sevinçliyim, çok mutlu oldum. Kendisini çok iyi gördüm. Çocuklarını çok iyi gördüm büyümüşler. Uzun bir aradan sonra onları görmek, mutlu bir şekilde görmek son derece mutlu etti. Bu seyahatiminde o anlamda da çok farklı bir yeri var benim için.”

Fenerbahçe’de büyük başarılara imza atıldığının hatırlatılması ve Bolupor’un zor günlerden geçtiğinin hatırlatılması üzerine ise, Çorlu şunları aktardı: “Yöneticiler var hocamız var. Hocamıza saygısızlık etmeyelim. Hocamıza ve yönetime sahip çıkılırsa onlar gerekli olanı, neyin ne olduğunu benden daha iyi bileceklerdir. Boluspor’u tekrar Süper Lig’de görmek beni fazlasıyla mutlu eder.”

 

1740 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.9790461063385