“BENİM BİR KORKUM YOK, TAKIMA ÇOK GÜVENİYORUM”

28 Temmuz 2023

Giresunspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde hazırlık kampının ikinci etabını Bolu’da sürdürüyor. Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Bolu'ya geldiğimizden...

Giresunspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde hazırlık kampının ikinci etabını Bolu’da sürdürüyor.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Bolu'ya geldiğimizden beri belirlediğimiz bir iskeletle geldik ve çalışmalarımıza iyi. Daha önceki bildiğim bir kamp merkezi zaten. Yani tesis olarak da sahalar olarak da bir problem yaşamıyoruz. Zor bir görev aldık. Bildiğim bir camia” dedi.

Yeşil-beyazlı ekip, 2023-2024 sezonu için hazırlık kampının ikinci etabını tamamlamak üzere Bolu’ya geldi. Karacasu mevkiinde bulunan bir otelde kamp yapan Karadeniz temsilcisi, sabah yaptığı idmana ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Bolu’da kampa giren Giresunspor, 31 Temmuz’a kadar çalışmalarını burada sürdürecek.

“Tesis olarak da sahalar olarak da bir problem yaşamıyoruz”

Kaplan, Bolu’nun önemli bir kamp merkezi olduğunun altını çizerek; “Bolu'ya geldiğimizden beri belirlediğimiz bir iskeletle geldik ve çalışmalarımıza iyi. Daha önceki bildiğim bir kamp merkezi zaten. Yani tesis olarak da sahalar olarak da bir problem yaşamıyoruz. Zor bir görev aldık. Bildiğim bir camia. Nahit Başkan ve yöneticiler de tanıştığımız için çok iyi konuştuğumuz insanlar. Hatta biz Süper Lig'e düşmeden önce de gidecektik ama nasip olmadı. Böyle bir görevi aldık. Ama biz camia olarak karamsar değiliz” dedi.

“Taraftarlarımızı kandırmak istemiyoruz”

Giresunspor teknik direktörü Kaplan, taraftarlarımız kandırmadan süreci doğru yürütmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek “Elimizde iyi bir oyuncu grubumuz var. Çalıştığını daha da üstüne koyan bir genç oyuncu grubumuz var ayrıca da işte geçen seneden kalan ve kiralıktan gelen oyuncularımız var. Aşağıdan 4-5’e yakın oyuncu da yakalamış durumdayız. Yani biz bu zoru başarmak için buraya geldik. Burada da bir camia olarak en büyük desteğimiz şehrimiz, taraftarlarımız. Onlar bizim arkamızda olduğu sürece bizim oyuncularımızı destekledikleri sürece biz bu işi alnımızın akıyla bitireceğiz bu sezon.  Ama şunu söylemek istiyorum yani Giresunspor'dan bir şeyler beklemek doğru değil yani farklı şeyler. Şunu kastediyorum. Yani bir şampiyonluktur ya da bir play-off’tur. Böyle şeyleri söyleyerek de taraftarlarımızı da yani kandırmak istemiyoruz. Doğru süreçte onu söylemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Bodrumspor maçında iyi bir başlangıcı yapmak istiyoruz”

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerinin altını çizen Kaplan; “Hazırlık maçlarımız da devam ediyor. Biz Sakaryaspor'la bir hazırlık maçı oynadık. İlk kez oynayan bir oyuncu grubuyla oynadık. Oyundan bölüm bölüm memnunum. Eksiklerimiz var mı? Var. Özellikle bizim üçüncü bölgede geçiş oyununda o ikinci bölgede ya on numara tarzdaki bir oyuncuyla da hani ikiden üçe geçişlerde bir sıkıntı yaşayabiliriz lig içerisinde. Ama onun için burada farklı oyuncuları deneyeceğiz hazırlık maçı da dahil. Üçüncü bölgede kenar oyuncularımızın alternatifleri olmadığı için o bize sıkıntı gibi gözüküyor. Ama biz bu sıkıntıları hepsini aşıp Giresunspor için Bodrumspor maçına iyi bir başlangıcı yapmak istiyoruz” dedi.

“Ben hücum futbolu seven bir antrenörüm”

Hücum futbol seven bir teknik adam olduğunu vurgulayan Kaplan sözlerini şöyle noktaladı: “Benim bir korkum yok. Ben takıma çok güveniyorum. Ben hücum futbolu seven bir antrenörüm. Savunmamız da garanti alarak oynayacağız. Ya bu ligde daha önce de çalıştığım bir lig. Biliyorsunuz ülkemizdeki bu ekonomik krizden dolayı birçok kulübün sıkıntılar yaşıyor. Bunun bir tanesi de biziz. Yani bizim gibi 7-8 tane takım da bulunuyor bu ligde. Ya bu lig o içerisinde iyi skorlar alarak yani bu sezon Giresunspor’u ligde çok enteresan maçlar kazanabilecek bir takım seviyesine getireceğiz. Yani öyle de gözüküyor. İştahla mücadele eden savaşan bir takımımız olacak.”

315 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.48964095115662