Beşiktaş Yer Tespiti Yapmak Üzere Gerede’de

12 Ağustos 2015

Beşiktaş, Gerede’ye konmaya hazırlanıyor. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay ve beraberindeki heyet Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesisleri için yer tespiti yapmak üzere Gerede’ye geldi.

Kamp ve Sosyal Tesisler ile ilgili ön görüşme ve yer tespiti için Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na gelen Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay ve beraberindeki heyet bir dizi incelemelerde bulundu.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve Yönetim Kurulu Üyeleri Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı ziyaret ederek Gerede’de kuracakları tesiste yardımcı olabileceklerinin sözünü vermesi üzerine Asbaşkanı Deniz Atalay’ı gönderdi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan görüşmeye Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, oda yönetiminden Şerafettin Dağyıldızı, meclis üyeleri Ahmet Güzelce, Muharrem Kazancı, Hüseyin Yüksel ve Eşref Zeftçi katıldı. Görüşmelerin ardından yerinde incelemek üzere Rumşah Yaylası ve Esentepe civarında incelemelerde bunuldu.

İncelemeler sonunda açıklama yapan Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Gerede’yi daha önce bildiğini, Samsunspor’un 2000’li yıllarda yaptığı antrenman dönemlerinde Gerede’ye geldiğini ve Gerede’nin tabiatını çok iyi bildiğini bu konuda elinden gelenin yapacağını söyledi.

Yer tespiti yapmak üzere Gerede’ye gelen heyetin, Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesisleri için Gerede’nin doğasına ve yaylalarına hayran kaldıklarını belirtti.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka da, tesis kurulması noktasında desteklerini vereceklerini belirterek yardımcı olacakları belirttiler.

Akşam geç saatlerde Gerede’den ayrılan BJK Asbaşkanı Deniz Atalay’ın vereceği fizibilite raporu sonrasında Başkan Fikret Orman’ın Gerede’ye gelerek, kesin yer tespiti yapması bekleniyor.

2439 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.098319053649902