BEYKOZ: “FUTBOL NETİCE OYUNUDUR”

10 Ekim 2013

“CİDDİ ANLAMDA TAKIMIMA DERS OLDU” Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, haftalık basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ali Beykoz, kırmızı beyazlıların son...

“CİDDİ ANLAMDA TAKIMIMA DERS OLDU”

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, haftalık basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ali Beykoz, kırmızı beyazlıların son oynadığı ve 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın yanı sıra bir çok konuda açıklamalarda bulunarak; “Öne geçmemize rağmen maçın başında ve son haftalarda belki de son haftalarda oynadığımız oyunun en iyisini oynadığımız halde ama istediğimizi alamadık. Futbol netice oyunudur. 3 puan için çıktığımız maçı puansız olarak Ankaraspor’a teslim ettik.” dedi.

URFASPOR MAÇINA ODAKLANMAK ZORUNDAYIZ

Beykoz şöyle devam etti: “Buca maçında üzüldük. İyi de oynamadık. Hafta içinde söylemiştim. Oynadığımız maçlar içinde konsantrasyon açısından en kötüsüydü. Daha sonra o maçı hemen unutmak zorundaydık. Yenilmeyen bir takım olan Ankaraspor maçına odaklanmıştık. Tek düşüncemiz kazanmaktı. Tüm hesaplarımızı da kazanmaktan yana yaptık. Maalesef tam aksine maçı kaybettik.  Öne geçmemize rağmen maçın başında ve son haftalarda belki de son haftalarda oynadığımız oyunun en iyisini oynadığımız halde ama istediğimizi alamadık. Futbol netice oyunudur. 3 puan için çıktığımız maçı puansız olarak Ankaraspor’a teslim ettik. Maçın ilk 10 dakikasında çok iyi çok baskılı oynamıştık. Rakibimizi çok iyi tanıyorduk. İkinci bölgede oyunu forse etmiştik. Rakibe çok fazla alan bırakmamıştık. İlerleyen dakikalarda oyuna ciddi anlamda ağırlımızı koymuştuk. Burada bir neticenin arkasına sığınmıyorum. Oynanan oyunda rakip üç buçuk kere geldi üç tane gol attı. Mutlaka bunlara ciddi önlemler almamız gerekiyor. Oyuncularım adına da umutluyum, mutluyum. Ellerinden gelen görevi en iyi şekilde yerine getirmişlerdir. İstediğimiz puan veya puanları alamadık. Sonuçta tamamen Urfaspor maçına odaklanmak zorundayız.”

 

BİR ÇOK TAKIM 23 İLA 25 KİŞİLİK KADRO DERİNLİĞİ İLE OYNUYOR

Boluspor’un, Ankaraspor karşısına çok farklı bir kadro yapısı ile çıkıldığı kamuoyunda ortaya atılması üzerine Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz şöyle konuştu: “Bizi izleyen, takip eden taraftarlarımızı bilgilendirmek istiyorum. Bugün İstanbul Belediyespor, Mersin İdmanyurdu ve ligde bulunan bir çok takım 23 ila 25 kişilik kadro derinliği ile oynamaktadır. Bir önceki maçtan 2 oyuncu değişikliği vardı. İskender, ayağındaki problemi aştığı için, oyuncumuzu kullanma şansımız oldu. İç sahada oynadığımız için o gün çift santraforla oynadık. Daha çok İskender, Emrah’ın arkasında dönerek oynadı. Açıkçası formatta tuttu. Abdulkadir bizim için büyük bir riskti. Bir tane hazırlık maçı bile oynatmadan sahaya sürdük. Antrenmana göre oyuncumuzu sahaya sürdük. Antrenmanda vermiş olduğu verime göre oyuncuyu oynatıyorum. Maçı çıkaracak kapasiteye gelmişti. İkinci devre Abdulkadir’i oynatabilirdim. İkinci devre de bir sıkıntı olduğu zaman bir oyuncu hakkını daha kullanmaya gidebilirdik. İlk devre oynatmayı uygun gördük. Öncelikle sporcu sağlığı bizim için en önemi şeydir.”

 

NEDEN ÇOK GOL YEDİĞİMİZİ BİZLERDE SORGULUYORUZ

Kırmızı beyazlıların ligde geride kalan 8 haftada çok gol yemesine ise, Ali Beykoz şu cevabı verdi: “Neden çok gol yediğimizi bizlerde sorguluyoruz. Bizim takımımız kolay kolay gol yemiyordu. Sanki o maçı kaybetmenin ve her maçı kazanalım havasında kaynaklanan bir durum. Kaptanla da konuştum maçtan sonra, 2-2’yi yakaladıktan sonra biz bu takımı yeneriz dedim. O dakikadan sonra biraz daha kontrollü davransak, daha rahat olabilirdik. Konsantrasyon eksikliği, beynimizi gol atmaya yönlendirirsek, arka tarafta sıkıntı mutlaka oluşuyor. PTT liginde, gol atan takım, işi sağlama alan takım görüntüsü veriyor. Gol yemeyen takım pozisyonlara giriyor. Maalesef Pazar günü oynadığımız maçta konsantrasyon eksikliğimiz oluştu. Bana göre ciddi anlamda, takımıma ders oldu. Bizim takım içinde konsantrasyon eksikliği olunca arka tarafta sıkıntılar oluyor.”

2162 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067235946655273