BEYKOZ MAÇIN KIRILMA ANI  PENALTI POZİSYONUYDU

19 Eylül 2013

Boluspor’un deplasmanda ligin lideri Balıkesirspor’a 1-0 kaybettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor lu teknik heyet ve futbolcular açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü...

Boluspor’un deplasmanda ligin lideri Balıkesirspor’a 1-0 kaybettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor lu teknik heyet ve futbolcular açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Ali Beykoz ve Bolusporlu futbolculardan Alican Karadağ v Orhun Öztürk zorlu karşılaşmayı değerlendirdi.

 

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz; “Keyif ve seyir zevki olan bir karşılaşma oldu. Maçın kırılma anı da penaltı pozisyonuydu. Eğer o penaltıyı gole çevirmiş olsaydık ben inanıyorum ki, maçı kazanmış olurduk. Ama nihayetinde futbol bu.” dedi.

 

OYUNCULARIM ELLERİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPTILAR

Beykoz şöyle devam etti: “Pazar günü çok üst düzey bir mücadelen sonra aleyhte olan maçtan sonra çok küçükte olsa, maçta olumsuzluklar oldu. Sakatlık demek istemiyorum. Dinlenmediğimizden dolayı, biraz da eksik gelmiş olduk. Bir arkadaşımız sakatlıktan dolayı bir arkadaşımız da kırmızı karttan dolayı yoktu. Nihayetinde 11’e 11 oynanan maç. Bu tarafına da hiçbir zaman bağlı kalmıyorum.  Puan ya da puanlar almak için gelmiştik. Yarın da öyle olacak her zaman öyle olacak ama özellikle Balıkesirspor’u kazanmış olduğu 4 tane maçın arkasından bu havayı dindirmemiz gerekiyordu. Oyuna kontrollü başladık. Zaman zaman pozisyonlar verdik. Kontrolü bırakmak istemedik ama tabiri caizse şanssız denilen bir golle ilk yarıyı 1-0 geride kapattık. İkinci yarıya ise oyunu ileride kabul edip baskı yapmaya çalıştık. Yakaladığımız fırsatlar var. Keyif ve seyir zevki olan bir karşılaşma oldu. Maçın kırılma anı da penaltı pozisyonuydu. Eğer o penaltıyı gole çevirmiş olsaydık ben inanıyorum ki, maçı kazanmış olurduk. Ama nihayetinde futbol bu. 3 gün sonra yine maçımız var. Son dakikalarda da risk aldık. 4 forvet ile oynamaya başladık. Belki 2’nci golü de yiyebilirdik. Oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar.”

 

YILMAK YOK

4 maçta 1 galibiyetin alınması üzerine ise Beykoz şu yanıtı verdi: “ 2 deplasman 2 içeride maç yaptık. 1 galibiyet 2 beraberliğimiz var. Bugünde ilk defa yenildik. Oyuna giren oyuncularımda genç oyunculardı. 92 ve 94 doğumlu oyunculardı. Mücadeleye devam edeceğiz. Yılmak yok. Takımımın her geçen gün daha iyi olacağını düşünüyorum.”

 

GOL NOKTALARINDA BİRAZ BECERİSİZLİĞİMİZ VAR

Ligin geride kalan 5 haftasında az gol atıp, az gol yiyen takım olduklarının hatırlatılması üzerine ise Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz şunları aktardı. “Genel anlamda mücadele gücü yüksek bir takımız. Ama gol noktalarında biraz becerisizliğimiz var. Bu konuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Son dakikalarda altı pasın üzerinde 3-4 pozisyonda topa dokunmuş olsak, gol olabilirdi. Bende yıllarca futbol oynadım. Futbolun ana kaynağı gol. Sonuçta lig devam ediyor. 4’ncü maçımızı oynadık.”

 

SAMSUNSPOR MAÇINDAN EN İYİ ŞEKİLDE AYRILMAK İSTİYORUZ

 

Alican Karadağ ise, “İlk yarı Balıkesirspor çok üstün oynadı. Gerçekten iyi mücadele ettiler. Ama ikinci yarı oyuna ortak olduk. Penaltı kazandık, oldu olmaz. Penaltıyı atmış olsaydık daha iyi oludu. Yapacak bir yok şey Söylenecek çok fazla bir şey yok. Kaybettik. Bundan sonra Pazar günü Samsunspor maçından en iyi şekilde ayrılmak istiyoruz.” diye konuştu.

 

Orhun Öztürk ise, “3 puanı kaybettik. Üzgünüz. Samsunspor karşılaşmasında bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz.” dedi.

 

 

1415 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078503131866455