Beykoz “Üzerimizdeki kara bulutları dağıttık”

23 Ekim 2013

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, haftalık basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamasına Şanlıurfaspor maçıyla başlayan Beykoz “Üzerimizde oluşan kara bulutları 3 puan kazanarak...

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, haftalık basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamasına Şanlıurfaspor maçıyla başlayan Beykoz “Üzerimizde oluşan kara bulutları 3 puan kazanarak dağıtmak istiyorduk. Bunu da Şanlıurfaspor maçını kazanarak gerçekleştirdik. Mutluyuz” dedi.

 

Her maç sonrası Çarşamba günleri, basın mensuplarının karşısına çıkan Boluspor Teknik direktörü Ali Beykoz, dün tesislerde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Boluspor Basın ve Medya Sorumlusu Erkan Bektaş ve birçok basın mensubu katıldı. Deplasmanda 4-3 kazandıkları Şanlıurfaspor maçını değerlendirerek konuşmasına başlayan tecrübeli teknik adam, “Üzerimizde oluşan kara bulutları dağıtmak istiyorduk. Şanlıurfa’dan en kötü beraberlikle dönmemiz gerektiğini biliyorduk. Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Karşılaşmanın 70 dakikasında oyunu elinde tutan ve 3. bölgede gol arayan bir Boluspor vardı. 2 oyuncumuzun adalelerinde sıkıntılarından dolayı oyuncu değiştirmek zorunda kaldık. Çıkardığımız oyuncuların yerine oyuna giren oyuncularım ellerinden geleni yaptı ama çıkanlar kadar katkı sağlayamadılar. 70.dakikadan sonra, rakip doldur, boşalta başladı ve biz her ne kadar önde basmaya çalışsakta başarılı olamadık ve sonucunda arkada açıklar verdik” dedi.

MAÇI İKİ BÖLÜM HALİNDE ELE ALDIK

Şanlıurfaspor maçını iki bölüm halinde ele aldıklarını ifade eden Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, “Oyuncularımla birlikte 90 dakikayı ele alma fırsatımız oldu. Bu maçı ilk 70 dakika ve son 20 dakika olarak değerlendirdik. Son 20 dakikada öne çıkamadık. 70 dakikada Şanlıurfaspor’a 4 gol atan oyuncularıma rakibimiz avans vermedi. 3 puanı çok istedik ve 4-3’lük skoru elde ettik. Takımımız yüreğini ortaya koyup, sahada direnç gösteriyor. Bu yüzden de Şanlıurfa’dan galibiyetle ayrıldık” diye konuştu.

15 GÜNDE 5 MAÇ OYNAYACAĞIZ

Teknik Direktör Ali Beykoz, 15 günde 5 maç oynayacaklarını belirterek, şöyle konuştu “Hafta sonu oynayacağımız Adanaspor maçına konsantre olduk. Tüm hazırlıklarımız Adanaspor maçında galibiyet üzerine. Adanaspor maçıyla birlikte zor bir sürece giriyoruz. 15 günde 5 maç oynayacağız. Planlamalarımızı bu duruma göre ayarladık. Takımıma ve oyuncularımıza güvenim tam” şeklinde konuştu.

1490 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.088316202163696