BEYKOZ’DAN HAFTALIK DEĞERLENDİRME

4 Eylül 2013

“3 PUANI KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ”   Boluspor teknik direktör Ali Beykoz, haftalık basın toplantısını bugün kırmızı beyazlıların tesislerinde gerçekleştirdi. Basın mensuplarının yoğun katılımının olduğu...

“3 PUANI KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ”

 

Boluspor teknik direktör Ali Beykoz, haftalık basın toplantısını bugün kırmızı beyazlıların tesislerinde gerçekleştirdi. Basın mensuplarının yoğun katılımının olduğu toplantıda, Boluspor’un 1-1 berabere kaldığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendiren teknik direktörü Ali Beykoz, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor  maçına çok iyi hazırlandık. 1 haftalık bay olmamızın verdiği avantajı iyi değerlendirmeye çalıştık. Fakat maçta ortaya konan görüntüye baktığımızda 3 puanı kaçırdığımız için üzüntülüyüz. Ancak deplasmandan aldığımız 1 puan ilerleyen haftalarda bize katkı sağlayacak” dedi.

 

4 PUANLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Beykoz şöyle devam etti: “Antep karşılaşmasına tüm takım halinde hazırlanmıştık. Bir haftayı BAY olarak geçmiştik. Amacımız oradan puan veya puanlarla dönmekti. Bunu başardık. Yalnız maçtan sonra bakıldığında iki puanı kaybettik diye düşünüyorum. Futbol bu. İçeride alacağımız puanlar, dışarıda alacağımız puan veya puanlar gelecek adına, takımımız adına mutlaka olumlu katkılar sağlayacaktır. Gaziantep’e büyük bir inançla gitmiştik. Onun da bilinci içerindeydik. Maç içerisinde, özellikle maçın başında verilmeyen bir golümüz var. Daha sonra bir golle öne geçmemiz özellikle devre arasında da en kötü bu skoru korumak adına mücadele edeceğimizi biliyorduk. Futbol bu, ikinci yarının başlarında Fatih’in atmış olduğu frikikten belki keşke Emrah biraz daha bekleseydi, keşkelerin insan hayatında bitmeyeceği gibi, o top içeri girse, 2-0 olacaktı. Dönen topta golü yedik. Sonuçta oldu. Maçtan sonra mutlaka bir şey olacaktı. Yinede mutlu ayrıldık. Bir maç eksiğimize rağmen, 4 puanla yolumuza devam edeceğiz.”

 

MİLLİ MAÇ ARASINI, HAZIRLIK MAÇI OYNAYARAK GEÇİRECEĞİZ

Lige milli maçlar nedeniyle ara verildiğini aktaran Beykoz: “Bazen bu aralar takımları negatif yönde etkileyebiliyor. Adana Demirspor galibiyetinden sonra, keşke devam etseydik. Dinlenmemiz ve kendimizi görme adına iyi oldu. Her şeye olumlu bakıyoruz. Antep Belediyespor maçından sonra 1 haftalık ara var. Yapacak bir şey yok. Bu boşluğu da hafta sonu bir hazırlık maçı oynayarak değerlendireceğiz.”

 

LİG 6–7 HAFTA SONRA ŞEKİLLENECEKTİR

Oynanan karşılaşmalar sonrası Boluspor’un ligdeki konumunu da değerlendiren Beykoz: “ Bunu ilk günden bu yana söylüyorum. İmzayı attığım gün söylemiştim. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu görevi bize layık gördüğü için. Bizde kimseyi mahcup etmemek adına bu güne kadar çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz takımımızı, en iyi şekilde hazırlamakla mesulüz. Bunu zaman gösterecektir. 6–7 hafta sonra ligin yavaş yavaş şekilleneceğini düşünüyorum.”

 

FORMALARININ HAKKINI VEREN GENÇLERİMİZ KADRODA YER ALACAK

1461 Trabzon maçını da iyi konsantre olup kazanmak istediklerini söyleyen teknik direktör Ali Beykoz, 3 puan almak istediklerini belirtti. Boluspor'un başında olduğu sürece genç futbolculara şans vereceğini ifade eden teknik direktör Ali Beykoz, “Formalarının hakkını veren gençlerimiz kadroda yer alacak” diye konuştu. 

 

1860 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055652856826782