BEYPİLİÇ BOLUSPOR TATSIZ BAŞLADI

12 Eylül 2020

Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin ilk haftasında kendi sahasında Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı karşılaşmada Ankara keçiörengücü’ne 1-0 mağlup olarak sezona mağlubiyetle başladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Beypiliç Boluspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek, Ankara Keçiörengücü maçına; Mosquera, Fethi, Burak, Melih, Bekir, Poepon, Marlinho, Mutlu, Muhammed Bayır, Ali, Mustafa on biri ile çıktı.

                                          

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Gökhan, Oğuzhan, Arda, Mihajlovic, M. Arslantaş, M. Gümüşkaya, Mertan, Burak Bekaroğlu, Fatih on biri ile çıktı.

 

Ankara Keçiörengücü ise Boluspor karşısına; Metin, Samet, Abdulkadir, Soner, Süleyman, Burak, Dialiba, Fatih, Uğur, Kone, Cem on biri ile çıktı.

4 yeni transfer sahada

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Ahmet Taşyürek, sezonun ilk maçında 4 yeni transfere forma şansı verdi. Taşyürek, Marlinho, Muhammed Bayır, Bekir Yılmaz ve Ali Keten’e formayı teslim etti. Taşyürek ayrıca, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Tuzlaspor’da oynayan Burak Asan’a da orta alanda şans verdi.

İlk tehlikeli atak Beypiliç Boluspor’dan

Karşılaşmaya Ankara Keçiörengücü’nün vuruşu ile başlandı. Beypiliç Boluspor ilk tehlikeli pozisyonunu 6.dakikada geliştirdi. Atılan uzun topta kaleci ile karşı karşıya kalan Melih’in vuruşunu kaleci ceza sahası dışına çıkarak önledi. Karşılaşmanın 15 dakikalık zaman dilimi 0-0 eşitlikle geçildi. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Ahmet hoca’dan iki değişiklik birden

Maçın ikinci yarısına Beypiliç Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Beypiliç Boluspor karşılaşmanın ikinci yarısına 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Mertan ve Mihajlovic oyuna girdi, Poepon ve Marlinho oyundan çıktı.

Mutlak pozisyon kaçtı

Beypiliç Boluspor maçın 53.dakikasında gole çok yaklaştı. Mihajlovic’in sol kanattan ortasına Mertan kafayı vurdu, defans oyunculara topu kornere gönderdi. 

Ankara Keçiörengücü öne geçti

Maçın 56.dakikasında Ankara Keçiörengücü 1-0 öne geçti. Ankara ekibinin hızlı gelişen atağında Cem Ekinci topu ağlara gönderdi. Bu golle Ankara Keçiörengücü, Beypiliç Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

 

Beypiliç Boluspor’da 2 oyuncu değişikliği maçın 66.dakikasında yapıldı. Gökhan Sazdağı ve Oğuzhan Berber oyuna girdi,  Melih Okutan ve Burak Asan oyundan çıktı. Beypiliç Boluspor’da maçın 72.dakikasında Ali Keten sarı kart gördü. Beypiliç Boluspor son oyuncu değişikliğini 81.dakikada yaptı. Mutlu Güler oyundan çıktı, Muhammet Arslantaş oyuna girdi. Beypiliç Boluspor’da maçın 88. dakikasında Bekir Yılmaz sarı kart gördü.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beypiliç Boluspor ligin ilk haftasında Ankara Keçiörengücü’ne 1-0 mağlup oldu.

2717 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.053613901138306