BGC Kongresi Gerçekleşti

30 Ekim 2010

Bolusporluyuz.com sitesi olarak üyesi olduğumuz ve çalışmalarında yer aldığımız Bolu Gazeteciler Cemiyeti(BGC)'nin olağan genel kurulu yapıldı. Hakan Aydın yeni cemiyet başkanı olarak...

Bolusporluyuz.com sitesi olarak üyesi olduğumuz ve çalışmalarında yer aldığımız Bolu Gazeteciler Cemiyeti(BGC)'nin olağan genel kurulu yapıldı. Hakan Aydın yeni cemiyet başkanı olarak seçildi.

Bolu Gazeteciler Cemiyetinin Olağan Kongresi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası meclis Salonunda yapıldı.
Kongreye, Bolu valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu Milletvekili, Fatih Metin, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu ,Boluspor Teknik direktörü Levent eriş yardımcısı Hakan Keleş Boluspor yönetim kurulu İstanbul temsilcisi As başkan Recep Aydoğanlı  ve BGC üyeleri katıldı.
Genel kurulda, faaliyet raporlarının okunmasının ve oylanmasının ardından protokol üyeleri tarafından yapılan konuşmalarda, birlik ve beraberlik mesajları verildi Daha sonra, uzun yıllar basın sektörü içinde birçok güzel iş yapmış olan gazeteciler ile BGC'ne katkısı olan iş adamı ve bürokratlara plaketleri takdim edildi.
Plaket töreninin ardından dilek ve temenni konuşmaları yapan gazeteciler, Bolu'da iki tane gazeteciler cemiyeti bulunduğunu hatırlatarak, yeni BGC yönetimine cemiyet sayısını 1'e düşürmesi konusunda mesaj verdiler.  
Dilek ve temenni konuşmalarının ardından yapılan oylamada, Hakan Aydın BGC başkanı olarak seçildi.
Genel Kurulun ardından görüşlerini dile getiren BGC Başkanı Hakan Aydın, BGC'de 1999 yılında başlayan devrim niteliğindeki değişim rüzgarlarının hala devam ettiğini belirterek, ''Bu dönem içerisinde çok zor günleri birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek bu günlere getirebildik. bu zaman zarfında birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik arkadaşlarımıza yapılan rüşvet niteliğindeki teklifler arkadaşlarımızın onurlu davranışları sayesinde bertaraf edilmiştir. Bu güzelliklerin devam etmesi için bu onurlu göreve talip olduk. Bolu Gazeteciler Cemiyeti, bundan önceki süreçlerde olduğu gibi, bundan sonrada aynı birlik ve beraberlik içerisinde çamurları üzerine sıçratmadan yoluna devam edecektir'' ifadelerini kullanılırken Bolu Gazeteciler Cemiyeti genel kurullarına katılan tüm misafirlerine Cemiyet Armasının bulunduğu Boluspor atkısını takdim ettiler. Bolusporluyuz.com olarak yeni yönetime başarılar dileriz.

 

Kongreye katılan misafirlere cemiyet logo'lu Boluspor atkısı armağan edildi. 

Bolu Belediye Başkanımız Alaattin Yılmaz'a atkısını Emin Gürbüz taktim etti.  

Bolu millet vekili Fatih Metin Bolu Valisi ve Belediye başkanı ile birlikte kongreye katıldı. 

Kongre Öncesi saygı duruşunda bulunulurken ardından istiklal marşımız okundu.

Kongre'de ince espiriler yapılırken konuklar bu espirilere gülmekten kendini alamadı.

Bolu Gazeteciler Cemiyetinin 2.5 yıllık faaliyet planı okunurken yapılan tüm çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Cemiyet çalışmalarından dolayı eski yönetime teşekkür ederken aynı zamanda görevi devralan yeni yönetimide başarı diledi.  

Bolu millet vekili Fatih Metin uzun bir konuşma yaparken Cemiyetin çalışmalarını taktirle karşıladığını son dönemde Bitlis Gazeteciler Cemiyeti ile kurdukları ortak hareketten dolayı teşekkür etti.

Bolu valimiz sayın İbrahim Özçimen Cemiyetin çalışmalarında üzerine düşen her görev için elinden geleni yapacağını açıkladı.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından cemiyet kurucularına ve destek verenlere şilt verildi.

Bolu Gazetciler Cemiyeti yeni başkanı Hakan Aydın eski başkan Mehmet Ali Atalay'a şilt vererek yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Divan başkanlığını Caner Güngör yaparken görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Zaman zaman müdahaleler yaparak konuklara bilgiler verdi.

Bolu Gazeticiler Cemiyeti yeni başkanı Hakan Aydın ilk demecini Boluda Ne var Ne yok ekibine yaptı.

Boluspor kulübü eski başkanı Necip Çarıkçı Levent Eril ile bir süre sohbet etti. İkili arasında gülüşmeler yaşanırken keyifli oldukları görüldü.  

Yeni seçilen Bolu Gazeticiler cemiyeti yönetim kurulu konuklara tanıtıldı.

 

3405 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.37581610679626