BGC Tatlı Hareketler !

22 Ocak 2013

Boluspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının hazırlıklarına teknik direktör Oğuz Çetin yönetiminde başladı. Antrenman öncesinde Bolu Gazeteciler Cemiyeti...

Boluspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının hazırlıklarına teknik direktör Oğuz Çetin yönetiminde başladı.


Antrenman öncesinde Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, futbolculara ve teknik heyete tatlı ikram ederek, Boluspor'un ikinci yarıda daha başarılı olması temennilerinde bulundu.
Burada gazetecilere açıklama yapan Abat, ligin ikinci yarısına galibiyetle girmeyi hedeflediklerini belirterek, ''Bana göre kampın verimi bu haftadan sonra belli olacak. İnşallah iyi yoldayız ve bu şekilde devam ederiz. İnşallah ikinci yarı puan kayıplarının çok az olduğu bir dönem olur'' şeklinde konuştu.


Ligin ilk yarısının sonunda 2 yeni transfer yaptıklarını anlatan Abat, transfer döneminin sonunda kadar 2 futbolcuyu kadrolarına katmayı hedeflediklerini bildirdi.

 

Caner Güngör 'İnşallah bu takım şampiyon olacak.'

 

Hocamıza öncelikle Adana Demirspor maçındaki galibiyetinden dolayı kutluyoruz. Hocamız, Türk Futbol tarihine futbolculuğuyla, kişiliğiyle ismini altın harflerle yazdırmış bence yaşayan bir efsanedir. Onunla aynı havayı solumak, onunla aynı ortamda bulunmak, onun çalıştırdığı takımın muhabirliğini yapmak bizim için bir onurdur. Bu takım şampiyon olsun veya olmasın, Oğuz hocamızla beraber olmanın, onurunu yaşamak bile bizim için çok farklı bir duygudur. Hocamıza da bundan sonraki süreçte de başarılar diliyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Sizlere güveniyoruz. Bolu basını olarak, her zaman yanınızda olduğumuzu buradan deklare ediyoruz. Bundan sonrada yolumuza devam edeceğiz. İnşallah bu takım şampiyon olacak. Hepinize başarılar diliyoruz.

 

Oğuz Çetin 'Sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var'

 

Sözleriniz için çok teşekkür ediyorum. Başarının bütünden geçtiği, bilinciyle, Bizler futbolcularımızla, yöneticilerimizle birlikte bu ligde mücadelemizi verirken, sizlerin de desteğine çok ihtiyacımız var. Hoş geldiniz. Teşekkür ederiz.


1960 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.043469905853271