Bilgimize, Becerimize ve Tecrübemize Göre Takım  Şekillenecek

2 Haziran 2013

Boluspor'un Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, 24 kişilik kadronun 6'sını altyapıdan oluşturmak istediğini söyledi. İnceayan, kongrenin ardından ilk işinin kulübü ziyaret etmek olduğunu belirterek, kulüpten...

Boluspor'un Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, 24 kişilik kadronun 6'sını altyapıdan oluşturmak istediğini söyledi.

İnceayan, kongrenin ardından ilk işinin kulübü ziyaret etmek olduğunu belirterek, kulüpten gelen rapor doğrultusunda yeni sezona yön vereceklerini vurguladı.

Görev dağılımının pazartesi günü yönetim kurulu toplantısında yapılacağını belirten İnceayan, "Her yaş grubuna bir yönetici vereceğiz. Onlar yaş grubu takımlarının genel kaptanları olacak. Her grup bize haftalık rapor getirecek. İlk hedefim ilk 18 kişilik kadroyu dışarıdan, kalan 6 kişiyi ise altyapıdan oluşturmak. Bunun haricinde, altyapıdan kadroya giren oyunculara prim vereceğiz. Böylece altyapıdaki adamlar heveslenecek. Boluspor'da oynamak için bir fazla çalışacak" şeklinde konuştu.

 

Ligi Bilen 4-5 Oyuncu Alacağız


Boluspor'un iskelet kadrosunun bulunmadığını öne süren İnceayan, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Bir iskelet kadroyu kurmak lazım. Bunu kurduktan sonra gerisi kolay. Bunun için de projemiz takımı, bilgimize, becerimize ve tecrübemize göre şekillendirmek. Oluşan kadro doğrultusunda baktınız ki bu takım iş yapacak, bunda risk almaya da değer. Takım içinde özellikle bu şehrin gençlerine şans vermek istiyoruz. Farklı bir Boluspor olacak derken, özüne dönmüş ve altyapıda en az 2-3 futbolcu oynatan bir ekip yaratacağız. Bu arkadaşlar takıma altyapıdan 2-3 tane daha adam sürükler. Onların hırsı diğerlerini de ateşleyecek. O zaman ne olacak. İnsanlar Boluspor yönetimine güvenecek. Benim çocuğum futbolcu olsun diyecek. Bunun yanında takımı sırtlayacak bu ligde tanınan tecrübeli en az 4-5 tane ismi de takıma katacağız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Mevcut kadromuzdan da teknik kadromuzun vereceği rapor doğrultusunda tutacağımız oyuncularla yolumuza devam edeceğiz."

 

Yönetim Kurulu Karar Verecek

"Kulüp başkanlığına adaylığımı açıkladığımda teknik direktör olarak Ali Beykoz'u düşündüm" diyen İnceayan, "Yardımcıların da Bolu'nun çocuklarından seçeceğimi söylemiştim. Bu konuyu ben yönetim kuruluna öneri olarak sunacağım. Burada yapılacak görüşmeler sonucunda ortak bir karar vereceğiz. Biz her şeyi Boluspor ve Bolu'nun menfaatleri için yapacağız" ifadesini kullandı.

 

İnceayan, görev dağılımının ardından transfer komitesinin çalışmalara başlayacağını, ilk etapta teknik heyetin belirleyeceği isim üzerinde görüşmeler yapılacağını söyledi. İnceayan, takımın ihtiyacı olan bölgelere formanın hakkını verebilecek, Boluspor'u başarıya taşıyacak oyuncuları kadrolarına katmayı amaçladıklarını kaydetti.

 

1628 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.073578119277954