Bir Adım Öndeyiz

26 Mart 2011

Kırılma maçına çıkan Boluspor Orduspor'a karşı yenilmeyerek bir puana razı oldu. Kırmızı Beyazlı ekibimiz aldığı bir puanla yoluna devam ederken ...

Kırılma maçına çıkan Boluspor Orduspor'a karşı yenilmeyerek bir puana razı oldu. Kırmızı Beyazlı ekibimiz aldığı bir puanla yoluna devam ederken  ev sahibi Orduspor berabere kaldığı maçta büyük bir yara aldı.

 

 

Sonucu merakla beklenen maçta, Boluspor deplasmanda puanla dönüyor. Kaybettiği takdirde, şampiyonluk şansını zora sokması beklenen kırmızı beyazlılar rakibini oynatmazken adam adama markajlarda da başarılı oldu. Maçın hemen başlarından Orduspor takımının baskı yapması beklenirken Boluspor bu baskıyı rakibine yaptırmadı.  Maçta ilk dakikalar da  rakibinin atak futbolunu durdurmak için kontrolü bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlı ekip Boluspor rakibini durdururken net gol pozisyonlarından da sonuç almadı. Boluspor maçın hemen başında Ferhat Kiraz ile net gol pozisyonundan sonuç alamadı. İlk yarının sonlarına doğru Erdem ile gol pozisyonu bulan ekibimiz bir mutlak golden olmuş oldu. Orduspor'a pozisyon vermeden ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

 

Karşılaşmada İkinci yarı başlamadan önce Cemil Vatansever'in sakatlanmasıyla mecburi oyuncu değişikliklerine giden Boluspor da oyuna Gencer dahil oldu. Genç oyuncu oynadığı süre içersinde başarılı bir futbol ortaya koyarken Orduspor forvet oyuncularına göz açtırmadı.

 

Haftanın zorlu müsabakasında her iki takımda kalelerinde golü görmek istemezken Boluspor takımı orta sahadaki kalabalık oyunu ile Orduspor net gol pozisyonları vermezken geliştirdiği ataklarda da bir türlü istediği futbolu ortaya koymadı. Maçta normal sürede her iki takımda golle tanışamazken deplasmanda bir puanı alarak evine dönen kırmızı beyazlılar son haftalar  için moral buldu. Maçın bir ilgin notu ise Orduspor'un yeni teknik patronunun Boluspor karşısında yine yüzü gülmemesi oldu.

 

ORDUSPOR: 0 - BOLUSPOR: 0
Stat: 19 Eylül
Hakemler: Aytekin Durmaz , Cumhur Altay , Deniz Turgut
 
Orduspor: Fevzi , Kürşat , Mehmet Ayaz , Ali , İbrahim  (Dk. 62 Ahmet Güven ), Akaminko , Müslüm , Kostovski  (Dk. 79 Bilal ), Emre , Selçuk , Murat  (Dk. 90 Emrullah )
 
Boluspor: Ferhat Odabaşı , Erdem , Özgür , Ömer , Sefa  (Dk. 54 Oliver ), Yaser  (Dk. 90 Caner ), Ferhat Kiraz , Oliveira , Cemil  (Dk 46 Gençer ), Alp , Matondu ,

Sarı kartlar: Dk. 12 Matondu, Dk. 23 Ömer Dk. 74 Oliveira, Dk. 89 Oliver (Boluspor)

 

Not: Bolusporluyuz.com olarak Ordu deplasmanından dönmek üzereyiz. Karşılaşmaya ait bir çok konu ve içerik Pazar günü sitemizde....

 

 

 

2542 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.096955060958862