Bir Tokatda Gençlere  2-0

20 Nisan 2013

Boluspor U14 takımı sahasında lig ikincisi Gençlerbirliği'ni konuk etti. Haftalardır çıkış içerisinde olan kırmızı beyazlı ekip içeride aldığı bu galibiyetle 15 haftadır...

Boluspor U14 takımı sahasında lig ikincisi Gençlerbirliği'ni konuk etti. Haftalardır çıkış içerisinde olan kırmızı beyazlı ekip içeride aldığı bu galibiyetle 15 haftadır bileği bükülmüyor. Aldığı galibiyetle Gençlerbirliği ne büyük bir yara veren U14 Boluspor takımı ilk yarıda ve ikinci yarıda buldukları gollerle Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti.

Akademi liglerde sezonun sonuna gelinirken Boluspor U14 takımı iddialı takımları da bir bir yara vermeye devam ediyor. Fenerbahçe ,Beşiktaş'a dur diyen U14 takımı ligde ikinci sırada bulunan Gençlerbirliği takımını da mağlup etmeyi başardı.

İç sahada 15 haftadır aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyen ekibimiz zorlu rakibi karşısında maçın hemen başlarında üstünlüğünü kabul ettirip rakibine kendi yeri alanına yaklaştırmadı. Boluspor'un oyunu karşısında etkili olamayan Gençlerbirliği oyunu kendi sahasında kabul ederken maçta da beklene gol organize gelişen atak da geldi. Boluspor U14 takımı şık bir vuruşla Ahmet topu filelere gönderirken kırmızı beyazlı ekibi de 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıda her iki takım mücadelesi de görülmeye değerdi.

Boluspor U14 takımı maçta önde olmanın avantajını kullanmak isterken Gençlerbirliği takımı da beraberlik golünü bulmak istiyordu. Rakibinin ataklarını başlamadan kontrollü bir şekilde bitiren Boluspor U14 takımı ikinci golü de arayan ekipti.

İlk golde olduğu gibi ikinci golde de Boluspor'lu oyuncular çalışılmış bir şekilde istedikleri gole kavuştular. Korner atışını ceza sahası dışına gönderen Bolusporlu oyuncu topu Özgür ile buluşturdu. Topu kontrol eden Özgür defansın arkasına sarkan Muhammet'e topu alda at dercesine verdiği pasta Muhammet'in düzgün kontrolü ve aşırtma vuruşu ile maçta skoru 2-0 getirdi.

Karşılaşmada skoru bulan ekibimiz oyunu tamamen kontrol altına alırken ligde ikinci durumda bulunan Gençler birliği takımı şok bir yenilgi ile karşı karşıya kalırken maç genelinde gol pozisyonuna girememesi de dikkatleri çeken noktaydı. Boluspor U14 takımı 2-0 galibiyetinin ardından Gençlerbirliği yöneticileri oyuncularımıza göstermiş oldukları ilgi başka bir dikkat çekici noktaydı. Oynanan futbol ve alınan galibiyetin ardından Gençlerbirliği yöneticileri U14 takım hocası Yılmaz Özen'i de kutladıkları ve çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını söylediler.

Boluspor U14 takımı oyuncuları maç sonrası sevinç gösterileri yapmadan rakipleri Gençlerbirliği oyuncularını tek tek teselli ederken mağlubiyete rağmen iyi oynadınız üzülmeyin dedikleri gözlendi.

 

2090 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054603099822998