Bir Tutarsız Açıklama Daha !

18 Ocak 2011

Boluspor başkanı Emin Semercioğlu Pazartesi akşamı Köroğlu TV'de yayınlanan Basın Toplantısı programında gazetecilerin sorularını yanıtlarken vermiş olduğu bazı cevaplar gün...

Boluspor başkanı Emin Semercioğlu Pazartesi akşamı Köroğlu TV'de yayınlanan Basın Toplantısı programında gazetecilerin sorularını yanıtlarken vermiş olduğu bazı cevaplar gün içersinde tartışılmaya başlandı.  Özellikle masör Yılmaz Renksizkaya'ya destek vermesi ve haberlerinden dolayı Bolu basınını eleştirmesi "Başkan Şaşırmış Herhalde" dedirtti. Ayrıca taraftarlar tarafından sorulan bazı soruların geçiştirmesi ve cevaplanmaması dikkatlerden kaçmadı.

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, Köroğlu Televizyonu'nda yayınlanan 'Basın Toplantısı' programında ilk devrede Boluspor masörü Yılmaz Renksizkaya'nın Altay karşılaşması sonrasında yaşanan olaylardan sorumlu tutulması ve verilen cezalar ile ilgili olarak, 'Bu arkadaşımızın bıçak çektiği falan yok. Bunu kim söylüyor? Tabi ki Altaylı yöneticiler. Kendilerini haklı çıkarmak için böyle bir şey yaptılar. Benim yatak odama mabedime gireceksin bende onları alkışlarla karşılayamam. Ama kesinlikle bıçak çekilmedi. Federasyon masöre 4 maç ceza verdi' dedi.

Yaşanan bu olayda İzmir basının Altay takımına sahip çıkarak olumsuz haber yapmadığını ifade eden Semercioğlu, 'Takip ettiğim kadarıyla İzmir basını bir tane bile olumsuz haber yapmadı. Boluspor soyunmada odasının kapısının kırıldığını yazmadılar bile. Biz ne yaptık? Masörümüzü suçlu ilan ettik. Bolu basını bu konuda Boluspor'a sahip çıkmadı. Bilip bilmeden yazılar yazıldı. Bu yüzden kırgınım' diye cevap verdi.

Bolusporluyuz.com olarak ve olayların içersinde bulunan basın organı olarak şimdi Boluspor kulübü başkanına soruyoruz.

Sayın başkanım kimse bir şey bilmiyorsa neden açıklamalar yapmadınız insanlar öğrenmedi gerçeği?

Başkan konuşmasında Altay cephesinin konu ile ilgili haber yapmadığını ve Bolu basınının haber yaparak Masör Yılmaz' savunmadığı ve olayları teşhir ettiğini savunmuş. Bu konuda araştırmanın tam olarak yapılmadığını düşünüyoruz. Bölgenin en kuvvetli sesi olan Yeni Asır gazetesini tam anlamı ile inceleselerdi ve köşe yazarlarının yazılarını okusalardı Altay cephesinin de olayların güvenlik tedbirsizliği ve Altay Yönetiminin duyarsızlıklarını okumuş olacaklardı. Altay cephesinde bu haberler yer alırken Altay başkanı kulübünü düşünerek ve en az cezayı alması için büyük bir çaba içersine girerken Yeni Asır Tv, CnnTürk spor haberleri gibi kanallara çıkarak kendi kulübünü savundu.

Peki bu bağlanma Boluspor kulübü ne yaptı !  08.12.2010 tarihinde basın sorumlunuzun yapmış olduğu bildiride  " Türkiye Futbol Federasyonu ilgili biriminden verilecek karar neticesi masörümüz hakkında Yönetim Kurulu nezdinde bu konuda bir karar alınıp kamuoyuyla paylaşılacaktır." dediniz. Sonrasında Masör Yılmaz Renksizkaya ya idmanlara çıkmama  ve karşılaşmalarda yer almama cezası verildiğini sadece kulüp içersinde kalacağını deklere ettiniz.

Peki Masörünüzü savunuyorsunuz ve bu kişi suçsuz neden o zaman ceza verdiniz? Madem suçu yok neden idmanlara çıkmıyor. 
Vermiş olduğunuz cezaya sadık kalmayıp neden Antalya Belek kampına götürdünüz?

Sayın Emin Semercioğlu Türkiye Futbol Federasyonuna vermiş olduğunuz savunmada sizin eleştirdiğiniz basının çektiği görüntüler ile doneler ile bir rapor hazırlasaydınız Boluspor kulübü bu işten karlı çıkar ve ceza almazdı. Bolu kenti bizimde içinde olduğumuz ve bu takımın her deplasman peşinden koşan basın mensuplarının doneleri ile olayları öğrendi görüntüler eşliği ile fikir sahibi oldu.
Arşivimizde yer alan  "Yumruklar Konuştu  - Soyunma Odası Kapıları Bu halde"  gibi haberlerimiz ile olayları gün yüzene çıkarttık. Basın haber yapmıyor yada masörünü korumuyor gibi demeçler yaparak iş öğretmek kimseye yakışmamaktadır. Bolu basını masörüne sahip çıkmadı diyorsunuz. Olayları o gün içersinde analiz eden ve masörünüzün sürekli el kol hareketleri ile ortamı gerdiğini gördüğümüz halde,  45 yıllık mazisinde böyle bir olay ile karşılaşılmadığı halde , gerçek yada değil Boluspor masörü bıçak çekti şeklinde ülkeye reklam olurken siz yapmış olduğumuz haberler ile ve doneler ile kırılan kapıları , nasıl saldırıldığını görüntüleyip paylaşmamıza rağmen bu beyanatı verebiliyorsanız bizimde diyecek bir şeyimi yok diyelim.

Özel yapılan açıklamalarda "Masörün işine son vereceğim , yapmış olduğu fevri hareketler bu duruma getirdi" beyanatlarını yapan kişi siz değilmisiniz.

Ulusal basın sürekli Boluspor'u överken sizin ligin ikinci yarısına başlamasına az bir süre kala basını hedef alarak yapmış olduğunuz bu sözlere aslında şaşırmıyoruz.  Basın mensupları haber içeriğini nasıl değerlendireceğini gayet iyi bilmektedir. Sizin Boluspor kulübü başkanı olarak yöneticilerinizin arasındaki huzursuzlukların giderilmesi ve camiayı kenetleyici mesajlar vermeniz gerekmez mi ? Unutmayınız ki belli bir kesim susuyorsa huzur ortamının bozulmaması ve tatsızlıklar yaşanmaması adınadır.

Ne yazık ki Boluspor kulübü sezon başından beri tutarsız demeçleri ile sık sık karşımıza çıkmaktadır.
Unutmayınız ki arşivlerde yapılan tüm demeçler ,basın açıklamaları yer almaktadır. Bir gün ak dediğimize bir gün kara dersek güvensizlik oluşur ve güvenin olmadığı ortamda huzurda kalmaz. Bir yöneticinizin başarılı çalışmasını başka bir yöneticiniz çekememezlik yapıp taş koyarsa ortada büyük bir krizin olduğu bir çok şeyin yapmacık olduğu ortaya çıkmaktadır. Kişilerin yapmış olduğu açıklamalar o kişiyi ilgilendirdiği kadar bağlı olduğu kulüp yönetimini de ilgilendirir. Gün içersinde transfer son verdik demeci sonrası transfer yapmanızda bu açıklamalarımıza örnek teşkil eder.

 DİYORUZ Kİ !!!

Sayın başkan Madem masör Yılmaz Renksizkaya'nın suçsuz olduğuna inanıyorsunuz ! Madem şampiyonluk yolunda bazı şeylerden ödün verilecek o zaman masörünüzü gizli gizli çalıştırmak yerine futbolcularında abisi olan ve çok sevdiği olan futbolcuların ve teknik heyetin çok istediği bu kişiye şampiyonluk yolunda ihtiyaç duyuluyor!  masör Yılmaz Renksizkaya'nın cezasını sonlandırın gereksiz polemikler de olmasın.

 Bolusporluyuz.com

 

 

3249 kez okundu.

10 yorum yapılmış
  • Kenan Yörük
    18 Ocak 2011 • 20:24
    Sayın başkan Haber içeriğinde de bahsedildiği gibi sürekli tutarsız açıklamalarınız oluyor. Size olan güven zedeleniyor. Bu şekilde giderseniz size kim sahip çıkacak. Unutmayın ki bu camia gerektiğinde överde yererde. Nasıl yıllarca eleştirdiğimiz Necip Çarıkçı'ya bu kent yaşamış olduğu bir olay sonrası sahip çıktı binler konvoylar yaptı. Güven zedelemeyin ki gerektiğinde o binler sizin içinde konvoy yapsın. Sizde artık bu külübü yönetirken objektif olun. CEza verdik diyorsunuz adamı kolluyorsunuz. Basına çatıyorsunuz. Unutmayın ki Bu basın sizi bir yerlere getiriyor...
  • umut
    18 Ocak 2011 • 20:34
    sayın edıtor..emın başkanı gorduğunuz yerde sırtını sıvazlıyordunuz.hayırdır değirmenin suyumu kesıldı...
  • metehan
    18 Ocak 2011 • 21:45
    Açik oturumu seyreden herkes ayni dusuncede.Sorulan sorularin hicbirinin cevabi bizlerin kafalarindaki soru isaretlerini kaldirmadi.Kacak dovusen bir yonetime guven duymamiz cook zor tabiki
  • halit canbaz
    18 Ocak 2011 • 23:40
    bir altay klübü kendini haklı göstermek için kırık kapıları yayınlamıyorsa oyuncusuna sahip çıkıyorsa boluspor klübü ve basını taraftarıda herşeye rağmen sahip çıkmalıydı.biz altay klübü kadar cesur olamadık.çünkü arkalarında siyaset rüzgarı var.
  • halit canbaz
    18 Ocak 2011 • 23:43
    ve bu siyaset rüzgarınıda altay klübü çok iyi kullandı.senelerdir.tüm kanallarda basbas bağırıyorlar.neden süperde izmir takımı yok diye tüm kanallarda farkında değilmisiniz.ellerinde olsa altay yada göztepeyi kskyi oynatmadan çıkaracaklar süper lige
  • halit canbaz
    18 Ocak 2011 • 23:46
    bizim vekiller nerde sadece meclisde komisyonda imza ve tutanaklarda var.iş ve icraatda boluya boluspora katkıda yoklar.gerede stadı ışıklandırılacakmış.bolu stadı dururken bu skandaldır.rezalettir.biri ilçedir.biri şehir.biri amatör ligde
  • halit canbaz
    18 Ocak 2011 • 23:49
    gözbebeğimiz boluspor bankasyada hangisine yakışır.bizler masöre sahip çıkmalıyız.chp zihniyeti hakim olan izmir yani altay kardeş klüp olabilir.ama bu masörü idam sehpasında sallandıracağız demekde değil?çünkü altay klübüde pek kibar değildi.
  • İsmail kasapoğlu
    19 Ocak 2011 • 08:26
    Nedense birileri bir yazı yazınca nedense değirmenin suyu kesiliyor şeklinde düşünülüyor. Bu sitede yapılan haberlere bakarsak yeri geldğinde eleştirdiler yeri geldi övdüler. Haklı olarakta başkanın tutarsız açıklamalarını yayınlıyorlar. Yayınlamasalar bu seder başkanın adamları habercisi dersiniz. Sizide anlamak zor. Ne biçim insanlarsınız anlamıyorum.
  • İsmail kasapoğlu
    19 Ocak 2011 • 08:29
    Halit beyin dediği gibi Altay'da pek kibar değildi. Ama burada masör olayındaki tutarsız açıklamalar bahsediliyor. Bende aynı düşüncedeyim. Boluspor gibi köklü bir kulübe böyle bir masör yakışmıyor. Ya dediğini yapacaksın yada hiç konuşmuyacaksın.
  • halit canbaz
    19 Ocak 2011 • 17:42
    eğer topçularımız masörü savunuyorsaki seviyorsaki altay maçı sonrası beyanlarında hep onu savundular.burak olsun.gökhan olsun.altayın ahlaksız başkanı haddini aştı.bizde masörü feda ediyoruz.peki neden altay başkanının egosunumu tatmin edeceğiz?neden?

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054259061813354